Moaaama, ce ma enervez ca nu merge mess
Am un CD de prezentare cu o gramada de poze. Cum fac sa-l protejez la copiere? Sau macar sa nu-l poata folosi daca il copiaza cineva? Numai cu watermark? Imi scriu pleasca numele firmei pe toate pozele?
Moaaama, ce ma enervez ca nu merge mess
Am un CD de prezentare cu o gramada de poze. Cum fac sa-l protejez la copiere? Sau macar sa nu-l poata folosi daca il copiaza cineva? Numai cu watermark? Imi scriu pleasca numele firmei pe toate pozele?
Am un magazin online de Cosmetice romanesti si un portal de Afaceri
Sorry, orice se poate copia... inclusiv cu watermark-ul. Numai "legile ne mai protezeaza"
p.s. - la mine mere acuma mess-ul
Boingeanu Ben
ok, se poate copia, dar daca e watermarkul ala pe poaze, poa' sa-l scoata? Si sa foloseasca pozele?
Depinde si de watermark....dar orice e posibil, mai mult sau mai putin.
si adica cum tb sa fie wm ca sa nu-l poata indeparta asa usor? ca acum n-or fi toti genii in IT sa-mi hacuiasca mie tot
Dar ar tb sa se vada si pozele usor, sa nu se enerveze clientul.
Un profesionist in photoshop poate sa scoata orice watermark. Oricum, majoritatea nu se pricep sau habar n-au cum sa faca asta.
Un wathermark pe toata imaginea cu un alpha aproape vizibil e cel mai bun si cel mai greu de copiat.
Boingeanu Ben
Dar o integrare a imaginilor intr-un flash?
Nu e buna ca protectie?
In general, cand cineva are nevoie de imagini de calitate, stie de unde sa le ia. Astia care se ocupa numai cu "furtisaguri" nu cred ca au o viata prea luna in business (macar sper)
Postat în original de myamar
print screen sau daca e ceva mai complicat, pe layere - flash decompiler
Boingeanu Ben
Poti face un soi de protectie.. cu o aplicatie desktop, care sa aiba embedded imagini criptate... si sa le decripteze doar in timpul afisari... si se mai pot face niste chestii care sa impiedice captura. O varianta ar fi o fereatra cu transparenta maxima peste aplicatie... print screen-ul nu vede transparenta... deci va avea o poza neagra. Sau se mai poate face un Hook (nu cred ca vreti sa stiti ce e), si cand se detecteaza apasarea unei combinatii de taste sau apelul unei functii sistem care ar putea face screenshot, sa pune un watermark peste poza.Postat în original de ben
S-ar putea sa fie SF... insa s-ar putea chiar sa mearga![]()
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)