Buna ziua, sunt la inceput de drum in lumea SEO, stiu unele lucruri, dar foarte mici. Eu doresc sa invat cat de bine SEO, pentru ca apoi sa imi pot deschide propria "firma" de consultanta in internet marketing.. problema e ca inca ma confrunt cu foarte multe intrebari. Daca stie cineva cateva ghiduri bune de SEO, pentru cei ce vor sa se specializeze pentru ca apoi sa ofere consultanta, astept mesaj prin PM, multumesc..
Una din intrebari este cea referitoare la backlinks, din cate am citit pe seopedia (cat si pe alte site-uri/ forum-uri/ blog-uri) backlink-urile sunt cele mai importante pentru a aduce trafic, la fel si continutul. Dar as vrea sa stiu ce metode de backlink-uri as putea folosi inafara de cele ce tin de (Facebook, Twitter, Pinterest, Google+ etc.). De exemplu, in urma cu mult timp am facut un site pentru cineva, la final m-a intrebat daca ofer si servicii SEO (bineinteles, i-am raspuns ca nu..), totusi am ramas curios de cum as putea sa fac backlink-uri catre site-ul respectiv. Mai clar, era vorba despre un site de prezentare, acest om oferea servicii de traducere in limba ceha si slovaca, singurele metode la care m-am gandit au fost doar social media. As vrea sa stiu, intr-un exemplu de genul, cum as putea sa fac link building pentru un site de prezentare cum e acesta?

Răspunde cu citat

. Inteleg ce spui, dar practic eu incerc sa cunosc cat mai multe metode de backlinks, pentru ca daca de exemplu eu in viitor iau 10 clienti cu 10 nise diferite, e destul de complicat sa cauti pentru fiecare site-uri de genul, care sa fie cu autoritate si toate cele (da stiu ca nu trebuie sa iau 10, dar e doar un exemplu ca sa se inteleaga).