Rezultate 1 la 8 din 8

Subiect: Categorii pe subdomenii

danielb este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    25
    Data înscrierii
    16th March 2013
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    96
    Putere Rep
    25

Implicit Categorii pe subdomenii

Salut, am vazut un site ro care absolut toate paginile si categoriile erau facute pe cate un subdomeniu, este in regula aceasta practica d.p.d.v. Seo ?

Si inca o chestie, am un domeniu de vreo 7 ani(2r.ro) si de-a lungul timpului a avut diverse continuturi, a stat mult si pe bara, daca fac un nou site pe acest domeniu, va fi mai greu sa cresc in rezultate ? Dar comparativ cu un domeniu nou ?

Multumesc.

Sorin Frumuseanu este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    66
    Data înscrierii
    2nd August 2005
    Locaţie
    Orsova
    Vârstă
    54
    Posturi
    3.948
    Putere Rep
    66

Implicit

Inginerii se fac tot timpul, e ok si indicat sa testeze. Erau parca si magazine online cu subcategorii pe subdomenii.
    Domeniul tau e chiar ok daca are vechime. Maxim elimini linkuri spre site in caz ca nu-ti plac, le redirectezi pe cele care te-ar mai interesa... De asta faci seo
    Credinta la institutiile specializate. Aici facem Servicii de seo
    Mi se spunea 1nesco

Reputatie:
    25
    Data înscrierii
    16th March 2013
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    96
    Putere Rep
    25

Implicit

Ms pt info, ma gandeam sa fac pe domeniu un portal cu programe,tutoriale,wallpapers, etc. Cu detoate ca shaorma iar fiecare categorie sa fie pusa pe cate un subdomeniu.

Sorin Frumuseanu este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    66
    Data înscrierii
    2nd August 2005
    Locaţie
    Orsova
    Vârstă
    54
    Posturi
    3.948
    Putere Rep
    66

Implicit

Cat timp e pe wp, ai o extensie frumusica de redirect care permite inclusiv 301 pre un site extern sau dubdomeniu: Redirection – Manage 301 redirections without modifying Apache | Urban Giraffe
    Cand nu-ti mai place... repetir, de pe subdomenii redirectezi spre domeniul principal cu subcategoriile similare.
    Cu mare drag ti-as zice de magazine dar nu le-am retinut. Vezi si tu cautari pe subcategorii de it, accesorii pc... poate poate gasesti subdomeniile. De sunt bine pozitionate... poate merita testat.
    Credinta la institutiile specializate. Aici facem Servicii de seo
    Mi se spunea 1nesco

Reputatie:
    25
    Data înscrierii
    16th March 2013
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    96
    Putere Rep
    25

Implicit

Ca solutie ar fi optiunea WP MultiSite / WP Multi-Network, WP Subdomain, urmeaza sa le testez sa vad care ar fi cea mai buna solutie.

RazPM este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    22nd July 2014
    Posturi
    14
    Putere Rep
    0

Implicit

Citat Postat în original de danielb Vezi Post
    Salut, am vazut un site ro care absolut toate paginile si categoriile erau facute pe cate un subdomeniu, este in regula aceasta practica d.p.d.v. Seo ?

Si inca o chestie, am un domeniu de vreo 7 ani(2r.ro) si de-a lungul timpului a avut diverse continuturi, a stat mult si pe bara, daca fac un nou site pe acest domeniu, va fi mai greu sa cresc in rezultate ? Dar comparativ cu un domeniu nou ?

Multumesc.
    Salut Daniel.

1. nu este o problema sa folosesti subdomenii pentru anumite categorii. Dar nu as recomanda ca pentru orice pagina sa creezi un subdomeniu.

2. cu domeniul nu o sa ai probleme decat daca nu are penalizare pe el. Dar si aici, poti sa cauti sursa penalizarii, sa o elimini si sa sesizezi motoarele de cautare pentru reverificarea site-ului. Cat despre vechime, intr-adevar este un factor pozitiv ce te va ajuta.

Aceasta este parerea mea, sa ai o zi minunata!

bodolik este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    25
    Data înscrierii
    13th April 2013
    Locaţie
    Arad
    Vârstă
    38
    Posturi
    53
    Putere Rep
    25

Implicit

Exista multe site-uri care folosesc subdomenii pentru unele categorii. Un exemplu concret este Kudika - Fii tu insati.. Cu toate acestea se pare ca le merge foarte bine.

astudorache este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    30th April 2014
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    36
    Posturi
    4
    Putere Rep
    0

Implicit

Categoriile pe subdomenii este un best practice pe care l-am observat la multi in .com si mai ales la site-uri de afiliere. Ideea cu subdomeniile este sa iti imparti continutul in functie subiectul targetat.

Ex: este ok sa faci subdomenii ca laptop.exemplu.com , hosting.exemplu.com si frigidere.exemplu.com.
    nu este recomandat sa faci subdomenii ca laptop.exemplu.com, ultrabook.exemplu.com, 2in1notebook.exemplu.com

Ideea este ca in exemplul 2 campurile din jurul subdomeniilor se intersecteaza foarte mult pe cand in primul nu prea.

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. promovare subdomenii
    De StarTrek în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 10
    Ultimul Post: 18th June 2011, 17:51
  2. Subdomenii sau nu ?
    De StarNET în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 5
    Ultimul Post: 28th October 2009, 10:50
  3. mii de subdomenii
    De Mascka în forumul Google
    Răspunsuri: 4
    Ultimul Post: 18th October 2009, 00:32
  4. subdomenii sau htm
    De orio777 în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 4
    Ultimul Post: 6th February 2007, 00:05
  5. subdomenii free
    De overload în forumul Utile
    Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 10th March 2005, 20:21

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •