Rezultate 1 la 3 din 3

Subiect: Niste sfaturi legate de copierea articolelor mele

Afișare hibrid

Roli este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    26
    Data înscrierii
    15th March 2013
    Locaţie
    Satu Mare
    Posturi
    84
    Putere Rep
    26

Implicit Niste sfaturi legate de copierea articolelor mele

Salutare,

Navigand pe niste pagini asemanatoare cu ale mele, am dat de una unde mi-am recunoscut cateva articole, sau modificate in proportie de 10%. 90% din textul respectiv e scris de mine si publicat pe pagina mea ( trupededans.ro ).

Am tot citit aici diferite cazuri insa am o nelamurire. Eu nu am acte sau firma sa pot spune ca e tocmai furt, insa totusi e deranjant faptul ca imi copiaza articolele, si la unele apare in cautari in fata mea.

2 exemple de articole care sunt defapt ale mele:
    trupaglamour.com/2013/03/15/concursul-international-de-hip-hop-si-break-dance-bounce-2013/

si pagina mea trupededans.ro/concursul-international-de-hip-hop-si-break-dance-bounce-2013.html

Si de asemenea trupaglamour.com/2013/03/11/concursul-de-dans-hhi-romania-2013/
    cu trupededans.ro/concursul-de-dans-hhi-romania-2013.html

Am vazut in alte subiecte un link de la google unde i-ati sfatuit pe restu sa raporteze linkurile, insa acolo am de selectat ceva product iar nu stiu care ar fi cel mai corect.

Ati putea va rog sa ma sfatuiti, ce as putea sa fac?

barzafurioasa este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    26th May 2011
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    43
    Posturi
    282
    Putere Rep
    34

3 out of 3 members found this post helpful.

Implicit

Mergi aici, selectezi web search, mai jos selectezi "I have a legal issue that is not mentioned above", "I have found content that may violate my copyright" si apoi prima varianta ce incepe cu yes, bifezi ca esti de acord si dupa aceea bifezi tipul de continut ce a fost preluat de pe site-ul tau si faci click pe use this form. De aici te descurci dar vezi sa fii atent sa il completezi corect. Ti se raspunde in 48-72 ore.

Roli este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    26
    Data înscrierii
    15th March 2013
    Locaţie
    Satu Mare
    Posturi
    84
    Putere Rep
    26

Implicit

Salutare,

Iti multumesc pentru raspuns, am vorbit cu administratorul paginii si zicea ca le va sterge daca chiar ma deranjeaza. Astept 2 3 zile si daca vad ca nu le sterge voi face si pasul asta. Iti multumesc inca o data.

Cu respect, Roli.

--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")

Am observat ca inca nu a sters articolele si as vrea sa va intreb daca are rost sau nu sa reclam la google acele 2 articole. Am parcurs pasii si ma observat ca sunt niste lucruri foarte serioase acolo, nu e vorba doar de stergerea din google ci si de avocati si chestii, iar chiar atat de complicata nu as vrea sa fac treaba. Ce parere aveti?

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Răspunsuri: 4
    Ultimul Post: 29th January 2012, 11:48
  2. Sfaturi legate de domenii
    De Ing3ras în forumul Domenii
    Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 20th April 2011, 20:50
  3. Traducere articolelor de pe Wikipedia
    De Iulian în forumul Continut web
    Răspunsuri: 8
    Ultimul Post: 24th November 2008, 18:25
  4. Răspunsuri: 11