care varianta e mai buna din punct de vedere SEO seo :
1) site/paginarespectiva/
2) site/paginarespectiva.html
care varianta e mai buna din punct de vedere SEO seo :
1) site/paginarespectiva/
2) site/paginarespectiva.html
pai prima varianta duce catre un folder, nu catre o pagina exacta...google cand vede asa ceva cauta imediat index.html sau default.html in directorul paginarespectiva...
e ceva de genul: ce e mai bun site.com/forum sau site.com/forum.html ori site.com/blog vs site.com/blog.html
depinde mult ce inseamna paginarespectiva.html, pt ca daca chiar e doar o pagina, atunci varianta 2, daca e o sectiune intreaga a site-ului, care are un index, un director imagini, ceva css, etc, as opta pentru prima varianta
must be : 2
ambele variante sunt corecte
Nu are cum google sa caute /proiect/index.html pentru /proiect/ fiindca index.html este o redirectare din .conf de la orice folder.
oko sa folosesc a 2 varianta sa nu ma mai complic
GG
Fratele meu mai mic joaca Dota
Eu la rindul meu am jucat Star-Craft f bine. Acuma sunt al 2 in Moldova la Starcraft oricum nici eu practic nu mai joc deloc si nici cei ce jocau mai inainte. La coreeni pina acuma Star-craftul este ca un sport (se fac jocuri si ii arata la televozor in fiece zi).
cine intelege aceasta joaca uitativa ce pot coreenii. http://www.youtube.com/watch?v=ZqqRxx6Dm6M
Ultima modificare făcută de giovanni12345; 4th August 2009 la 23:12.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)