salut! sper sa nu vi se para disperat titlul... am nevoie de cateva informatii de calitate de la voi. Am un business care se bazeaza pe functionalitatea saitului epardoseli.ro
in noiembrie 2012 am angajat un tip sa imi faca seo pt sait. tipul era un autodidact, super ok, insa a facut seo abuziv, o gramada de directoare si linkbuilding, etc. Pana in octombrie 2013, epardoseli.ro a crescut foarte mult in google, si sunau in mod constant telefoanele, primeam zilnic cereri de oferta, etc. In 2013 (4 octombrie) site ul meu a cazut, si evident, odata cu el tot businessul...
omul a plecat de la mine, pt ca nu a mai stiut ce sa faca la site ca sa il redreseze. A plecat tot in domeniu, si, paradoxal a reusit sa ridice pardoseli-magazin.ro asa incat acest site sta muuuult mai bine in google azi decat epardoseli.ro.
dupa plecarea lui, am luat legatura cu diversi indivizi care mi-au spus ca au experienta vasta in seo, ca domeniul epardoseli.ro a fost personalizat, ba ca o sa il redreseze ei, ba ca nu se mai poate face nimic cu el, etc...
acesti indivizi m-au costat foarte mult, iar rezultatele nu au venit.
intre timp, m-am decis sa imi fac singur seo (stiu ca nu e cea mai inteligenta alegere) ca sa nu mai cheltuiesc inutil banii. In paralel, am investit in adwords, mi-a facut cineva o campanie bunicica, asa incat cu un buget de 2000 lei / luna, am reusit sa mai atrag ceva clienti.
in momentul in care nu mai fac adwords, situatia devine ... "trista", ca sa nu spun "grava".
in ultima saptamana am inceput sa ma documentez despre seo, in incercarea de a ridica din nou epardoseli.ro, dar si alte domenii pe care am pus deja produse pt noi magazine online.
am observat in ahrefs.com, pentru epardoseli.ro, urmatoarele: URL RANK 13, AHREFS DOMAIN RANK 49, BACKLINKS 3.076, REFERING DOMANIS 333.
Am nevoie din partea voastra de urmatoarele sfaturi:
1. Trebuie sa scot aceste backlinks si domenii ? Daca da, cum fac asta ? De unde si cum ?
2. Care ar fi urmatorul pas pe care ar trebui sa il fac ? Cine imi poate spune care ar fi o strategie corecta pentru a ridica din nou acest site, daca mai este posibil... Adica as vrea sa stiu care sunt pasii pe care ar trebui sa-i parcurg, in varianta in care imi voi face eu SEO singur. Pe de alta parte, sunt dornic sa invat seo, pentru ca, asa cum stiti cu totii "omul pana moare, este dator sa invete"
Multumesc de ajutor!

Răspunde cu citat

Ai avut un baiat, ai platit alti baieti si ai ajuns sa te ocupi singur! Suna romaneste