In final totul a revenit la normal datorita lui Dan. Multumesc!
Salut, în primul rând îţi mulţumesc pentru timpul pierdut pentru a face acest tutorial.
Am făcut toţi paşi pe care i-ai arătat tu în tutorial, dar performanţa în Google PageSpeed, nu mi se schimbă, nici pentru mobil, nici pentru Desktop. Rezultatul la mine la Desktop a fost mereu 58, am o temă cumpărată de pe ThemeForest, le-am trimis tipilor de la thema mesaj să facă un update cu optimizarea pentru PageSpeed Insights dar se fac că plouă.
Sunt interesat de ceva să îmi meargă, aş vrea să vorbesc cu cineva care se pricepe, vreau să îmi dea cine vrea să mă ajute, dacă face treabă bună îmi poate da şi un preţ. Vă mulţumesc.
N-au astia de la ThemeForest ce update sa-ti faca pentru a optimiza PageSpeedul special pentru tine. Si nici nu se sinchisesc pentru o raportare de la un singur user. Esti sigur ca ai facut pasii ca la carte?
Cred ca n-ai inteles faptul ca Themeforest doar intermediaza vanzarea acelor produse. Daca vrei modificari de acest gen... apeleaza la autorul temei sau la un developer independent. Cum multi dintre autorii de teme nu ofera modificari (nici macar contra cost), cel mai rapid rezolvi cu un developer.
Un screenshot cu lucrurile care ti le arata ca trebuie imbunatatite ar fi util, in felul asta ne putem da seama de unde vine problema![]()
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)