YouTube - Have you looked at Blogger lately?
mi se pare mie sau astia se iau dupa wordpress? uitati-va de la 1:40 incolo: dashboard, si majoritatea chestiilor de la wordpress.
YouTube - Have you looked at Blogger lately?
mi se pare mie sau astia se iau dupa wordpress? uitati-va de la 1:40 incolo: dashboard, si majoritatea chestiilor de la wordpress.
Ma uitasem deja la video asta, dar pana sa ajung acolo m-am plictisit
E clar ca s-au "inspirat" cam mult dupa Wordpress si cred ca vor avea un mare avantaj din cauza asta. Eu am preferat intotdeauna sa folosesc Wordpress, pentru ca Blogger avea interfata prea urata.
Blogger a pierdut de foarte mult timp teren in fata wordpress-ului. Totusi, pentru incepatori e o platforma buna si indicata de cele mai multe ori.
Intr-adevar s-au inspirat cu nesimtire.![]()
apropo, cat estimati ca vor rezista wordpress-ul sau blogger-ul? (pana vor aparea alte platforme noi).. 5, 10, 20 de ani?
Am citit prin iarna pe un site cum ca peste 70% din blogurile din intreaga lume folosesc platforma wordpress. Daca nu ma insel, o cifra asemanatoare este in cazul utilizatorilor windows in raport cu utilizatorii totali de pc-uri. Mi se pare o cifra extrem de mare, asa ca pot fi aproape sigur ca va merge tot asa de bine multi ani de acum incolo.
Consider ca in Romania nu au avut impact asa mare chestiile astea. Eu unul nu cunosc personal pe cineva care detine un astfel de gadget. Sa nu uitam faptul ca in Romania foarte putini tineri mai citesc, iar cei in varsta raman la cartile clasice. Daca un tanar nu citeste carti reale, de ce ar citi pe un gadget? Poate sa si-l cumpere spre a-i servi la examene in scop de copiuta.
Chiar astazi ma uitam la cateva conturi de facebook ale unor persoane alese aleator si la carti preferate erau mandri sa spuna "citesc doar biletele de la pariuri" sau "nu am timp de carti". Bineinteles, au timp de filme, jocuri, si alte treburi.
Într-o zi, riscând, poți să rămâi fericit pentru toată viața !
Contează ce produci nu cine pretinzi a fi.
Eu cunosc o gramada de tineri care citesc multSi carti clasice, nu e-book-uri sau stiu eu ce kindle. Cunosc un grup de tineri (liceu+facultate) care tin lunar o activitate in Oradea de exemplu care promoveaza cititul: Schimb de carti . Asa ma enerveaza generalizarile apocaliptice, gen "toti tinerii beau si se drogheaza", "toti tinerii nu mai citesc", "toti tinerii asculta manele" sau "toate fetele se f.. de la 14 ani". Poate ca om trai intr-o societate destul de degradata moral, dar cu ce contribuim minimalizandu-i pe cei care nu-s asa?
![]()
Intradevar, Cristi. Cred ca am facut greseala de a compara vestul cu zone din Muntenia si altele. In orice caz sunt cazuri izolate si de cele mai multe ori aceste persoane sunt luate in batjocura de tinerii smecherasi care conduc masini scumpe de la tata si fac defilari de moda prin scoli. Sper intr-un final sa ne dam seama si sa ne indreptam spre cultura. Oare cat o mai tine smecheria cu messenger si facebook?
Într-o zi, riscând, poți să rămâi fericit pentru toată viața !
Contează ce produci nu cine pretinzi a fi.
Blogger este indisponibil în prezent
Blogger este indisponibil în prezent. Ne cerem scuze pentru această întrerupere a serviciului.
Accesați Starea Blogger pentru detalii suplimentare.
Blogger Service Issues - Blogger Help
se pare ca se lucreaza la platforma. sunt curios sa vad cum va arata.
Au anuntat de la inceputul lui 2011 modificari destul de majore, mai ales referitor la aspectul interfetei. Poate ca o sa vedem si noi ceva nou![]()
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)