9th August 2015, 14:00
1 out of 1 members found this post helpful.
Discutia e ceva mai complexa. Pe deoparte as spune ca e imperativ sa ai o sectiune de blog pentru a asigura un minimum de fresh content.
Pe de alta parte, fara linkuri este putin probabil sa ai rezultate in serp (nu stiu pe ce nisa activezi asa ca discutia e oarecum ipotetica). Pentru asta ai nevoie de advertoriale pe siteuri cat mai ok.
Daca vorbim de o micronisa cu concurenta light, posibil sa obtii rezultate cu linkuri free (articole publicate in directoare de articole si siteuri de comunicate de presa, directoare de firme - Atentie, nu vorbesc de directoarele clasice de linkuri).
Daca nisa este cu o concurenta medie spre ridicata, uita ce am spus mai sus (ma refer la linkurile free).
Totodata, daca nu ai experienta, cel mai bine apeleaza la cineva de specialitate, macar pentru consultanta, daca nu vrei sa externalizezi total serviciul.
Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!
9th August 2015, 14:15
1 out of 1 members found this post helpful.
Inainte de toate: pt efect maxim, de preferat ca smagazinul sa fie ok dpv seo.
Rar am vazut magazine fara erori, de la 404, la erori raportate de bing si google webmaster, categorii cu suficiente produse, valori ok la headings sau pe paginile secundare de categorie, pagina de brand, filtre.
Dupa asta incepi cu comunicatele de presa si toate cele.
Credinta la institutiile specializate. Aici facem
Servicii de seo
Mi se spunea 1nesco