Incearca sa setezi Poop Up-ul sa apara dupa minim 60-100 secunde
introdu www. in adresa.
Box layout daca iți permite tema.
Cred ca am scris de 3 ori ca articolele nu sunt postate de mine sunt traduse de pe site-uri straine. Nu am backlinks la el ma intereseaza profit dupa adsense. @florea daca studiai putin google pagespeed aflai dece nu am style.css
Gresit, ai backlinks probabil sitewide.
majestic.com arata cam asa
18225 External backlinks
12 Refering domains
11 refering IPs
10 Refering subnets
moz.com arata asa
DA 18
PA 31
9 root Domain si 369 links
backlinkwatch.com iti arata 50 de linkuri, multe dintre ele de slaba calitate venind de pe siteuri care nu au nici o legatura cu continutul tau cum este de exemplu domeniul metin2bz.ro.
Daca vrei pozitionari bune in google si trafic trebuie sa faci un pic de curatenie si sa investesti in articole pe diferite siteuri de profil si bloguri. In rest cred ca poti face ca siteul sa aduca un venit bunicel.
Intradevar contentul este o problema..am citit cateva articole si nu sunt deloc ceea ce trebuie.
Spre exemplu articolul despre Nokia Lumia 830 :
Microsoft a lansat acest nou model de telefon cu un singur plan in minte : sa il lanseze exact pentru clasa de mijloc.
Suna bine ?
Sau :
Cand e pus fata in fata cu cele mai cunoscute jocuri, care sunt in topul pietei Android la momentul actual, veti putea observa anumite intarzieri ale telefonului, care ne-au dezamagit un pic. Insa, la jocurile de performanta medie, a rulat cursiv, ceea ce ne-a linistit.
Ce treaba au jocurile de Android la un smartphone cu Windows ?
Si ce inseamna ? :
Desi testele benchmark au aratat ca Lumia 830 reprezinta un pas in spate, testele rezultate din folosirea indelungata a acestuia au aratat ca diferenta nu este una mare.
Intradevar continutul nu este asa bun. Voi lucra la acest aspect.
In cazul in care chiar vrei sa insisti cu popul de likeuri poti modifica scriptul sa apara dupa x minute, astfel ai putea avea sanse mai mari pentru un like(un vizitator interesat de ce a vazut pana in momentul acela) sau cititorul sa inchida popul si sa ramana pe site.
Fara semnatura.
Fratioru optimizeaza css cum trebuie nu-l pune in header... nu faci profit din adsense.. un site bun aduce profit dupa.. nu cu gandirea ta.. vrei sa scrii 3 randulete, fara link si vrei profit. e logica ta. bft
De asta si am cerut pareri. Deci problema este continutul sau ca folosesc metodele recomandate de google pentru optimizare. Si chiar o crescut scorul in pagespeed.
Degeaba optimizezi daca articolele sunt aproape nule (indiferent ca le scrie altcineva, e proiectul tau... ai grija sa nu se intample asta!). Ca un site/proiect sa inceapa sa mearga... trebuie cate ceva din fiecare: articole de calitate, optimizare design, optimizare cod, seo on page, backlinks, etc.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)