Pagina 1 din 5 123 ... UltimulUltimul
Rezultate 1 la 10 din 50

Subiect: Pareri despre un site al meu

Afișare hibrid

atomix este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    22
    Data înscrierii
    24th August 2014
    Posturi
    54
    Putere Rep
    22

Implicit Pareri despre un site al meu

Buna, am deschis si eu un site acum 2 luni aproximativ, domeniul il am de 1 an dar nu l-am folosit. Nu prea am facut SEO la el, doar m-am ocupat cat am putut de pagespeed, webmaster tools, sitemaps, si pozitionarea cat mai corecta a reclamelor Adsense.

Astazi am facut un test cu facebook, am promovat un articol cu budget (2 RON - aprox. 0,50€) si am primit inapoi 1,21€ asta inseamna ca sa dublat. Acelasi lucru se poate face si cu sume mai mari?

Nu prea am avut timp sa ma ocup de site, articolele le posteaza un baiat care l-am gasit pe net, momentan sunt multumit.

Ce trebuie schimbat / adaugat, sters din el. Orice sugestie este bine venita.

M-am gandit sa adaug un script care daca detecteaza Adblock in browser sa nu afiseze continutul postului.

Platforma este WordPress, are instalat cloudflare prin hosting. Tema este luata de pe net si modificata de mine.

Linkul este : itarea.ro

Multumesc frumos

Catalin C. este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    44
    Data înscrierii
    5th April 2013
    Locaţie
    retired
    Posturi
    1.035
    Putere Rep
    44

Implicit

Are 4 adsense pe front page, ai voie maxim 3.

In alta ordine de idei, esti singurul care s-a prins de faza cu profilul de facebook, esti mai destept decat toti de pe site, nu cred ca te-ar putea ajuta.
    Retired

Pami este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    37
    Data înscrierii
    6th March 2011
    Locaţie
    Craiova
    Posturi
    402
    Putere Rep
    37

Implicit

Arata bine site-ul, succes! Legat de Adsense si Adblock, nu cred ca blocarea continutului e o solutie, vei alunga cititorii, parerea mea. E adevarat ca 80% din calculatoarele care mi-au venit la reparat in ultima perioada au Adblock instalat, ceea ce nu e chiar imbucurator, dar asta e. Sunt si foarte multe reclame agasante pe toate site-urile si aici nu ma refer la Adsense. Bafta!

PhoeniXman este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    38
    Data înscrierii
    8th October 2010
    Locaţie
    Cluj
    Vârstă
    39
    Posturi
    1.834
    Putere Rep
    38

Implicit

Ce ma dispera casuta aia cu pagina de facebook, am iesit de pe site imediat ce a sarit in fata, asa ca nu stiu ce stie sa faca site-ul tau.

relansat este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    18th July 2011
    Locaţie
    Iasi
    Posturi
    780
    Putere Rep
    32

Implicit

Citat Postat în original de PhoeniXman Vezi Post
    Ce ma dispera casuta aia cu pagina de facebook, am iesit de pe site imediat ce a sarit in fata, asa ca nu stiu ce stie sa faca site-ul tau.
    +1

Nu am inteles niciodata respectivul pop-up. Tu imi ceri sa dau LIKE in conditiile in care nu am vazut nimic pe site...

Olivian Breda este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    29
    Data înscrierii
    14th September 2012
    Locaţie
    Bucharest, Romania
    Vârstă
    44
    Posturi
    217
    Putere Rep
    29

Implicit

1. Logo-ul este foarte standard, laptop și atât; de asemenea, logo-ul ar trebui să fie orientat spre conținut, să te îndemne să te uiți la site, nu în afara lui.

2. Ai făcut cont de user pe G+, care nu se poate automatiza (nu poți automatiza postările ușor). Îți recomand să faci pagină, și să autoatizezi postările.

3. Pune WordPress în română, sau pune plugin de traducere dată.

4. Ai butonul "postează-l" la comentarii plasat la dreapta, l-aș pune la stânga. Nu știu dacă e cel mai indicat call-to-action pentru comentarii.

5. Ai un review despre o tabletă:
    Lenovo ThinkPad 10 : Mai usoara, mai subtire - ITarea
    foarte foarte sumar. Sfatul meu ar fi să lucrezi ceva mai mult la review-uri de produse. Nu neapărat să scrii mai mult, dar scrie și lucruri pe care nu le citești într-un comunicat de presă.

Legat de popup-ul cu Facebook - pentru oamenii profesioniști în Internet, e foarte deranjantă. Pentru începători, poate aduce vizite.
    Are Email Subscription Pop-ups Worth The Risk? | Unbounce

atomix este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    22
    Data înscrierii
    24th August 2014
    Posturi
    54
    Putere Rep
    22

Implicit

@Catalin Cerga

Care reclama sa scot, prima de sus din top (728x90) sau una din cele care apare automat printe postari (336x280)?

Am verificat si am vazut ca 336x280 au adus mai mult profit decat 728x90 de sus. Dar nu stiu daca ultimul 336x280 de jos poate aduce profit.

@Pami ai dreptate, doar ca am vazut multe site-uri care folosesc aceasta metoda si nu site-uri romanesti. Momentan nu o sa pun.

@PhoeniXman si @relansat imi cer scuze, am crezut ca acest pop-up imi poate aduce mai multe like-uri pe facebook. L-am scos. Era setat sa apara doar 1 data pe zi, pe mobile sa nu apara deloc.

@Olivian Breda

1. Foarte interesant, desi nu cred ca afecteaza foarte mult la acest site.
    2. Nu prea am folosit Google Plus, am creat o pagina acum.
    3. Asta am avut de gand mult timp dar tot am amanat.
    4. Oare asta sa fie motivul ca nu primesc comentari? Am sa il pun totusi in stanga.
    5. Nu scriu eu articolele, sunt inspirate de pe alte site-uri straine.

Multumesc frumos la toti pentru sfaturi si dupa cum ati vazut, v-am ascultat si am modificat. Asa ca mai astept.

Pami este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    37
    Data înscrierii
    6th March 2011
    Locaţie
    Craiova
    Posturi
    402
    Putere Rep
    37

Implicit

Citat Postat în original de atomix Vezi Post
    2. Nu prea am folosit Google Plus, am creat o pagina acum.
    Foloseste!

koobie este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    22
    Data înscrierii
    24th October 2014
    Vârstă
    29
    Posturi
    152
    Putere Rep
    22

Implicit

Am citit câteva articole și am observat că nu știi să te folosești de informația pe care o ai. Articolele foarte scurte, informații puține, în schimb, multe reclame. Apropo, de copierea conținutul ce poți să ne spui? Ai măcar un plan cu acest site? Văd că e prost organizat. Câteva articole cu diacritice, altele fără. Să ghicesc, e făcut special pentru adsense?

florea este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    28
    Data înscrierii
    15th March 2011
    Locaţie
    Timisoara
    Vârstă
    43
    Posturi
    355
    Putere Rep
    28

Implicit

Nu stiu daca v-ati uitat vreunul pe seo offpage. la primul scan arata CF 40 si Ct de 4 - 5. Poate ziceti ca e orientativ, insa diferenta e exagerat de mare... nu inseamna decat: backlink foarte prost. Ai articole foarte sumare, mai ales pentru un site nou

De ce sa nu-ti pui style.css si sa pui in header toate codurile de css. sincer n-am vazut pana acu. Pune o descriere pentru site nu doar pentru facebook, si spune-i colegului care-ti posteaza ca in primele randuri ale articolului sa concentreze ceea ce vrei sa spui. Cuvinte cheie, le poti face printr-un tool de sugereaza cautari..nu fortat... asa, cat sa sugerezi ce vrei sa comunici. pe urma le randuiesti tu acolo intr-un fel. Si spor la treaba... ai grija sa nu te rupa algoritmii

Pagina 1 din 5 123 ... UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Pareri despre site
    De WeaselMan în forumul Studii de caz
    Răspunsuri: 22
    Ultimul Post: 21st November 2013, 18:24
  2. Pareri despre site-ul meu
    De WooolAdmin în forumul Subiecte pentru incepatori
    Răspunsuri: 40
    Ultimul Post: 28th June 2013, 18:54
  3. Pareri,sfaturi,sugestii despre site-ul meu
    De Yahweh în forumul Studii de caz
    Răspunsuri: 12