Vreau sa imi iau cat de curand un domeniu .ro si sunt cam nelamurit ( nu am inregistrat niciodata un domeniu .ro ) .
Sa cumpar de la RoTLD.ro sau de la reselleri ?
In momentul de fata se vand pe an sau pe timp nelimitat ?
Vreau sa imi iau cat de curand un domeniu .ro si sunt cam nelamurit ( nu am inregistrat niciodata un domeniu .ro ) .
Sa cumpar de la RoTLD.ro sau de la reselleri ?
In momentul de fata se vand pe an sau pe timp nelimitat ?
“Stop Doubting Yourself, Work Hard and Make It Happenµ
Imi place sa conduc si sa gasesc cele mai bune distante rutiere.
ia-l de la livehost.ro . e cel mai ieftin si rapid.
momentan inregistrarea este "pe viata"
eu as cumpara de la RoTLD direct.
inregistrarea "pe viata" e inca valabila, dar peste un an se transforma din "pe viata" in anual
Si eu recomand cumpararea domeniului direct de la RoTLD.
Daca vrei sa cumperi de la un reseller, eu iti recomand AboNET, fostul AlfaWeb. Suportul este super rapid.
Tot Abonet recomand si eu, in primul rand pt. ca acolo gasesti cele mai ieftine domenii .ro, iar daca ai mai cumparat de la ei iti inregistreaza domeniul chir si inainte sa platesti.
@w!ll & eugen : Accepta plata prin paypal ?
Prin paypal nu merge sa platesti, eu am platit cu cardul si a fost ok.
dar totusi , de ce este mai ieftin la reseller ca la registrul national ... ?
Si este mai indicat sa cumpar de la reseller ( chiar daca este mai ieftin ) ?
Nu e nicio diferenta daca iti cumperi un domeniu direct de la ROTLD sau de la reselleri.
De ce e mai ieftin la reseller? Gandeste-te la produsele cumparate la bucata si cele cumparate en-gros, reseller-ul cumpara mai multe domenii si din cauza asta beneficiaza de reduceri de pret.
Totusi ai grija si de la ce firma no-name cumperi domenii, pentru ca se poate intampla ca domeniul sa fie inregistrat pe numele firmei de la care il cumperi, ce-i drept eu nu am vazut pana acum asa ceva, dar daca iti cumperi domeniu de la o firma de care nu a auzit nimeni risti sa ramai cu banii dati.
Ultima modificare făcută de w!ll; 13th September 2008 la 13:39.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)