Salutare
Am facut un 301 redirect catre un sudomeniu (vreau sa-mi fac siteul in mai multe limbi si folosesc subdomenii). De exemplu am redirectionat 301 www.site.com catre en.site.com
Din pacate google nu m-a lasat sa folosesc in webmaster tools "change address" pt ca nu e valabil pentru subdomenii.
Redirectionare s-a facut acum 3 luni dar parca subdomeniul nu rankeaza atat de bine cum era cu domeniul. Stiu cam am facut odata o redirectionare catre un alt domeniu si am asteptat cam 4-5 luni pana am vazut ceva in SERP. Oare trebuie sa atept la fel si pentru subdomeniu?
Google a indexat complet noul subodmeniu si a scos domeniul din index. Daca caut site:www.site.com nu mai am nici un rezultat. daca caut site:en.site.com e siteul complet (in jur de 2000 rezultate). Se pare ca transferul din punct de vedere index s-a facu cu succes dar nu si serpul.
Ma gandeam sa sterg din GWT www.site.com sa las doar en.site.com? Credeti ca ma ajuta? Domeniul root inca este verificat acolo pentru ca fisierul google (din domeniu) se redirectioneaza si el catre fiserul google din subdomeniu si imi apare si www.site.com ca verificat.
Oare e normal sa astept asa mult pentru un rezultat in SERP (4-5 luni?). Stiu ca Google vede subdomeniu ca un nou domeniu si probabil ii trebuie timp petrnu a calcula totul si a plasa siteul in serp?
Multumesc mult pentru ajutor
Marius

Răspunde cu citat