Rezultate 1 la 2 din 2

Subiect: ajutor

ibaldazar este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    33
    Data înscrierii
    18th June 2007
    Locaţie
    falticeni
    Vârstă
    44
    Posturi
    214
    Putere Rep
    33

Angry ajutor

se da una bucata domeniu, catalog de cumparaturi.... in principiu, tot ce poti face e sa culegi textul de pe alte magazine, sa iei niste link-uri inapoi de la ei dar nu prea poti fi original mai ales cand treci de o mie de produse listate

asa ca am visat o oarecare solutie. Pentru niscaiva continut original m-am gandit ca prima pagina a unei categorii sa contina un text cu si despre produsele respective. cum e pe shopwiki.

de exe pe: veveve.shopspot.ro/cumpara-online/category/Camere

sa nu incep direct cu lista de produse, sa fac un text introductiv, ce inseamna o camera foto.. cum iti alegi o camera foto, samd.

are vreo importanta daca am scris category sau era mai bine categorie? de acum si asa nu se mai poate face nimic.

o metoda de a crea inbound links, as putea modifica desrierile produselor:
    sa pun link pe " sistem de focalizare automata extrem de precis " in pagina in care explica cum iti alegi o camera web?

astept si alte sugestii in materie de seo ca recunosc, sunt cam varza in domeniu ce-am cititi si eu pe ici pe colo am incercat sa aplic.
    compara preturi si viziteaza forumul wow romania

sourcer este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    19th October 2006
    Locaţie
    Constanta
    Posturi
    133
    Putere Rep
    34

Implicit

Parerea mea este ca puteai sa lasi doar veveve.shopspot.ro/cumpara-online/camere

Orice continut unic e bun, de fapt cred ca o sa te ajute sa ai un text scris bine cu cuvintele cheie inainte de produse.
    Bla bla bla...

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Ajutor!!!!!!!!!
    De giovanni12345 în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 7
    Ultimul Post: 7th April 2009, 20:44
  2. Va rog Ajutor- Un caz
    De marcos29 în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 18th September 2008, 16:47
  3. Ajutor!!!!!!!!!
    De freezy în forumul Google
    Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 13th January 2008, 15:26
  4. Un pic de ajutor cu php si WP
    De florin în forumul Server side
    Răspunsuri: 3
    Ultimul Post: 23rd February 2007, 12:34
  5. Ajutor !!!!
    De Petru87 în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 7
    Ultimul Post: 16th September 2006, 11:26

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •