Stiu ca e o intrebare "clasica", dar o pun in perspectiva SEO. Ma gandesc, empiric, ca Blogger, fiind al lui Google, ar putea functiona mai bine dpdv SEO. Are vreo relevanta sau nu? Merci!
Stiu ca e o intrebare "clasica", dar o pun in perspectiva SEO. Ma gandesc, empiric, ca Blogger, fiind al lui Google, ar putea functiona mai bine dpdv SEO. Are vreo relevanta sau nu? Merci!
SEO nu tine de platforma pe care o alegi. Gandeste-te cum pot aduce plus valoare prin ceea ce faci nu cum sa faci "artficii" ca sa obtii mai multi vizitatori.
Eu as alege Worpdress.
We buy things we don't need to impress people we don't like.
Vand advertoriale pe site-uri cu autoritate mare
In trecut se spunea ca google ar ''acorda mai multa atentie'' blogger fiind al lui, insa nu mai are relevanta, fa-ti pe wordpress.
Exact ce zice Petronel am crezut si eu si jumatate de an m-am chinuit cu blogspot...si nu m-am simtit privilegiat cu nimic.
OK, merci de feedback! Am inceput deja cu blogger si sunt destul de multumit, in final continutul ar tb sa primeze, asa ca pe asta ma concentrez acum.
Si ca sa-mi si justific alegerea, am ales dupa ce am citit articolul de aici:
Blogger Vs WordPress Comparison: Which One Should I Use?
Poti sa alegi blogger, dar e putin cam greu sa il customizezi mai ales daca nu stii bine html, asta ar fi un dezavantaz. Avantajul ar fi ca ai subdomeniu gratis, webhost iara gratis, multe teme etc.
Cu un domeniu propriu poti face treba mult mai buna dupa parerea mea, domeniile .ro/.com/.net sunt mai bine vazute dupa parerea mea decat un subdomeniu. Poti sa faci un site si pe .wordpress.com si ai mai multe avantaje ca .blogspot. Mai ales in cazul temelor foarte usor de customizat, pluginuri peste pluginuri etc.
Eu recomand sa mergi pe wordpress.
Cand am început primul site a fost pe blogspot, am trecut la wordpress și de atunci doar platforma lor o folosesc. Privilegiul "oferit" de google pentru siteurile create pe blogspot este un MIT!
Da, m-ati convins! O sa trec pe wordpressIntr-adevar, pare a fi solutia optima in cazul unei gandiri pe termen lung. Merci inca o data!
ca sa nu mai deschid alt topic; se poate vedea in contul blogspot cat spatiu am folosit? ca nu gasesc...
multumesc
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)