Buna ziua,
Intentionez sa fac un redirect total de la un domeniu la altul si am nevoie de cateva sfaturi , si de cateva pm-uri de la persoane pricepute sa faca asta cum trebuie ( contra cost evident ) .
Pe scurt . Detin un site cu jucarii care are in componenta cuvantul LEGO , si desi vand jucarii LEGO, dupa 1 an de certuri cu managerii de marketing de la LEGO romania am decis sa schimb numele site-ului.
Am 2 sau poate chiar 3 variante de schimbare a numelui.
1. Fiind deja un nume cunoscut in nisa si si avand aproximativ 20 - 30 vizitatori lunar care vin din cautarea numelui site-ului, clienti fideli, samd, as vrea sa schimb decat o litera in nume, ma gandeam ca ar fi insesizabila pentru clienti, insa nu stiu cum se v-a comporta google-ul cu asta.
2. Sa schimb radical numele site-ului ( si implicit sa modific peste tot pe unde aparea numele on site , cu numele nou ) lucru care nu ar fi de dorit, pentru ca o sa ocupe f mult timp, si promovarea pe care am facut-o pana acum a fost special axata pe promovarea brandului in sine.
3. Detin inca un site cu jucarii in general, nu numai LEGO, in care am o categorie de jucarii lego , pe aceeasi structura cu a site-ului caruia trebuie sa ii modific numele; as putea sa redirectez categoriile principale catre categoriile respective din site-ul nou. Nu prea imi doresc sa fac asta , pentru ca as ramane cu un singur site si din experienta am observat ca vinzi mai bine cu 2 decat cu 1 , chiar si daca vinzi aceleasi produse.
Astept pareri, propuneri si inclusiv pm-uri de la persoane care s-ar putea ocupa personal de redirect, pentru a nu pierde autoritatea si traficul actual din cauza unui redirect prost facut.

Răspunde cu citat
. In acelasi timp clientii pot fi speriati de acel i, si ma gandesc ca legmi poate fi foarte usor de stilizat intr-un logo, pe principiul logo-ului actual ( LEG(cap de omulet lego)MI .