Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul
Rezultate 1 la 10 din 15

Subiect: Niste sfaturi, va rog

Marcous este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    24
    Data înscrierii
    12th March 2014
    Posturi
    431
    Putere Rep
    24

Implicit Niste sfaturi, va rog

Am 25 ani si merg la sala de forta de la 14-15 ani. Stand si analizandu-mi viata si preferintele, este cam singurul lucru pe care il practic de atata timp, si care inca imi place la fel de mult. Asa ca m-am decis sa urmez un curs de instructor fitness si antrenor personal, pentru a incerca sa si castig ceva bani de pe urma acestui sport.

Prima intrebare: Ce credeti, din ce ati vazut voi pana acum, la noi in tara, si mai ales in mediul online, exista posibilitati de a monetiza aceasta nisa intr-un mod profitabil? Eu momentan sunt putin sceptic, deoarece ma gandesc ca acest domeniu se bazeaza pe lucrul individual cu fiecare persoana in parte, pentru a avea rezultate, doarece nu exista metode universal valabile care sa dea roade la toata lumea.. Astfel ca necesita mult timp investit doar cu cate o persoana, ceea ce inseamna ca si veniturile sunt mai mici.. Sau nu vad lucrurile cum trebuie?

Mai ales ca locuiesc intr-un oras micut, la distante destul de mari de alte orase mai dezvoltate, deci clienti live nu stiu cati vor fi.. Nu sunt la prima intentie de acest gen pe online, incepand acum ceva timp un proiect, dar pe care l-am pus pe pauza de ceva timp.

A doua intrebare: Va rog sa-mi spuneti ce nume de domeniu credeti ca s-ar potrivi cel mai bine unui site de genul (care va inspira mai multa incredere, care este mai usor de retinut,etc. - criteriile unui domeniu bun le stiti si voi, nu cred ca trebuie sa vi le spun eu).

momentant am in lista:

www.bodybuild.ro (este deja al meu, asta e proiectul de care ziceam ca l-am pus pe pauza)

www.antrenorpersonal.eu

www.antrenorpersonal.net

www.antrenorulpersonal.com

Daca aveti si alte sugestii, le astept cu placere, daca nu, va rog sa-mi spune-ti pe care l-ati recomanda din lista de mai sus.

Multumesc anticipat.

revenco_andrei este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    37
    Data înscrierii
    21st July 2006
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    41
    Posturi
    353
    Putere Rep
    37

Implicit

Cred ca ai putea scoate ceva bani din acest domeniu. Ma gandesc acum la fiver, unde de exemplu sunt destule persoane care dau sfaturi referitoare la bodybuilding - vezi aici. Nu as putea spune cu siguranta ce ar merge si cum ar merge, dar cu perseverenta si incercand mai multe metode de promovare si monetizare sunt sigur ca ai putea castiga ceva.
    Probleme cu Adwords? Te putem ajuta in depistarea fraudei PPC: Xiona

matei este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    44
    Data înscrierii
    6th October 2010
    Vârstă
    37
    Posturi
    888
    Putere Rep
    44

Implicit

Articole despre culturism sunt cu sutele, sunt forumuri unde gasesti cata informatie vrei, plus ca pe Facebook sunt destul de multi campioni care dau sfaturi gratuite, atat despre perioada pre-contest, cat si despre cum sa faci sa fie bine la testul antidoping (timpi de injumatatire, scheme de tratament, timpi de cleaning etc).

Totusi, decat site, mai degraba vlogging si ai sanse mai mari sa scoti bani, decat cativa zeci de lei pe luna din Adsense din articole(daca-i faci si pe aia) si piscotareli care apar cand si cand. Totusi, chiar si acolo va trebui sa vii cu ceva nou, pentru ca pe nisa activeaza deja oameni cu sute de mii de fani. Iti spun asta din perspectiva unuia care are un proiect in genul pe .com si nu face foarte multi bani din el.
    Ma ocup si cu testare manuala/automata.
    PS:Vand advertoriale ieftine pe site cu profil medical.

Reputatie:
    24
    Data înscrierii
    12th March 2014
    Posturi
    431
    Putere Rep
    24

Implicit

Exact asta este si lucrul ce ma tine in loc practic.. tot ceea ce ai zis tu legat de faptul ca sunt f.multe lucruri gratuite pe net deja..

Alex Ochea este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    23
    Data înscrierii
    11th July 2014
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    32
    Posturi
    296
    Putere Rep
    23

Implicit

Salut! Cred ca ai putea sa scoti ceva bani din acest domeniu. Sunt multi oameni care investesc bani in felul in care arata, iar daca tu esti baiat serios, esti un consultant pentru acei oameni si le raspunzi la intrebari cu siguranta acestia vor vrea sa aiba o colaborare cu tine. Bineinteles, pretul cerut va trebui sa fie mai mic decat banii pe care ii ceri unei persoane cu care te vezi in fiecare zi in sala de forta! Cred ca poti scoate bani frumosi daca te gandesti la cum sa ajuti oamenii sa aibe rezultatele dorite si nu sa iei banul si sa pleci.

In ceea ce priveste numele domeniului, cel pe care il ai e potrivit, dar antrenorpersonal.eu de exemplu ar putea ranka mai bine. Poti sa folosesti domeniul deja existent si sa iti mai faci si antrenorpersonal.eu pentru a creste mai rapid.

Bafta!

matei este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    44
    Data înscrierii
    6th October 2010
    Vârstă
    37
    Posturi
    888
    Putere Rep
    44

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Citat Postat în original de Marcous Vezi Post
    Exact asta este si lucrul ce ma tine in loc practic.. tot ceea ce ai zis tu legat de faptul ca sunt f.multe lucruri gratuite pe net deja..
    Din experienta mea, atat de sportiv, cat si de om care are experienta pe aceasta nisa.

90% dintre oameni nu vor performanta, ei vor sa fie motivati de ceva, vor sa arate bine pentru strand sau pentru cluburi. Daca vrei sa-ti faci site pentru servicii de antrenor local, mai ales intr-un oras mic, mai degraba investesti in promovarea locala, ca nu cauta nimeni "antrenor personal Buhusi" sau mai stiu eu ce. Da, sunt oameni care platesc pentru asa ceva, dar trebuie sa ai ceva in spate, rezultate, ceva participari de succes pe la concursuri. Uita-te pe la Dan Cristian, Constantin Lazar, Marius Mitrache, Claudiu Streza, Remus Heredeu, Andrei Gogoasa etc. Oamenii se promoveaza (Dan, de exemplu, a ajuns sa apara in Muscular Development), au fanii lor, au admiratorii care cotizeaza (ma rog, aici e o alta poveste), dar sunt cunoscuti si prin prisma rezultatelor obtinute si a formei in care apar tot timpul, sunt considerati a fi competenti pentru a da sfaturi bune.

Inca ceva, cursul ala pe care il faci la FRCF nu o sa te ajute decat daca vrei sa te angajezi pe la vreo sala, doar ca daca nu e vreo sala World Class, sunt sanse mari sa ajungi sa faci shake-uri toata ziua si sa le mai arati una-alta incepatorilor si cam atat. Btw, tot Furdi se ocupa? Sau nu mai e la FRCF?

Ca barbat, e mai greu sa misti ceva pe nisa asta. Dar uite, desi nu-mi place deloc de individ, Valentin Bosioc a reusit sa se promoveze cat de cat, mai cu linguseli, mai cu piscotareli, mai cu ceva clipuri de promovare destul de bine acute. El nu e sportiv de performanta (si e si usor ipocrit, dovada diversele scandaluri in care s-a implicat), dar a reusit sa prinda cativa clienti. Totusi, el e in Bucuresti, oras cu mult mai multe posibilitati decat un oras de provincie.

Acum sa revin. Sunt mai multe modele de business pe care le poti adopta. Totusi, din experienta mea, articolele care nu sunt semnate de un sportiv cu rezultate bune nu au acelasi succes, pe sistemul ca una e cand iti spune Florin Uceanu sa faci 3 serii de ramat la bara T si alta e cand iti spuna Gogu de la Maracineni sa faci acelasi lucru.

Din punctul meu de vedere, ca sa scoti bani din asta:
    1) scrii articole in romana si promovezi diferite produse, ca din Adsense mare lucru nu o sa faci.
    2) te implici serios pe parte de online, cu aparitii media, concursuri etc, pentru a auzi de tine lumea. Inveti despre ce inseamna pregatiri de concurs, cum sa scoti apa, ce suplimente sunt bune, ce suplimente nu sunt bune, medicamentatie (desi grija mare, ca legea 227/2008 pedespeste posesia/vanzarea de substante dopante). Poti sa ataci si o clientela cu mai multi bani, dar iti va fi mult mai greu, nefiind dintr-un oras mare. Totusi, sunt destul de multi baieti care fac chestia asta, printre care chiar si oameni cu cluburi in spate si cu sustinere;
    3) faci un proiect pe .com de tipul livestrong.com. Va fi mai greu la inceput, dar daca esti constant, scrii chestii bune si de bun simt, e imposibil sa nu vina traficul si vanzarile;
    4) iti faci un vlog, doar ca trebuie sa vii cu ceva idei noi sau cu proiecte interesante. Daca te uiti la cei care sunt activi pe nisa asta, toti vand aceleasi chestii arhi-cunoscute, doar ca le cosmetizeaza frumos, le fac vandabile si le vand pe sute de $$.

Oricum, trebuie investit mult timp.
    Ma ocup si cu testare manuala/automata.
    PS:Vand advertoriale ieftine pe site cu profil medical.

Reputatie:
    24
    Data înscrierii
    12th March 2014
    Posturi
    431
    Putere Rep
    24

Implicit

Cursul pe care vreau sa-l fac este sustinut de aceasta scoala Curs instructor fitness bucuresti antrenor personal

Ideea e ca mai am si alt job care imi mananca minim 8 ore pe zi, 5 zile pe sapt, uneori si in weekend cateva ore.. Ma gandeam ca as putea sa fac antrenamente live, in oras, si pe net sa incerc sa obtin un venit pasiv din acest subiect... Desi inca nu stiu exact modalitatea prin care as putea face asta..

Claudyou este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    28
    Data înscrierii
    19th May 2013
    Locaţie
    Cluj Napoca
    Posturi
    533
    Putere Rep
    28

Implicit

In cazul in care nu esti pregatit pentru concursuri care iti aduca publicitatea dorita, din punctul meu de vedere un impact bun pentru inceput, pentru a putea avea clienti in mediul online, carora sa le oferi sfaturi legate de antrenamente, alimentatie etc. ar fi foarte bine daca ai gasi in jurul tau o persoana care de exemplu vrea sa scada in greutate in x timp, tu sa o sfatuiesti, sa reusesti rezultate cu persoana respectiva si este un punct de plecare bun. Bafta!
    Edit: Legat ce spunea Matei, eu cred ca poti scrie si ca noname in industrie daca citezi diverse persoane cu performante in domeniu, persoane care fac acele exercitii recomandate si de tine, care utilizeaza suplimentele respective.
    Fara semnatura.

Reputatie:
    24
    Data înscrierii
    12th March 2014
    Posturi
    431
    Putere Rep
    24

Implicit

Cum as putea afla al cui e domeniul antrenorpersonal.ro ?

Claudyou este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    28
    Data înscrierii
    19th May 2013
    Locaţie
    Cluj Napoca
    Posturi
    533
    Putere Rep
    28

Implicit

Domain Name: antrenorpersonal.ro
    Registered On: 2006-05-19
    Registrar: ICI - ROTLD
    A fost si activ o vreme, dar nu mai este indexat nimic despre el in Google, incearca antrenor-personal.com la rankat te ajuta si com-ul.
    Fara semnatura.

Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Editura noua - as avea nevoie de niste sfaturi
    De emm în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 11
    Ultimul Post: 13th July 2013, 10:43
  2. Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 3rd April 2013, 11:22
  3. Răspunsuri: 11
    Ultimul Post: 21st September 2008, 22:33
  4. Ce sa fac cu niste domenii...
    De soso în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 13