Rezultate 1 la 8 din 8

Subiect: Intrebare despre cumpararea de link-uri si schimbul de linkuri

razvan voicu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    28
    Data înscrierii
    13th February 2011
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    47
    Posturi
    62
    Putere Rep
    28

Implicit Intrebare despre cumpararea de link-uri si schimbul de linkuri

Sa zicem ca as vrea sa cumpar linkuri ( sau sa fac schimb de linkuri ), de la site-uri dintr-o anumita nisa. Intru pe Google, caut dupa expresia “ vand link-uri nisa x“ si gasesc ceva oferte convenabile. Aleg sa colaborez cu site1, site2 si site3 .
    Au valoare seo aceste link-uri avand in vedere ca Google stia ca aceste site-uri vand link-uri ?
    Ma intereseaza site-urile despre constructii, amenajari si arhitectura.

cris este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    9th July 2007
    Vârstă
    42
    Posturi
    1.034
    Putere Rep
    0

Implicit

In principiu nici un site nu isi afiseaza astfel de anunturi "vand link"; cel mult "link exchange" sau anunturi de genu banner "reclama ta aici" . Atunci cand doresti sa cumperi un link , trebuie sa faci o analiza a siteului pe care vrei sa pui link-ul luand in considerare urmatoarele aspecte:

-cat de aproape este de nisa ta -link-urile provenite de la siteuri nisate nu vor fi niciodata considerate spam
    -vechimea siteului-de cele mai multe ori siteurile care nu au peste 1 an vechime nu conteaza
    -cat de des se pune continut pe el
    -cate linkuri externe are in raport cu continutul pe care il are

Una peste alta faci o cautare google pe keyword-ul care vrei sa il cumperi si daca siteul apare un serp dupa acel cuvant , poti cumpara linistit link pe acel site.

Cu linkexchange nu prea rezolvi nimica. Ai o adunatura de linkuri care e cea mai buna resursa pentru a da un sut vizitatorilor de pe siteul tau, iti scade notorietatea siteului.

Tombstone este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    19
    Data înscrierii
    10th December 2015
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    44
    Posturi
    40
    Putere Rep
    19

Implicit

Sincer mai bine cauti advertoriale la site-uri mai proaspete si care nu sunt farmed rau de tot.

Reputatie:
    28
    Data înscrierii
    13th February 2011
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    47
    Posturi
    62
    Putere Rep
    28

Implicit

ok, am inteles ce spuneti, dar asa cum eu vad ca site-ul respectiv face schimb sau ca vinde link-uri ( indiferent ca o face sub forma de banner, advertorial, linkfooter, etc. ), asa vede orice operator uman angajat al google. oare acesta nu va propune spre " depunctare " link-urile venite din acel site ???

Alex Florea este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    27
    Data înscrierii
    6th July 2011
    Locaţie
    Italy
    Vârstă
    38
    Posturi
    131
    Putere Rep
    27

Implicit

Citat Postat în original de razvan voicu
    k, am inteles ce spuneti, dar asa cum eu vad ca site-ul respectiv face schimb sau ca vinde link-uri ( indiferent ca o face sub forma de banner, advertorial, linkfooter, etc. ), asa vede orice operator uman angajat al google. oare acesta nu va propune spre " depunctare " link-urile venite din acel site ???
    Nu, cu exceptia micro-nisei...cum a spus un coleg mai sus. Ex: tu ai un site pentru vanzari de ferestre si cumperi/faci schimb de link-uri cu un site adult +18....atunci sa te astepti la penalizare/depunctare...
    Ma uit la frecvent la Clipuri/Trailere/Filme si castig bani in timp ce scurtez link-uri.

Reputatie:
    28
    Data înscrierii
    13th February 2011
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    47
    Posturi
    62
    Putere Rep
    28

Implicit

ok, atunci inseamna ca daca eu am un site de ferestre si cumpar un link intr-un advertorial postat pe un blog generalist, am aruncat cu banii pe fereastra ! corect ?

cris este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    9th July 2007
    Vârstă
    42
    Posturi
    1.034
    Putere Rep
    0

Implicit

Citat Postat în original de Alex Florea Vezi Post
    Nu, cu exceptia micro-nisei...cum a spus un coleg mai sus. Ex: tu ai un site pentru vanzari de ferestre si cumperi/faci schimb de link-uri cu un site adult +18....atunci sa te astepti la penalizare/depunctare...
    cred ca daca faci schimb ai putea fi penalizat , dar daca primesti sau cumperi un link de pe un site adult catre ferestre nu ar trebui sa fi penalizat. Te-ar ajuta dar foarte putin. Esti penalizat doar daca proportia de linkuri primite de pe siteuri de alta nisa decat a ta este mult mai mare decat linkurile primite de pe siteuri cu nisa ta. Orice link de pe orice site e bun dar totusi in anumite proportii , excesand primiri de pe nisa ta.

Maria Ene este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    20
    Data înscrierii
    23rd March 2015
    Posturi
    95
    Putere Rep
    20

Implicit

Citat Postat în original de razvan voicu Vezi Post
    ok, am inteles ce spuneti, dar asa cum eu vad ca site-ul respectiv face schimb sau ca vinde link-uri ( indiferent ca o face sub forma de banner, advertorial, linkfooter, etc. ), asa vede orice operator uman angajat al google. oare acesta nu va propune spre " depunctare " link-urile venite din acel site ???
    Nu am mai auzit de mult pe cineva sa spuna ca a luat penalizare pentru farm link.

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Intrebare despre un link
    De gaby în forumul Link Building
    Răspunsuri: 7
    Ultimul Post: 11th April 2012, 00:29
  2. Criterii pentru cumpararea de link-uri
    De Alvy în forumul Link-uri/Bannere
    Răspunsuri: 11
    Ultimul Post: 7th June 2011, 10:31
  3. intrebare despre linkuri
    De giovanni12345 în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 7
    Ultimul Post: 4th August 2009, 23:49
  4. despre cumpararea domeniilor
    De giovanni12345 în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 11
    Ultimul Post: 17th April 2009, 16:36
  5. intrebare despre back link
    Răspunsuri: 6
    Ultimul Post: 5th April 2009, 10:16

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •