Se poate monetiza un blog pe nisa culinar?
Se poate monetiza un blog pe nisa culinar?
momentan el nici macar nu exista. Vroiam sa stiu daca se merita , tinand cont ca e o nisa pe are as putea oferi content de calitate.
Ma refer la faptul ca pentru adsense in romana is chestii care nu prea merg .
In al doilea rand pe afiliere nu se prea fac cumparaturi de alimente online.
Advertorialele poate merg dar nu as vrea sa ma bazez doar pe ele.
Este cineva pe lista care monetizeaza aceasta nisa?
Poate să promovezi (afiliere) electrocasnicele necesare preparării rețetelor culinare în articolele tale (mixer, cuptor, robot etc.), dar îmi e greu să cred că vei avea o rată de conversie ok, majoritatea gospodinelor vor sta pe telefon când gătesc și nu cred că vor sta să cumpere ceva online în timp ce prepară rețeta.
Mai de succes poate e un ebook/ book cu rețete.
carti de retete, cursuri de bucatari, elecrocasnice, restaurante, magazine (lidl este acum pe bucataras) .... trafic sa ai.
urmatoarea faza fiind propriile carti de retete, cursuri de gatit, emisiuni la tv![]()
E o nisa dificila! Concurenta are cativa ani buni in fata ta. Sunt site-uri asa mari si vechi incat e foarte greu sa ajungi pe prima pagina cu vreo reteta.
Nu vreau sa te descurajez dar pe nisa asta ai concurenta, nu e imposibil dar iti trebuie mult continut, pagina facebook si canal youtube pe care sa ai ce posta!
intradevar , e o nisa cu concurenta, dar as luao ca pe o provocare
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)