Salut,
Se merita sa cumpar un advertorial pe un Blog PR 4, DA 23, PA 35 care nu are legatura cu nisa pe care activez ?
Salut,
Se merita sa cumpar un advertorial pe un Blog PR 4, DA 23, PA 35 care nu are legatura cu nisa pe care activez ?
depinde de pret
Depinde daca mai are si alte advertoriale pe eladica sa nu se ocupe numai cu d-astea.
eu zic ca se merita daca este scris bine, nu neaprat advertorial cat articol unic focusat pe subiect de interes... Articolele de interes pentru cititorii din nisa respectiva au impact mai bun decat advertorialul clasic. Trebuie scrise articole care sa respunda la o intrebare interesnanta pentru cititori. Atunci va fi bun si va genera si vizualizari si poate semnale sociale naturale... Eu as da maxim 60 euro pe datele de mai sus...
Ok. Multumesc pentru sfaturi. O sa incerc 1-2 articole/advertoriale sa vad daca se simte ceva.
Un advertorial ca ala, valoreaza maxim intre 10-20 euro. 60 e mult prea mult @djgabor!
Te ajuta daca nu e ferma de linkuri, dar sa nu dai mai mult de 20 de euro
Cum pot afla daca site-ul nu e ferma de link-uri ?
Nu inteleg de ce stabiliti voi pretul.E amuzant sa spuneti ca merita 10 sau 20 euro, cand omul poate vrea sa cumpere pentru trafic si nu pentru link juice.
Sa o luam altfel: daca ati cumpara un advertorial pe un site cu pr 4, dar cu trafic 100.000 vizitatori/zi? Tot n-ar merita sa dea mai mult de 10-20 euro, nu?
Ontopic: ferma de link-uri sunt in general site-urile concepute special pentru advertoriale, adica acele site-uri care au numai articole platite.
OK. Si cum imi pot da seama de acest lucru. Trebuie sa iau fiecare articol in parte sa vad daca are sau nu link ?
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)