Bun, vând un blog care a fost personal (primul meu blog cu care am intrat în blogosferă), însă treptat a trecut spre generalist. Blog-ul împlinește doi ani luna asta, are 336 de articole scrise, 1969 de comentarii (de când l-am transformat în generalist nu prea se mai comentează).

Statistici OpenSiteExplorer: Page Authority 38, Root Domains 40, Total Links 2325, Just-Discovered 45 / 32 Zile.

A prins 6 update-uri, primul a fost PR2, după chiar nu mai știu ordinea, dar a avea deja PR3 la update-ul din februarie 2013, iar la update-ul de luna asta a scăzut la PR2. Pagini indexate în Google peste 1900, nu a fost și nu este penalizat.

Trafic nu știu cât are, însă sunt peste 50 de vizitatori pe zi cu siguranță. Are doar două link-uri externe către două proiecte personale, se pot scoate după achiziție fără probleme. Blog-ul a stat numai pe IP dedicat în tot acest timp. Este înregistrat la BrainHost, transferul se face ușor și gratis, suportul este foarte ok!

Prețul este bătut în cap la 200 de Euro (PayPal sau Transfer Bancar). Nu negociez, nu mai las la preț, nu fac schimburi.

Pentru orice detaliu legat de blog vă stau la dispoziție.