Se dau urmatoarele date ale problemei. In maxim doi ani voi incepe extinderea unui proiect la nivel regional (Bulgaria, Ucraina, Serbia, Republica Moldova, Ungaria, Cehia, Croatia, Polonia etc - Europa Centrala si de Est, pe scurt). Proiectul este pe o nisa accesibila publicului larg.
Migrarea catre fiecare dintre aceste piete va fi facuta esalonat. Problemele care apar sunt:
1. Traducerea site-ului (functionalitati, texte generale).
2. Crearea de texte SEO adaptate specificului tarii respective. De exemplu, un text despre slabire are un anumit continut si recomandare pentru piata americana vs piata din Romania. Alt exemplu, un articol despre ceasuri trebuie conceput intr-un fel pentru o piata specializata ca Elvetia vs o piata ca Romania. Alt exemplu, preferintele de petrecere a timpului liber difera de la o tara la alta etc.
3. Strategii SEO adaptate fiecarei piete.
Am impartit principalele "probleme" online in 3 categorii. Sigur mai sunt altele, dar nu le-am considerat majore. La astea se adauga cele offline, insa asta e alta discutie.
Intrebarea mea este: pentru recolvarea fiecarei probleme de mai sus ce solutie ati recomanda? Ganditi-va dpdv business, costuri minime - efecte maxime.

Răspunde cu citat