Pagina 5 din 5 PrimulPrimul ... 345
Rezultate 41 la 50 din 50

Subiect: Pareri despre un site al meu

Sorin Frumuseanu este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    66
    Data înscrierii
    2nd August 2005
    Locaţie
    Orsova
    Vârstă
    54
    Posturi
    3.948
    Putere Rep
    66

Implicit

Citat Postat în original de atomix Vezi Post
    Da, trebuie modificate, nu vreau sa le sterg doar sa le modific.
    Deci vesnica poveste: pui content care nu corespunde specificatiilor google, te indexeaza asa, apoi te vaiti peste 6 luni un an ca nu mai creste, ca "diverse alte probleme".
    Eu tot zic ca online se pune doar versiunea ok, dar cine asculta? De ex am un magazin nou de naturiste de peste 1-2 ani in lucru pe un subdomeniu. Pana nu se asociaza toate produsele (minim 8-12) la categorii, pana nu se face text ok la categorii si subcategorii, poate sa crape beneficiarul si nu-i las sa-l puna online.

Treaba ta
    Credinta la institutiile specializate. Aici facem Servicii de seo
    Mi se spunea 1nesco

atomix este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    22
    Data înscrierii
    24th August 2014
    Posturi
    54
    Putere Rep
    22

Implicit

Pai da sorine daca nu am timp de ele ce sa fac. Sunt vreo 100 articole care trebuie modificate

Sorin Frumuseanu este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    66
    Data înscrierii
    2nd August 2005
    Locaţie
    Orsova
    Vârstă
    54
    Posturi
    3.948
    Putere Rep
    66

Implicit

Simplu: nu le pui. Reparatiile costa mai mult. Daca iti permiti, mergi tot asa
    Credinta la institutiile specializate. Aici facem Servicii de seo
    Mi se spunea 1nesco

b.sebastian este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    19th August 2014
    Locaţie
    Cluj Napoca
    Vârstă
    32
    Posturi
    15
    Putere Rep
    0

Implicit

Site-ul este ok in marte parte. Exista cateva probleme ce tin de responsive si aranjarea elementelor in pagina. ( Nu vreau sa fiu rau dar ai copiat CNET in proportie de 80% ) . Sa-ti prezint cateva aspecte care nu imi plac in navigarea pe majoritatea dispozitivelor:

- Marginile lipsesc cu desavarsire pe toate dispozitivele
    - Meniul din header dispare in navigarea pe mobile , tablete
    - Imaginile din header nu sunt responsive, la fel si celelalte au probleme cu redimensionarea.

Toate acestea se gasesc pe prima pagina. Pagina de articole este ok insa ai probleme de asemenea cu marginile. Mai jos ai cateva imagini pe diferite dispozitive in care ti-am evidentiat greselile.

Desktop:

Ipad Lanscape:

Ipad Portrait :

MOBILE ( Iphone 4, 5 , 6 ) :

Corecteaza si multa bafta cu siteul !

Reputatie:
    22
    Data înscrierii
    24th August 2014
    Posturi
    54
    Putere Rep
    22

Implicit

Multumesc mult pentru raspuns, am asteptat sa vina cineva si sa imi zica ca am copiat cnet, nu pot sa zic ca nu m-am inspirat din el, dar nu am copiat, in sensul ca am folosit codul meu de programare, culorile mele si pozitionarea div-urilor diferite. Nu am copiat nimic din sursa site-ului daca la asta te referi, cu timpul voi aduce modificari pe care sa numai semene cu alt site.

Ok, cat despre poze, cunosc si eu toate problemele de responsive pe care mi le-ai prezentat si care iti spun sincer am uitat sa le rezolv. Marginile nu lipsesc pe toate dispozitivele.

Voi rezolva toate probleme aceasta astazi si te astept sa te uiti iar pe el si sa imi zici daca am reusit sa il fac.

Multumesc

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    19th August 2014
    Locaţie
    Cluj Napoca
    Vârstă
    32
    Posturi
    15
    Putere Rep
    0

Implicit

Multumesc mult pentru raspuns, am asteptat sa vina cineva si sa imi zica ca am copiat cnet, nu pot sa zic ca nu m-am inspirat din el, dar nu am copiat, in sensul ca am folosit codul meu de programare, culorile mele si pozitionarea div-urilor diferite. Nu am copiat nimic din sursa site-ului daca la asta te referi, cu timpul voi aduce modificari pe care sa numai semene cu alt site.

Ok, cat despre poze, cunosc si eu toate problemele de responsive pe care mi le-ai prezentat si care iti spun sincer am uitat sa le rezolv. Marginile nu lipsesc pe toate dispozitivele.

Voi rezolva toate probleme aceasta astazi si te astept sa te uiti iar pe el si sa imi zici daca am reusit sa il fac.

Multumesc
    Am observat in codul sursa ca nu folosesti un fisier CSS extern. Iti recomand sa folosesti un fisier extern pentru css si de asemenea sa folosesti BootStrap ca si framework html/css , iar ca sa codezi teme pentru Wordpress iti recomand Roots deoarece este un framework foarte bun pentru development in Wordpress si vine cu foarte multe functionalitati , integrare BootStrap , JS , jquery local sau prin cdn , modernizr s.a.m.d .

Daca vrei sa testezi site-urile pentru responsive, iti recomand sa folosesti aplicatia asta pentru Chrome.

Reputatie:
    22
    Data înscrierii
    24th August 2014
    Posturi
    54
    Putere Rep
    22

Implicit

De ce imi recomanzi sa folosesc css extern. Chiar vreau sa stiu.

Imi scrieti despre programare si cum sa modific tema, eu am peste 7 ani de experienta in html, css, php, wordpress si toate cms-urile posibile in lumea asta.

Interesanta aplicatia dar folosesc site online pentru a testa.

Orice probleme apar pe site in legatura cu responsive si coding este pentru ca nu am avut timp sa le caut, nu pentru ca nu le pot face.
    Ultima modificare făcută de atomix; 1st February 2015 la 00:10.

Bogdan Calin este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    48
    Data înscrierii
    14th February 2011
    Locaţie
    Timisoara
    Posturi
    3.126
    Putere Rep
    48

2 out of 2 members found this post helpful.

Implicit

De ce imi recomanzi sa folosesc css extern. Chiar vreau sa stiu.

Imi scrieti despre programare si cum sa modific tema, eu am peste 7 ani de experienta in html, css, php, wordpress si toate cms-urile posibile in lumea asta.

Interesanta aplicatia dar folosesc site online pentru a testa.

Orice probleme apar pe site in legatura cu responsive si coding este pentru ca nu am avut timp sa le caut, nu pentru ca nu le pot face.
    Fiecare replica de-a ta contine "nu am timp", "trebuie modificate", "o sa le rescriu" etc. De ce ne mai ceri sa-ti oferim un review, daca nu ai timp?

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    19th August 2014
    Locaţie
    Cluj Napoca
    Vârstă
    32
    Posturi
    15
    Putere Rep
    0

Implicit

Offtopic: Degeaba te ofensezi si te bati cu pumnul in piept ca ai 7 ani de experienta in development pentru ca sincer nu se vede. Si eu sunt developer si cred ca multi care stiu cu ce se manca treaba asta , mi-ar da dreptate cand spun ca in momentul in care lucrezi cu un framework css pentru un site care vrei sa fie responsive, nu e treaba de erori de coding pentru ca atata timp cat lucrezi si pui codul in pagina cum trebe, nu vei avea atatea erori la aranjarea in pagina, margini, imagini care nu sunt responsive. Chestiile astea se fac in momentul in care te apuci de coding , nu mai tarziu.

Eu nu cred ca un developer se apuca sa arunce cod pe toate paginile si apoi sa corecteze sute de linii de cod. Acum vad ca ai schimbat structura paginii insa aceleasi erori. In tema care o aveai inainte, m-am uitat in cod la imaginile din acel slide din header si aveai width:100% height:400px . Dupa 7 ani de experienta ? max-width:100% height:auto ...asa da . Dupa 7 ani de experienta, ma astept sa vad un Bootstrap. Unde sa mai spun ca in codul tau sursa ai inclus biblioteca externa pentru jquery in interioriul unui javascript care functioneaza pe baza de jquery. 7 ani de experienta. Coding WP? Ai inclus biblioteca JS in header in interiorul unui javascript. Jquery sta in footer. Citeste codex-ul si uita-te la orice tema default din WP si ai sa vezi unde executat jquery . Dupa 7 ani de experienta si experienta cu WP , ar trebuii sa stii ca toate fisierele js si css se inregistreaza si se declara. Citeste: Function Reference/wp enqueue script « WordPress Codex

De ce sa lucrezi cu un fisier css extern? Pai pe langa multe detalii tehnice pe care le gasesti in codex-ul WP , as mai putea spune ca un developer trebuie sa lucreze organizat. Intr-un fel inteleg de ce ai atatea erori de css. Si la fel ca si sus , citeste pentru css aici : Function Reference/wp enqueue style « WordPress Codex .

Unde e modernizr ?

Degeaba te ofensezi dar as spune ca cel putin la WP esti la nivelul in care inveti cu se manca developmentul pe acest CMS. Uite o lista de erori :

Jquery - Executat in interioriul unui script care functioneaza pe baza jquery + executat cu copy/paste in HTML . / wp_enqueue_script
    CSS - <style> bla bla bla </style> . Serios ? Dupa 7 ani ? Exeperienta WP ? / wp_enqueue_style
    No offence dar am pus accent pe cele mai importante chestii in development. Daca ar fi sa continui cu multe alte nereguli , s-ar plictisii lumea care citeste mesajul asta.

Ai executat jquery in header ... 3 biblioteci jquery. wp_enqueue_script('jquery'); te ajuta foarte mult. Main Page « WordPress Codex ... i love this guy

Omu din greseli invata. Incearca sa consideri constructiva critica mea.

Reputatie:
    22
    Data înscrierii
    24th August 2014
    Posturi
    54
    Putere Rep
    22

0 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Rog un moderator sa stearga acest post ca imi pierd timpul. Am scris de 1000 de ori ca este o tema modificata de care nu am avut timp.. tot ce miai dat tu este facut de develori care au facut tema inainte sa o modific.

Va rog sa stergeti acest post numai vreau sa comentez....

Pagina 5 din 5 PrimulPrimul ... 345

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Pareri despre site
    De WeaselMan în forumul Studii de caz
    Răspunsuri: 22
    Ultimul Post: 21st November 2013, 18:24
  2. Pareri despre site-ul meu
    De WooolAdmin în forumul Subiecte pentru incepatori
    Răspunsuri: 40
    Ultimul Post: 28th June 2013, 18:54
  3. Pareri,sfaturi,sugestii despre site-ul meu
    De Yahweh în forumul Studii de caz
    Răspunsuri: 12