Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul
Rezultate 1 la 10 din 16

Subiect: Ajutor!

mcr
    mcr este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    6th April 2015
    Vârstă
    46
    Posturi
    2
    Putere Rep
    0

2 out of 2 members found this post helpful.

Implicit Ajutor!

salut! sper sa nu vi se para disperat titlul... am nevoie de cateva informatii de calitate de la voi. Am un business care se bazeaza pe functionalitatea saitului epardoseli.ro

in noiembrie 2012 am angajat un tip sa imi faca seo pt sait. tipul era un autodidact, super ok, insa a facut seo abuziv, o gramada de directoare si linkbuilding, etc. Pana in octombrie 2013, epardoseli.ro a crescut foarte mult in google, si sunau in mod constant telefoanele, primeam zilnic cereri de oferta, etc. In 2013 (4 octombrie) site ul meu a cazut, si evident, odata cu el tot businessul...

omul a plecat de la mine, pt ca nu a mai stiut ce sa faca la site ca sa il redreseze. A plecat tot in domeniu, si, paradoxal a reusit sa ridice pardoseli-magazin.ro asa incat acest site sta muuuult mai bine in google azi decat epardoseli.ro.

dupa plecarea lui, am luat legatura cu diversi indivizi care mi-au spus ca au experienta vasta in seo, ca domeniul epardoseli.ro a fost personalizat, ba ca o sa il redreseze ei, ba ca nu se mai poate face nimic cu el, etc...

acesti indivizi m-au costat foarte mult, iar rezultatele nu au venit.

intre timp, m-am decis sa imi fac singur seo (stiu ca nu e cea mai inteligenta alegere) ca sa nu mai cheltuiesc inutil banii. In paralel, am investit in adwords, mi-a facut cineva o campanie bunicica, asa incat cu un buget de 2000 lei / luna, am reusit sa mai atrag ceva clienti.

in momentul in care nu mai fac adwords, situatia devine ... "trista", ca sa nu spun "grava".

in ultima saptamana am inceput sa ma documentez despre seo, in incercarea de a ridica din nou epardoseli.ro, dar si alte domenii pe care am pus deja produse pt noi magazine online.

am observat in ahrefs.com, pentru epardoseli.ro, urmatoarele: URL RANK 13, AHREFS DOMAIN RANK 49, BACKLINKS 3.076, REFERING DOMANIS 333.

Am nevoie din partea voastra de urmatoarele sfaturi:

1. Trebuie sa scot aceste backlinks si domenii ? Daca da, cum fac asta ? De unde si cum ?

2. Care ar fi urmatorul pas pe care ar trebui sa il fac ? Cine imi poate spune care ar fi o strategie corecta pentru a ridica din nou acest site, daca mai este posibil... Adica as vrea sa stiu care sunt pasii pe care ar trebui sa-i parcurg, in varianta in care imi voi face eu SEO singur. Pe de alta parte, sunt dornic sa invat seo, pentru ca, asa cum stiti cu totii "omul pana moare, este dator sa invete"

Multumesc de ajutor!

Sorin Frumuseanu este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    65
    Data înscrierii
    2nd August 2005
    Locaţie
    Orsova
    Vârstă
    53
    Posturi
    3.946
    Putere Rep
    65

Implicit

Sfat amical: ocupa-te de vanzari, content pe site... si lasa o firma sa se ocupe de magazin atat pe zona de seo cat si de adwords.
    Teoretic si eu pot invata sa pun parchet si gresie dar, pana invat, inevitabil voi baga multi bani + timp in teste.
    Dupa Paste te astept cu un email la sorin@underclick.ro pentru o preauditare gratuita.
    Credinta la institutiile specializate. Aici facem Servicii de seo
    Mi se spunea 1nesco

mcr
    mcr este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    6th April 2015
    Vârstă
    46
    Posturi
    2
    Putere Rep
    0

Implicit

de acord, sorin, total de acord. ceea ce ma deranjeaza este ca sunt foarte multi care spun ca stiu sa faca seo si de fapt habar nu au... cum ar fi ca tie sa ti se umfle parchetul in toate din cele 3 apartamente, dupa ce fiecare parchetar ti-a spus ca face de 20 de ani chestia asta ??? nu te-ai gandi sa iti montezi singur ???

Rapsodia este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    18th March 2013
    Locaţie
    Hungary + Chișinău + Câmpina
    Posturi
    2.784
    Putere Rep
    32

Implicit

Off topic.

Vad ca sunt libere si epardoseli.com, info etc si variante pe pardoseli, sfatul meu e sa o iei de la zero cu seo pe domeniu noi, daca reusesti sa revigorezi pe .ro ok, daca nu macar sa ai un site curat. Din experienta iti zic ca munca de recuperare la un site "busit" nu se merita!
    Ofer servicii Social Media Marketing!. Articole contra cost Oferta generala, ro, fr si ru aici!

2dor este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    10th September 2012
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    40
    Posturi
    583
    Putere Rep
    36

Implicit

Citat Postat în original de Rapsodia Vezi Post
    Off topic.

Vad ca sunt libere si epardoseli.com, info etc si variante pe pardoseli, sfatul meu e sa o iei de la zero cu seo pe domeniu noi, daca reusesti sa revigorezi pe .ro ok, daca nu macar sa ai un site curat. Din experienta iti zic ca munca de recuperare la un site "busit" nu se merita!
    @ Rapsodia, Numai prostii vorbesti

Solutia este disavow din webmaster tools la linkurile din directoare si tot ce e junk. Si o campanie curata de linkuri + un seo onsite facut calumea. Nu poti avea pretenii cand indexul tau arata asa : <meta name="keywords" content="gresie,faianta,mocheta,parchet laminat,parchet masiv,dublu stratificat,triplu stratificat,stratificat,granit,gresie baie,faianta bucatarie,incalzire pardoseala,opoczno,parador,egger,barlinek,karelia, bona" />

Solutia cea mai sigura este sa apelezi la firme specializate sau seo-isti independenti, care pot prezenta un portofoliu. Bafta.
    We buy things we don't need to impress people we don't like.
    Vand advertoriale pe site-uri cu autoritate mare

Sorin Frumuseanu este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    65
    Data înscrierii
    2nd August 2005
    Locaţie
    Orsova
    Vârstă
    53
    Posturi
    3.946
    Putere Rep
    65

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Citat Postat în original de mcr Vezi Post
    de acord, sorin, total de acord. ceea ce ma deranjeaza este ca sunt foarte multi care spun ca stiu sa faca seo si de fapt habar nu au... cum ar fi ca tie sa ti se umfle parchetul in toate din cele 3 apartamente, dupa ce fiecare parchetar ti-a spus ca face de 20 de ani chestia asta ??? nu te-ai gandi sa iti montezi singur ???
    Contract, garantie, penalitati?
    Seo se poate face si cu 50 de euro dar si cu 5000. Problematic e atunci cand platesti 5000 si ajungi tot la adwords.
    Tinand cont de situatia ta (esti un sc, ai deja o afacere, s-a lucrat si inainte) vezi daca s-ar indura vreun moderator sa-ti mute postul in marketplace , zona unde poti primi mai multe oferte.
    E de admirat ca vrei sa inveti, testele insa pot duce la probleme si mai mari.
    Credinta la institutiile specializate. Aici facem Servicii de seo
    Mi se spunea 1nesco

Tom
    Tom este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    131
    Data înscrierii
    25th September 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    3.169
    Putere Rep
    131

Implicit

Citat Postat în original de mcr Vezi Post
    salut! sper sa nu vi se para disperat titlul... am nevoie de cateva informatii de calitate de la voi. Am un business care se bazeaza pe functionalitatea saitului epardoseli.ro

in noiembrie 2012 am angajat un tip sa imi faca seo pt sait. tipul era un autodidact, super ok, insa a facut seo abuziv, o gramada de directoare si linkbuilding, etc. Pana in octombrie 2013, epardoseli.ro a crescut foarte mult in google, si sunau in mod constant telefoanele, primeam zilnic cereri de oferta, etc. In 2013 (4 octombrie) site ul meu a cazut, si evident, odata cu el tot businessul...

omul a plecat de la mine, pt ca nu a mai stiut ce sa faca la site ca sa il redreseze. A plecat tot in domeniu, si, paradoxal a reusit sa ridice pardoseli-magazin.ro asa incat acest site sta muuuult mai bine in google azi decat epardoseli.ro.

dupa plecarea lui, am luat legatura cu diversi indivizi care mi-au spus ca au experienta vasta in seo, ca domeniul epardoseli.ro a fost personalizat, ba ca o sa il redreseze ei, ba ca nu se mai poate face nimic cu el, etc...

acesti indivizi m-au costat foarte mult, iar rezultatele nu au venit.

intre timp, m-am decis sa imi fac singur seo (stiu ca nu e cea mai inteligenta alegere) ca sa nu mai cheltuiesc inutil banii. In paralel, am investit in adwords, mi-a facut cineva o campanie bunicica, asa incat cu un buget de 2000 lei / luna, am reusit sa mai atrag ceva clienti.

in momentul in care nu mai fac adwords, situatia devine ... "trista", ca sa nu spun "grava".

in ultima saptamana am inceput sa ma documentez despre seo, in incercarea de a ridica din nou epardoseli.ro, dar si alte domenii pe care am pus deja produse pt noi magazine online.

am observat in ahrefs.com, pentru epardoseli.ro, urmatoarele: URL RANK 13, AHREFS DOMAIN RANK 49, BACKLINKS 3.076, REFERING DOMANIS 333.

Am nevoie din partea voastra de urmatoarele sfaturi:

1. Trebuie sa scot aceste backlinks si domenii ? Daca da, cum fac asta ? De unde si cum ?

2. Care ar fi urmatorul pas pe care ar trebui sa il fac ? Cine imi poate spune care ar fi o strategie corecta pentru a ridica din nou acest site, daca mai este posibil... Adica as vrea sa stiu care sunt pasii pe care ar trebui sa-i parcurg, in varianta in care imi voi face eu SEO singur. Pe de alta parte, sunt dornic sa invat seo, pentru ca, asa cum stiti cu totii "omul pana moare, este dator sa invete"

Multumesc de ajutor!

Ai avut un baiat, ai platit alti baieti si ai ajuns sa te ocupi singur! Suna romaneste

Din pacate e afacerea ta, care nu mai este.

pardoseli-magazin.ro are 15 links la prima vedere, pe ce rankeaza? Site-ul e praf, links nu are, chiar asa de slaba e nisa?

Te-a busit penguin 2.1 (pe 4 octombrie 2013 a fost), daca spui ca atunci ai zburat. Penguin = links, iar daca zici ca ai 333 root domains, de unde atatea?

Acum ca te-ai apucat, citeste tot de pe forum si dupa intrebi. Sau vrei consultanta gratuita ca e mult mai bine decat sa platesti niste baieti? Asta inseamna ca te ocupi tu, consultanta gratuita?

1. faci audit la links si scoti ce e "naspa". Asta costa, deci nu stiu cum o faci singur, poate dupa ureche. Altfel risti sa scoti ce e ok, sau sa nu scoti ce e toxic.
    2. Strategia corecta este ceea ce spune google. Citeste!

Inainte sa te apuci, iti recomand sa-ti refaci magazinul, e praf.
    Tot atunci elimini content duplicate.
    Iti faci o structura corecta pentru user si pentru google.
    Faci disavow la links.
    Il pui live.

Spor.

------------

Vezi ca avem un regulament pe site, dar vad ca ai omis sa-l citesti sau sa cauti.
    Ultima modificare făcută de Tom; 6th April 2015 la 16:06.
    Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.

Razvan Badu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    6th November 2010
    Locaţie
    Brasov
    Vârstă
    42
    Posturi
    236
    Putere Rep
    34

Implicit

Iti recomand Link Detox pentru a face disavow la linkurile toxice si multa rabdare, ca-si va reveni singur in timp.
    Detin un magazin online de cartuse imprimanta
    Si o firma de reumplere cartuse brasov

2dor este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    10th September 2012
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    40
    Posturi
    583
    Putere Rep
    36

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Citat Postat în original de Razvan Badu Vezi Post
    Iti recomand Link Detox pentru a face disavow la linkurile toxice si multa rabdare, ca-si va reveni singur in timp.
    De ce Link Detox cand poti face asta direct din Webmaster Tools?
    We buy things we don't need to impress people we don't like.
    Vand advertoriale pe site-uri cu autoritate mare

Razvan Badu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    6th November 2010
    Locaţie
    Brasov
    Vârstă
    42
    Posturi
    236
    Putere Rep
    34

Implicit

Citat Postat în original de 2dor Vezi Post
    De ce Link Detox cand poti face asta direct din Webmaster Tools?
    1. Audit
    2. Vede mai multe linkuri ca in Webmaster Tools, are 24 de surse
    3. Cel mai bun tool pentru disavow din cele testate de mine
    4. Benefits of using Link Detox - Link Detox
    Detin un magazin online de cartuse imprimanta
    Si o firma de reumplere cartuse brasov

Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Un mic ajutor
    De Rapsodia în forumul Oferte gratuite
    Răspunsuri: 5
    Ultimul Post: 12th August 2014, 11:27
  2. ajutor
    De ibaldazar în forumul Studii de caz
    Răspunsuri: 1
    Ultimul Post: 8th January 2010, 22:50
  3. Un mic ajutor
    De spidernet în forumul Adsense
    Răspunsuri: 1
    Ultimul Post: 8th March 2007, 22:26
  4. Un pic de ajutor cu php si WP
    De florin în forumul Server side
    Răspunsuri: 3
    Ultimul Post: 23rd February 2007, 11:34
  5. ajutor!
    De cooli în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 5
    Ultimul Post: 9th July 2006, 15:46

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •