Rezultate 1 la 8 din 8

Subiect: Cat costa serviciile SEO

Rapsodia este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    33
    Data înscrierii
    18th March 2013
    Locaţie
    Hungary + Chișinău + Câmpina
    Posturi
    2.789
    Putere Rep
    33

Question Cat costa serviciile SEO

Am un client pentru care am facut putin SEO, insa nu stiu cum, toate site-urile lui sunt sub mine, chiar si la denumirea brand-ului. Intrebare: cat pot sa-i cer pentru acest serviciu? Are de ce sa fie suparat pe mine ca am ajuns deasupra lui? Mentionez ca este un magazin online. Daca sterg site-urile respective, va pierde si el probabil in pozitionare? Cateva sfaturi despre ce ar trebui sa fac in continuare?
    Ofer servicii Social Media Marketing!. Articole contra cost Oferta generala, ro, fr si ru aici!

Prometeu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    42
    Data înscrierii
    27th October 2007
    Posturi
    1.434
    Putere Rep
    42

Implicit

El are un magazin online. Tu ai facut seo pentru el. Site-urile lui sunt sub tine? Ce inseamna asta, ce treaba au site-urile tale cu site-urile lui? Normal ca are de ce sa fie suparat, te rog sa ma ajuti cu promovarea unui site si tot site-urile tale sunt mai sus.

Oricum, prea putine detalii... cat timp ai facut promovare, in ce a constat si clarificare cu site-urile tale/site-urile lui

Sorin Frumuseanu este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    66
    Data înscrierii
    2nd August 2005
    Locaţie
    Orsova
    Vârstă
    54
    Posturi
    3.948
    Putere Rep
    66

Implicit

"Putin seo" Juma de kil sau 1,5 litri?
    Nu are de ce sa fie suparat: din linkurile de la tine a ajuns unde a ajuns.
    De va mai pune 1-2 kile de seo, inclusiv cu alta firma sau "alt baiat" ... cu siguranta te va depasi. Daca stergi "ce e mai sus", cu siguranta va pica.
    Arata-i asta si lasa-l pe el sa traga concluziile.

Ca imi scapase intrebarea: pretul. Asta trebuia stabilit inainte. De regula facturez la orele de munca.
    Credinta la institutiile specializate. Aici facem Servicii de seo
    Mi se spunea 1nesco

Reputatie:
    33
    Data înscrierii
    18th March 2013
    Locaţie
    Posturi
    2.789
    Putere Rep
    33

Implicit

Unul cu + si unul cu -, mai astept opinii. Un an am lucrat la SEO, ca sa fiu mai explicit sunt mai sus la chestii de genul "produs + brand" unde produs = gama lui de prodse. Eu zic ca e sub mine pentru ca sta prost on site si a mai luat si bkl-uri aiurea. Am spus "putin" pentru ca am lucrat cu resurse proprii, adica site-uri "impingatoare" din portofoliul meu. Chestia e ca eu mi-am luat o parte din bani de la unul din distribuitorii lui, care are si el reclama pe site-urile mele, ceea ce a dezavantajat evident alti distribuitori. Am intrebat cat sa-i cer, in ideea ca renunt la benerele distribuitorilor si singurul promvat sa fie brand-ul, producatorul.

@ Prometeu. Legatura intre site-urile mele si ale lui este exact obiecul sau de acivitate. Adica subdomenii legate de acea activitate, produse, barnd.
    Ofer servicii Social Media Marketing!. Articole contra cost Oferta generala, ro, fr si ru aici!

Sorin Frumuseanu este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    66
    Data înscrierii
    2nd August 2005
    Locaţie
    Orsova
    Vârstă
    54
    Posturi
    3.948
    Putere Rep
    66

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Daca domnul client iti dadea un buget mai mare, puteai publica/cumpara articole cu 20-30-80 euro. Avea acest buget?
    Tu practic i-ai pus linkuri pe pagini deja optimizate care iti apartin, ori pentru optimizarea lor nu a platit. Nu-i convine pretul tau: le stergi si ajunge si mai rau.
    Credinta la institutiile specializate. Aici facem Servicii de seo
    Mi se spunea 1nesco

Reputatie:
    33
    Data înscrierii
    18th March 2013
    Locaţie
    Posturi
    2.789
    Putere Rep
    33

Implicit

Da, asa o sa fac, bani are insa nu prea intelege de ce trebuie sa-i dea. Cand am plecat la drum, era vorba sa vanda mai mult, ceea ce s-a intamplat, probabil ca acum regreta ca vand distribuitorii, cu precadere cel ce plateste deja reclama la mine. Fix asa ma gandeam si eu, sa-i sterg link-urile, numele de brand si raman pe produse, singurul avantajat fiind cel ce plateste pentru bannere, in rest sa traiasca domnul guagal.

Nichita este deconectat Super Moderator
    Reputatie:
    94
    Data înscrierii
    19th February 2009
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    46
    Posturi
    3.422
    Putere Rep
    94

Implicit

Nu inteleg, tu faci SEO pentru un concurent? Si te gandesti sa ii optimizezi site-ul astfel incat sa te depaseasca?
    Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)

Reputatie:
    33
    Data înscrierii
    18th March 2013
    Locaţie
    Posturi
    2.789
    Putere Rep
    33

Implicit

Citat Postat în original de Nichita Vezi Post
    Nu inteleg, tu faci SEO pentru un concurent? Si te gandesti sa ii optimizezi site-ul astfel incat sa te depaseasca?
    Nu pentru concurent, omul avea nevoie sa-si creasca vanzarile, eu u ma ocupam si nu scriam despre ce facea el. Am creat cateva site-uri ca sa promovez brand-ul si nu site-ul sau, cu timpul am ajuns sa fiu inaintea lui in SERP.

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Cat costa ?
    De CODEX în forumul Servicii web / Jobs
    Răspunsuri: 5
    Ultimul Post: 6th May 2009, 08:15
  2. Cat ma costa?
    De Nica Cristian în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 5
    Ultimul Post: 13th March 2009, 01:50
  3. Cam cat ar costa?
    De leTus în forumul Website-uri
    Răspunsuri: 24
    Ultimul Post: 11th May 2008, 06:40
  4. Cat costa/ cat ati da pe el
    De Register în forumul Domenii
    Răspunsuri: 16
    Ultimul Post: 11th July 2007, 22:19
  5. Cat ma costa? :)
    De danielbuca în forumul Servicii web / Jobs