Plecand de la aceatsa afirmatie fcacuta de colegul Tom, vreua sa discutam ce este si ce nu este fake in aceste "metricsuri" azi, 28 februarie. Se tot discuta despre PR, ca e ok ca nu este, ca se va actualiza candva si pentru public, ca desi se afiseaza PR 5 poate ca e doat 2 sau poate e 8. Prima faza pe care nu o inteleg este ce acu PA sau PD fake - eu cel putin ala site-urile mele urmaresc cum evolueaza acestea, habar nu am cum sa le falsific si traiesc cu impresia ca e un indicator corect. Daca nu ar avea nicio valoare ma gandesc ca atunci cand cresc iar site-ul creste in trafic e doar o coincidenta? Iar cand scad dramatic, scade si site-ul in SERP asta e tot o concidenta? Nu prea vreau sa cred ca PA si PD nu valoreaza nimic in aprecierea unui site, indiferent ca faci ceva "undergorund" sa-l cresti sau nu faci.
Iar daca mergem pe PR - asta inseamna ca doar site-urile ce au fost create pe vremea cand era public au valoare? Hai sa vedem pe ce ne bazam azi cand stabilim "puterea" corect aa unul site!
LE : Sorry pentru ale din titlu!acum am vazut dar nu se mai poate edita!

acum am vazut dar nu se mai poate edita!
Răspunde cu citat