Rezultate 1 la 4 din 4

Subiect: Pe unde mai gasiti site-uri pentru link-uri?

24creative este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    7th May 2025
    Posturi
    3
    Putere Rep
    0

Lightbulb Pe unde mai gasiti site-uri pentru link-uri?

Salut,

Vreau sa promovez 1-2 proiecte si am cautat link-uri advertoriale.

Daca ai un proiect la inceput / nu esti influencer / nu ai un magazin online e aproape 0 sa obtii link-uri naturale.

Am luat pe rand, variantele pe care le stiam:

1. Directoare
    Aveam o lista de acum cativa ani, din 50 daca mai erau2-3 active si pline cu spam.

2. Link / articole exchange
    Nu prea mai face nimeni si nu inteleg de ce.

3. Blog posts
    Aici am 2 variante:
    Bloguri / site-uri mici - preturi decente, nu exagerat dar sunt pline de advertoriale. Din 5 articole / 4 sunt adevrtoriale.

Site-uri vechi cu autoritate / site-uri de stiri
    Sunt site-uri bune, rankeaza organic dar preturile sunt in general foarte mari. Nu imi vine sa dau 4-500 Euro pentru un articole care in 2 zile e pe a 3-a pagina

4. Expired domain
    Asta e singura care mi se pare mai simplu de realizat si costuri decente.
    Cauti un domeniu care expira si mai are link-uri si faci un site pe aceeasi tema, foarte apropiat cu site-ul original si beneficiezi de link-urile vechi.
    Acum cu ai cred ca e mult mai usor sa faci articole si sa pui pe pcioare un astfel de site.

5. Social media
    Aici in general link-urile sunt nofollow, sunt bune pentru diversitatea profilului de link-uri.

Voi pe unde mai gasiti site-uri pentru link-uri?
    Ce idei mai aveti care ar putea merge?

Mersi!

BlackSEO este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    13
    Data înscrierii
    18th September 2018
    Posturi
    231
    Putere Rep
    13

Implicit

Salut, eu zic sa iti imparti bugetul pe minim 12 luni iar in fiecare luna sa cumperi articole de cat iti permite bugetul, dar doar pe siteuri cu trafic organic.

Legat de punctul 4 nu e atat de usor precum pare, domenii care expira si sunt bune sunt luate de boti in cateva milisecunde in momentul cand expira, deci 0 sanse sa prinzi, doar le poti cumpara ulterior... 400e+ domeniu ok(majoritatea sunt luate de seo.domans) , dar la fel si asa e greu sa prinzi domeniu fix din nisa ta.
    .

zona este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    14th July 2015
    Posturi
    11
    Putere Rep
    0

Implicit link

Salut! Iti poti face cont pe client.seoagency.ro si ai acolo 500 de website-uri de unde poti comanda link-uri.

John este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    35
    Data înscrierii
    30th March 2011
    Posturi
    953
    Putere Rep
    35

Thumbs up

Cum a zis si @BlackSEO, uită de celelalte, merită să cumperi doar pe site-uri care au trafic organic (măcar așa știi că motoarele de căutare ajung pe site-ul ăla și văd link-ul tău), indexează articolul etc.

Am avut și eu până în 100 expired domains, dar când zici că e simplu... poate o fi simplu de realizat, dar de întreținut sigur NU. Pe lângă conținut care se face ușor acum cu AI, pierzi o mulțime de timp cu monitorizarea domeniilor, ai nevoie de scripturi să le prinzi, mai ales că majoritatea le iau bulgarii de care spunea @BlackSEO care au infrastructura necesară.
    ... după aia trebuie să cauți hosting, fiecare site IP diferit, că doar nu le pui pe toate pe un shared 😂
    Iar hostingurile pentru PBNs nu au de obicei cel mai bun uptime. Și nici cele mai clean IP-uri.

Plus, chiar dacă iei domenii cu backlinks, trebuie să aștepți să îți indexeze articolele, nu e ca și cum ai cumpăra de pe un site cu trafic organic înscris în G News la care se indexează totul instant.

Pe scurt, cea mai bună opțiune e WhitePress. Dacă știi ce cauți, găsești site-uri cu DA real>58 la 200 lei/articolul.
    Și scapi mult mai ușor decât să manageriezi tu o rețea PBN în 2025... care nici nu cred că va da același randament.

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. De unde pot cumpara link-uri pentru alte tari?
    De Claudyou în forumul Link Building
    Răspunsuri: 12
    Ultimul Post: 24th April 2017, 22:16
  2. link exchange..unde, cand, cum?
    De impelo în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 10
    Ultimul Post: 13th July 2012, 07:42
  3. Limba paginilor de unde primesc link
    De lucescud în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 3
    Ultimul Post: 15th November 2010, 21:59
  4. Ce v-ar placea sa gasiti pe un site pentru barbati?
    De Nosfer în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 17
    Ultimul Post: 27th April 2009, 11:22
  5. Unde e cel mai bine sa cumperi link
    De cos_raq în forumul Link-uri/Bannere
    Răspunsuri: 8
    Ultimul Post: 21st May 2008, 19:55

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii