Rezultate 1 la 10 din 12

Subiect: Preluare/copiere articol, cu citarea sursei

Afișare hibrid

imagini este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    29th June 2011
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    677
    Putere Rep
    34

Implicit

Cand am lansat un site cu mult continut am fost copiat de foarte multi: agentii de stiri, site-uri pe nisa respectiva etc. Rezultatul a fost ca eu eram declasat, desi continutul imi apartinea. La un moment dat erau cautari unde, daca eram pozitia 3-4, cautam sa vad cine m-a copiat.

Odata cu trecerea timpului, rolurile s-au inversat. Au mai fost curajosi care au copiat dar google nu ii afiseaza in cautari, asta fara ca eu sa mai fac report.

Concluzia: daca site-ul nu are autoritate, are de suferit. Invers, daca esti copiat de altii care nu au autoritate, poti dormi linistit.

Claudyou este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    28
    Data înscrierii
    19th May 2013
    Locaţie
    Cluj Napoca
    Posturi
    533
    Putere Rep
    28

Implicit

Citat Postat în original de imagini Vezi Post
    Cand am lansat un site cu mult continut am fost copiat de foarte multi: agentii de stiri, site-uri pe nisa respectiva etc. Rezultatul a fost ca eu eram declasat, desi continutul imi apartinea. La un moment dat erau cautari unde, daca eram pozitia 3-4, cautam sa vad cine m-a copiat.

Odata cu trecerea timpului, rolurile s-au inversat. Au mai fost curajosi care au copiat dar google nu ii afiseaza in cautari, asta fara ca eu sa mai fac report.

Concluzia: daca site-ul nu are autoritate, are de suferit. Invers, daca esti copiat de altii care nu au autoritate, poti dormi linistit.
    Reporturile te-au scapat de Panda sau alte updateuri? Banuiesc ca serp-ul nu se modifica nici dupa reporturi, in defavoarea siteurilor cu autoritate.
    Fara semnatura.

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Preluare articole fara mentionarea sursei
    De iuddavali în forumul Plagiat
    Răspunsuri: 4
    Ultimul Post: 15th May 2011, 20:33
  2. Copiere articol despre Hosting
    De Iulian în forumul Plagiat
    Răspunsuri: 25
    Ultimul Post: 16th April 2009, 14:45
  3. Copiere sursa cap-coada
    De warrior în forumul Plagiat
    Răspunsuri: 19
    Ultimul Post: 20th March 2009, 19:04
  4. Protectie copiere linkuri site
    De Popescu Marian în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 6
    Ultimul Post: 17th June 2008, 23:56
  5. Protejare la copiere
    De Diana în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 13
    Ultimul Post: 24th June 2006, 14:07

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •