trebuie sa intri pe google drive - my drive (15 GB maxim la free).
trebuie sa intri pe google drive - my drive (15 GB maxim la free).
am intrat dar nu vad sa faca referire si la contul de blogspot acolo unde detin blogurile
nu face referire directa, dar acolo sunt "inmagazinate" toate produsele/aplicatiile pe care le folosesti de la google, inclusiv blogger. daca intri, de exemplu, pe "google photos", o sa vezi ca acolo sunt stocate (si) toate imaginile de pe blogurile tale. daca stergi, de exemplu, din mesajele gmail, spatiul respectiv poate fi folosit pe blogspot. cel putin eu asa am inteles![]()
Salut. Intrebare intrebatoare. Am un blog pe wp si ma gandesc sa cumpar .com direct de la Wp. Ceva avantaje fata de hostul la o firma? In conditiile ca un host minim se invarte la un euro pe luna si poti gasi o promotie la achizitionarea domeniului, tot catre 18 $ pe an te indreti.Fiind ceva de sufle (jurnal apicol) se merita achizitionare direct de la wp?
Inregistreaza-ti domeniile la GoDaddy sau Name.com, ia-ti un hosting minimal de Bluehost, Hostgator sau ASO si instaleaza-ti wordpress ... castigi libertate
Cauta cupoane de reducere si pentru domeniu si pentru gazduire!
Personal prefer Wordpress. Cu blogger nu prea sunt familiarizat dar pentru wordpress intotdeauna am gasit o varianta free a unui plugin de care am avut nevoie.
Mult succes!
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)