Salut, in motorul de cautare google imi afiseaza la inceputul descrieri meta a unei postari data postarii acelui articol. Cum as putea impiedica asta?
E cam enervant sa stie lumea cand ai postat articolul respectiv.
Salut, in motorul de cautare google imi afiseaza la inceputul descrieri meta a unei postari data postarii acelui articol. Cum as putea impiedica asta?
E cam enervant sa stie lumea cand ai postat articolul respectiv.
Poate daca elimini data postarii de pe blog, atunci nu o sa o mai afiseze nici in Google. Nu stiu sigur, doar banuiesc ca ar fi corect. De sters...odata ce a fost indexata pagina, doar cu de-indexare si repostat iar.
Si, app de ce ziceai, cu e enervant sa stie lumea cand ai postat articolul, o fi enervant, dar e foarte important. In functie de informatia cautata, lumea intra in general pe articolele mai noi.
Sa ziceam ca ai cauta un articol despre seo. Ai intra pe ala care iti arata ca e din 2013, sau pe ala din 2015?
Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)