8th February 2015, 16:44
1 out of 1 members found this post helpful.

Postat în original de
Marcous
Exact asta este si lucrul ce ma tine in loc practic.. tot ceea ce ai zis tu legat de faptul ca sunt f.multe lucruri gratuite pe net deja..
Din experienta mea, atat de sportiv, cat si de om care are experienta pe aceasta nisa.
90% dintre oameni nu vor performanta, ei vor sa fie motivati de ceva, vor sa arate bine pentru strand sau pentru cluburi. Daca vrei sa-ti faci site pentru servicii de antrenor local, mai ales intr-un oras mic, mai degraba investesti in promovarea locala, ca nu cauta nimeni "antrenor personal Buhusi" sau mai stiu eu ce. Da, sunt oameni care platesc pentru asa ceva, dar trebuie sa ai ceva in spate, rezultate, ceva participari de succes pe la concursuri. Uita-te pe la Dan Cristian, Constantin Lazar, Marius Mitrache, Claudiu Streza, Remus Heredeu, Andrei Gogoasa etc. Oamenii se promoveaza (Dan, de exemplu, a ajuns sa apara in Muscular Development), au fanii lor, au admiratorii care cotizeaza (ma rog, aici e o alta poveste), dar sunt cunoscuti si prin prisma rezultatelor obtinute si a formei in care apar tot timpul, sunt considerati a fi competenti pentru a da sfaturi bune.
Inca ceva, cursul ala pe care il faci la FRCF nu o sa te ajute decat daca vrei sa te angajezi pe la vreo sala, doar ca daca nu e vreo sala World Class, sunt sanse mari sa ajungi sa faci shake-uri toata ziua si sa le mai arati una-alta incepatorilor si cam atat. Btw, tot Furdi se ocupa? Sau nu mai e la FRCF?
Ca barbat, e mai greu sa misti ceva pe nisa asta. Dar uite, desi nu-mi place deloc de individ, Valentin Bosioc a reusit sa se promoveze cat de cat, mai cu linguseli, mai cu piscotareli, mai cu ceva clipuri de promovare destul de bine acute. El nu e sportiv de performanta (si e si usor ipocrit, dovada diversele scandaluri in care s-a implicat), dar a reusit sa prinda cativa clienti. Totusi, el e in Bucuresti, oras cu mult mai multe posibilitati decat un oras de provincie.
Acum sa revin. Sunt mai multe modele de business pe care le poti adopta. Totusi, din experienta mea, articolele care nu sunt semnate de un sportiv cu rezultate bune nu au acelasi succes, pe sistemul ca una e cand iti spune Florin Uceanu sa faci 3 serii de ramat la bara T si alta e cand iti spuna Gogu de la Maracineni sa faci acelasi lucru.
Din punctul meu de vedere, ca sa scoti bani din asta:
1) scrii articole in romana si promovezi diferite produse, ca din Adsense mare lucru nu o sa faci.
2) te implici serios pe parte de online, cu aparitii media, concursuri etc, pentru a auzi de tine lumea. Inveti despre ce inseamna pregatiri de concurs, cum sa scoti apa, ce suplimente sunt bune, ce suplimente nu sunt bune, medicamentatie (desi grija mare, ca legea 227/2008 pedespeste posesia/vanzarea de substante dopante). Poti sa ataci si o clientela cu mai multi bani, dar iti va fi mult mai greu, nefiind dintr-un oras mare. Totusi, sunt destul de multi baieti care fac chestia asta, printre care chiar si oameni cu cluburi in spate si cu sustinere;
3) faci un proiect pe .com de tipul livestrong.com. Va fi mai greu la inceput, dar daca esti constant, scrii chestii bune si de bun simt, e imposibil sa nu vina traficul si vanzarile;
4) iti faci un vlog, doar ca trebuie sa vii cu ceva idei noi sau cu proiecte interesante. Daca te uiti la cei care sunt activi pe nisa asta, toti vand aceleasi chestii arhi-cunoscute, doar ca le cosmetizeaza frumos, le fac vandabile si le vand pe sute de $$.
Oricum, trebuie investit mult timp.
Ma ocup si cu testare manuala/automata.
PS:Vand advertoriale ieftine pe site cu
profil medical.