Rezultate 1 la 3 din 3

Subiect: Redirect 301 (sa sterg in GWT vechiul domeniu?)

Afișare hibrid

marcos29 este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    35
    Data înscrierii
    27th September 2007
    Posturi
    239
    Putere Rep
    35

Implicit Redirect 301 (sa sterg in GWT vechiul domeniu?)

Salutare

Am facut un 301 redirect catre un sudomeniu (vreau sa-mi fac siteul in mai multe limbi si folosesc subdomenii). De exemplu am redirectionat 301 www.site.com catre en.site.com

Din pacate google nu m-a lasat sa folosesc in webmaster tools "change address" pt ca nu e valabil pentru subdomenii.

Redirectionare s-a facut acum 3 luni dar parca subdomeniul nu rankeaza atat de bine cum era cu domeniul. Stiu cam am facut odata o redirectionare catre un alt domeniu si am asteptat cam 4-5 luni pana am vazut ceva in SERP. Oare trebuie sa atept la fel si pentru subdomeniu?
    Google a indexat complet noul subodmeniu si a scos domeniul din index. Daca caut site:www.site.com nu mai am nici un rezultat. daca caut site:en.site.com e siteul complet (in jur de 2000 rezultate). Se pare ca transferul din punct de vedere index s-a facu cu succes dar nu si serpul.

Ma gandeam sa sterg din GWT www.site.com sa las doar en.site.com? Credeti ca ma ajuta? Domeniul root inca este verificat acolo pentru ca fisierul google (din domeniu) se redirectioneaza si el catre fiserul google din subdomeniu si imi apare si www.site.com ca verificat.

Oare e normal sa astept asa mult pentru un rezultat in SERP (4-5 luni?). Stiu ca Google vede subdomeniu ca un nou domeniu si probabil ii trebuie timp petrnu a calcula totul si a plasa siteul in serp?

Multumesc mult pentru ajutor

Marius

Vicarious este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    27
    Data înscrierii
    4th June 2013
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    338
    Putere Rep
    27

Implicit

Pentru variante in mai multe limbi ti-as recomanda sa renunti la subdomenii si sa treci la un sistem de directoare de tipul www.site.com/en/ Ar trebui sa ai un selector de limba in orice pagina, astfel incat vizitatorul sa-si poate alege in orice moment limba. Am vazut aceasta practica la multe site-uri "grele" cu continut in mai multe limbi. Go0gle intelege foarte bine continutul din directoare diferite, mai ales daca ai grija ca declaratia lang sa corespunda.

Subdomeniile sunt vazute ca site-uri separate. Redirectarea 301 din domeniu spre subdomeniu este usor ilogica. Adica tu ii spui lui go0gle ca domeniul tau nu contine nimic si sa se uite intr-un subdomeniu, daca vrea sa gaseasca continut. Continutul vechi era in limba romana? Si eventual tu redirectezi spre un continut in engleza? No, no, no. Nu este de mirare ca go0gle a considerat ca nu merita sa mai indexe domeniul si l-a scos din index. Ce ar fi trebuit sa afiseze daca domeniul nu are continut?

raicabogdan este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    26
    Data înscrierii
    24th July 2012
    Locaţie
    Alba Iulia
    Posturi
    46
    Putere Rep
    26

Implicit

Mai adaug si:
    https://support.google.com/webmaster.../2620865?hl=ro

ca sa ii ziceti lu' nenea google ca aveti sectiune separata pe limbi...

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Redirect catre alt domeniu
    De Bhall în forumul Subiecte pentru incepatori
    Răspunsuri: 10
    Ultimul Post: 6th October 2014, 01:08
  2. Sfat redirect domeniu
    De Pancu în forumul Google
    Răspunsuri: 9
    Ultimul Post: 30th July 2013, 09:38
  3. Site penalizat redirect domeniu nou!!!
    De florea în forumul SEO
    Răspunsuri: 6
    Ultimul Post: 28th April 2012, 15:12
  4. Redirect 301 domeniu nou
    De Vladucu în forumul Google
    Răspunsuri: 1
    Ultimul Post: 16th April 2011, 19:38
  5. Domeniu nou - 301 redirect
    De florin666 în forumul Google
    Răspunsuri: 10
    Ultimul Post: 14th December 2007, 12:34

Permisiuni postare