Salutare!
Am un site in wordpress si doresc sa-l fac in limba it, en si fr, stiti un plugins pt wordpress sau o alta metoda?
Salutare!
Am un site in wordpress si doresc sa-l fac in limba it, en si fr, stiti un plugins pt wordpress sau o alta metoda?
Cum ai cautat pe Google de n-ai gasit?
https://codex.wordpress.org/Multilingual_WordPress
Sau, daca nu iti plac pluginurile, instalezi pur si simplu un WP pe domeniu.com in engleza, unul pe fr.domeniu.com pentru franceza si tot asa.
Postarile oricum trebuiesc scrise in fiecare limba.
Din experienta, recomand ca pentru un site multilingual sa se foloseasca instalari separate de wp pe subdomenii, asta in detrimentul oricarui plugin. Este intr-adevar poate un pic mai groi de administrat, dar pentru mine este varianta care m-a avantajat cel mai tare.
Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!
WPML daca nu ai trafic foarte mare, altfel vai de server (la 40k / zi... si cu cache si tot facea probleme). L-am folosit la un client si intr-un final am ajuns la ceea ce spune @Robert, doar ca in loc de subdomains clientul a cumparat domenii (tld-uri specifice tarilor in cauza).
@casperel
Eu folosesc WPML-ul de ceva anii, si nu mi-a facut probleme, insa eu articolele traduse nu le las sa fie "administrate" de WMPL ci pur si simplu fac alt articol si-l "mapez" ca traducere in limba X pentru articolul X. Sincer sa fiu nici prea multe configurari nu am prin el facute (sa zic asa e "default" prin settings) doar o singura optiune am ca traducerea sa fie de genul /en/, /fr/ etc.
Eu as recomanda pluginul ala daca e pentru un site deoarece sunt si multe teme care il au deja implementat.
Atunci cand ma duc in vacanta caut cazare la hoteluri si pensiunii. Iar cand ajung in Galati mereu ma cazez la un apartament.
Iti pot face eu site-ul in cate limbi vrei tu cu ip detectabil pentru fiecare limba.
Lasa-mi PM daca doresti, stiu ca sunt nou dar am colaborat cu Consumatorul si i-am facut cateva modificari pe o platforma de magazin online exact cum a vrut el, sper sa vada mesajul sa confirme.
@EmilF: pe ce trafic ? ca pana la un anumit punct e fix ce trebuie, dupa aceea... cu toate optimizarile posibile n-a mai facut fata.
@Ale: nu era mai decent sa-i dai tu PM ? Am vazut c-ai mai postat si prin alte thread-uri in acelasi mod. Daca oferi servicii, posteaza unde trebuie... ci nu unde apuci.
Deocamdata postez unde stiu ca pot avea un client dl. casper, nu inteleg ofensarea ta... este cumva pe bani acest subiect, daca postez sa-mi preiau clienti?
Este ca si cum ar posta oamenii experti seo pentru a avea un client, ei raspund pur si simplu in subiectul creat de client...
Tocmai daia exista si marketplace.
Merci de intelegere.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)