Rezultate 1 la 2 din 2

Subiect: Despre parametrii vizibili ale unui site

Rapsodia este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    33
    Data înscrierii
    18th March 2013
    Locaţie
    Hungary + Chișinău + Câmpina
    Posturi
    2.789
    Putere Rep
    33

Thumbs up Despre parametrii vizibili ale unui site

Citat Postat în original de Tom Vezi Post

Cum site-ul de la PR5 poate sa aibe PR real 3, la fel de bine poate sa aibe 8. Alta afirmatie din categoria "prostii".

"Metricicsurile actualizate" sunt fake, e o prostie enorma sa te uiti la metrici actualizati. Daca PR era oferit de google, "metricsurile" sunt oferite de niste "unii".
    Plecand de la aceatsa afirmatie fcacuta de colegul Tom, vreua sa discutam ce este si ce nu este fake in aceste "metricsuri" azi, 28 februarie. Se tot discuta despre PR, ca e ok ca nu este, ca se va actualiza candva si pentru public, ca desi se afiseaza PR 5 poate ca e doat 2 sau poate e 8. Prima faza pe care nu o inteleg este ce acu PA sau PD fake - eu cel putin ala site-urile mele urmaresc cum evolueaza acestea, habar nu am cum sa le falsific si traiesc cu impresia ca e un indicator corect. Daca nu ar avea nicio valoare ma gandesc ca atunci cand cresc iar site-ul creste in trafic e doar o coincidenta? Iar cand scad dramatic, scade si site-ul in SERP asta e tot o concidenta? Nu prea vreau sa cred ca PA si PD nu valoreaza nimic in aprecierea unui site, indiferent ca faci ceva "undergorund" sa-l cresti sau nu faci.

Iar daca mergem pe PR - asta inseamna ca doar site-urile ce au fost create pe vremea cand era public au valoare? Hai sa vedem pe ce ne bazam azi cand stabilim "puterea" corect aa unul site!

LE : Sorry pentru ale din titlu! acum am vazut dar nu se mai poate edita!
    Ultima modificare făcută de Rapsodia; 28th February 2015 la 13:34.
    Ofer servicii Social Media Marketing!. Articole contra cost Oferta generala, ro, fr si ru aici!

Olivian Breda este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    30
    Data înscrierii
    14th September 2012
    Locaţie
    Bucharest, Romania
    Vârstă
    44
    Posturi
    217
    Putere Rep
    30

Implicit

Google are un PR pe care nu poți să îl vezi.

Alții încearcă să simuleze PR Google, cu mai mare sau mai mic succes.

Poți să iei în considerare PR simulat doar ca vagă idee generală, nu știi cum vede Google situația.

E mai bine decât nimic, dar nu e precis.

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. E vreo diferenta in promovarea unui template, respectiv a unui site de la 0 facut?
    De CalinB în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 8
    Ultimul Post: 5th November 2014, 11:57
  2. Pareri despre alegerea numelui unui domeniu!
    De dracosu în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 7
    Ultimul Post: 14th March 2009, 23:54
  3. Despre inregistrarea unui domeniu .ro
    De Iulian în forumul Domenii
    Răspunsuri: 18
    Ultimul Post: 15th September 2008, 15:18
  4. despre vinzarea unui domeniu .ro
    De lixor în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 26th April 2008, 20:19
  5. Se folosesc parametrii "site:" sau "inurl:" in cautari ?
    De Cristian Mezei în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 3
    Ultimul Post: 26th September 2007, 09:01

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •