0 out of 1 members found this post helpful.

Postat în original de
stefanp
Nu este o regula generala, majoritatea temelor mari cu multe vanzari la fiecare update al temei pun si pluginul la pachet updatat.
Iti poti da seama din detaliile de update facute publice. Exemplu
Nu te inteleg.
Vrei sa le spui oamenilor sa NU fie atenti la pluginurile premium care ar ptuea sa nu fie updatate? Sau care e rostul exemplului tau??
Sunt sute, poate mii de teme la care tre sa fie atenti oamenii. Vrei sa nu fie atenti doar pentru ca stii tu cateva teme la care sunt update-uri dese, cu tot cu plugins?
0 out of 1 members found this post helpful.

Postat în original de
Twigg
Si eu sunt de acord ca o tema html simpla si curata + un script scris ok e mult mai indicat pt ce vrei tu. Wp e mai comod pt ca vine la pachet cu tot ce ai nevoie, in 30 min e gata sit-ul si arata si bine. Partea naspa e ca e plin de vulnerabilitati si trebuie facut update aproape saptamanal ceea ce e destul de enervant, mai ales daca ai multe site-uri. Reteaua de socializare cred ca e pierdere de timp, ideea e buna dar trebuia s-o faci in urma cu 15 ani..
Exista pentru WP setari speciale de auto update instant pentru pluginuri/cms/tema. Da sunt de acord ca un html/css/js este mai safe dar trebuie sa ai cunostinte de progrmare basic si sa il faci pentru tine. In cazul meu nu ii pot da unui client siteul in varianta asta si sa ii spun sa il administreze din cod.
Media'90 - web design . e-commerce . seo . promovare . logo design . grafica
www.media90.ro