Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul
Rezultate 1 la 10 din 19

Subiect: Backlinks

RedX este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    7th October 2015
    Posturi
    8
    Putere Rep
    0

Implicit Backlinks

Buna ziua, sunt la inceput de drum in lumea SEO, stiu unele lucruri, dar foarte mici. Eu doresc sa invat cat de bine SEO, pentru ca apoi sa imi pot deschide propria "firma" de consultanta in internet marketing.. problema e ca inca ma confrunt cu foarte multe intrebari. Daca stie cineva cateva ghiduri bune de SEO, pentru cei ce vor sa se specializeze pentru ca apoi sa ofere consultanta, astept mesaj prin PM, multumesc..

Una din intrebari este cea referitoare la backlinks, din cate am citit pe seopedia (cat si pe alte site-uri/ forum-uri/ blog-uri) backlink-urile sunt cele mai importante pentru a aduce trafic, la fel si continutul. Dar as vrea sa stiu ce metode de backlink-uri as putea folosi inafara de cele ce tin de (Facebook, Twitter, Pinterest, Google+ etc.). De exemplu, in urma cu mult timp am facut un site pentru cineva, la final m-a intrebat daca ofer si servicii SEO (bineinteles, i-am raspuns ca nu..), totusi am ramas curios de cum as putea sa fac backlink-uri catre site-ul respectiv. Mai clar, era vorba despre un site de prezentare, acest om oferea servicii de traducere in limba ceha si slovaca, singurele metode la care m-am gandit au fost doar social media. As vrea sa stiu, intr-un exemplu de genul, cum as putea sa fac link building pentru un site de prezentare cum e acesta?

Petronel D este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    24
    Data înscrierii
    16th November 2013
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    552
    Putere Rep
    24

Implicit

Cumperi backlinkuri pe diferite bloguri.
    Gasesti un site, il analizezi (vechime, continut, autoritate, profil de backlinks), contactezi proprietarul site-ului si cumperi un advertorial (articol in care, zic eu, 2 linkuri sunt suficiente - care sa duca spre siteul promovat pe cuvintele cheie vizate) si/sau link in sidebarul blogurilor.

Aici ai un ghid de seo on page, facut de Robert Ghid de optimizare onpage

Tom facuse un ghid foarte bun SEO aici pe seopedia insa nu-l mai gasesc. Daca reuseste cineva sa dea de el poate pune link pe aici, e util.

Nichita este deconectat Super Moderator
    Reputatie:
    93
    Data înscrierii
    19th February 2009
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    45
    Posturi
    3.420
    Putere Rep
    93

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

@Dobre Petronel, presupun ca este vorba despre acesta.
    Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)

gmc
    gmc este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    22
    Data înscrierii
    4th December 2013
    Posturi
    148
    Putere Rep
    22

Implicit

si acesta daca intre timp nu mai schimba ceva la curs
    Succesul este ca si sarcina. Toata lumea te felicita, dar nimeni nu stie de cate ori ai fost f....

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    7th October 2015
    Posturi
    8
    Putere Rep
    0

Implicit

Va multumesc pentru raspunsuri, dar mai astept in continuare..

Legat de ce spunea Dobre Petronel .. "Cumperi backlinkuri pe diferite bloguri.". E o idee, dar ce site care se respecta (care imi poate oferi link de calitate) va scrie despre competitorul sau? De exemplu daca am un site de prezentare cu produse electrocasnice sau un site e-commerce, nu cred ca daca le platesc celor de la emag , ei vor fi de acord sa faca ceva in privinta asta (vorbim de site-uri puternice)..

Reputatie:
    24
    Data înscrierii
    16th November 2013
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    552
    Putere Rep
    24

Implicit

@Nichita e ok si ala dar vorbeam despre linkul pe care l-a pus gmc mai jos.

@RedX , nu numai emag iti poate oferi link de calitate, ca nu o sa se apuce emag sa vanda linkuri la siteuri de electrocasnice =))
    Poti cumpara linkuri pe bloguri generaliste dar si pe siteuri care au o anumita legatura cu nisa aia.
    Un magazin de carti, dau un banal exemplu, nu va face reclama altui magazin de carti contra-cost, ci doar daca au un parteneriat.
    Pe cand un site de recenzii carti va face reclama unui magazin de carti, contra-cost.
    Intelegi ce zic?

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    7th October 2015
    Posturi
    8
    Putere Rep
    0

Implicit

Stiu ca emag nu face si nu va face asta, but you got the point. Inteleg ce spui, dar practic eu incerc sa cunosc cat mai multe metode de backlinks, pentru ca daca de exemplu eu in viitor iau 10 clienti cu 10 nise diferite, e destul de complicat sa cauti pentru fiecare site-uri de genul, care sa fie cu autoritate si toate cele (da stiu ca nu trebuie sa iau 10, dar e doar un exemplu ca sa se inteleaga).

enzoloco este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    19
    Data înscrierii
    26th July 2015
    Locaţie
    Cluj-Napoca
    Vârstă
    44
    Posturi
    391
    Putere Rep
    19

Implicit

Uite aici un articol foarte bun pentru incepatori https://moz.com/beginners-guide-to-seo
    E in engleza, dar ma gandesc ca te descurci.

Reputatie:
    24
    Data înscrierii
    16th November 2013
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    552
    Putere Rep
    24

Implicit

Citat Postat în original de RedX Vezi Post
    Stiu ca emag nu face si nu va face asta, but you got the point. Inteleg ce spui, dar practic eu incerc sa cunosc cat mai multe metode de backlinks, pentru ca daca de exemplu eu in viitor iau 10 clienti cu 10 nise diferite, e destul de complicat sa cauti pentru fiecare site-uri de genul, care sa fie cu autoritate si toate cele (da stiu ca nu trebuie sa iau 10, dar e doar un exemplu ca sa se inteleaga).
    Nu e chiar asa complicat. Cu un anunt pe Seopedia se rezolva multe. Dar sper ca ai citit regulamentul, legat de asta.
    Legat de cat mai multe metode de backlinks, citeste asta 103 metode de promovare site online neapărat

pingobrod este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    19
    Data înscrierii
    9th October 2015
    Vârstă
    46
    Posturi
    65
    Putere Rep
    19

Implicit

Vad ca nu a mentionat nimeni inscrierea in directoare (evident se regaseste printre articolele cu diverse metode de promovare, dar ma gandeam ca e o varianta "de baza" pt a fi discutata si aici). Eu din ce am inteles pana acum, asta e cea mai buna si mai eficienta metoda (dintre cele gratuite, bineinteles).

Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Vechime backlinks si istorie backlinks
    De Maldinii în forumul Link Building
    Răspunsuri: 4
    Ultimul Post: 29th March 2011, 23:19
  2. Vechime backlinks si istorie backlinks
    De Maldinii în forumul Google
    Răspunsuri: 1
    Ultimul Post: 22nd March 2011, 02:43
  3. Blocare backlinks
    De Ericpolec în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 17
    Ultimul Post: 14th January 2011, 19:59
  4. PR 5 cu 8 backlinks... CUM?
    De Cristi G în forumul SEO Soft
    Răspunsuri: 9
    Ultimul Post: 30th April 2009, 15:32
  5. Backlinks
    De Toto în forumul Metode de promovare, Analiza trafic.
    Răspunsuri: 10
    Ultimul Post: 9th August 2007, 11:34

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •