Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul
Rezultate 1 la 10 din 11

Subiect: promovare subdomenii

StarTrek este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    11th September 2006
    Locaţie
    Iasi
    Posturi
    20
    Putere Rep
    0

Implicit promovare subdomenii

am o nelamurire, nu am reusit sa gasesc raspunsuri prin google.
    De ce o parte din directoarele romanesti, chiar si cele cu page rank mare, nu accepta sa inscriem subdomenii ?

De exemplu eu am un site, cu peste 30 de subdomenii, cu continut total diferit. Tocmai de asta l-am impartit pe subdomenii, ca sa pot inscrie fiecare subdomeniu in categoria potrivita si sa dau o descriere sugestiva. Asa daca inscriu domeniul mare, nu-mi ajunge spatiul pentru cata descriere ar trebui sa scriu acolo, fiindca ar trebui sa scriu foarte multe chestii, din fiecare subdomeniu cate ceva. Si mi-e greu ba chiar imposibil, sa aleg o categorie pentru domeniul mare. Eventual ar merge sa-l inscriu doar la Diverse, daca ar exista o asemenea categorie.
    Si in afara de asta, daca din 30 de subdomenii, numai 10 sunt finalizate sa zicem, inscriu numai alea 10, nu tot site-ul. Nu vad logica pentru care un director web nu ar permite inscriere de subdomenii. Cel mult ar putea sa refuze subdomeniile generate automat, adica de exemplu daca un site de comert electronic genereaza cate un sobdomeniu pentru fiecare produs in parte, e logic sa nu se permita inscrierea intr-un director a fiecarui subdomeniu.
    Dar la mine nu e cazul, sunt subdomenii create manual, in fiecare am continut total diferit.

Dmoz.org de exemplu accepta subdomenii, si e foarte normal asa.
    Nu are sens sa cumpar 30 de domenii, cand pot sa lucrez cu subdomenii.

lovelife este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    101
    Data înscrierii
    8th July 2006
    Locaţie
    Galati
    Vârstă
    48
    Posturi
    5.993
    Putere Rep
    101

Implicit

Fiecare director web cu filozofia sa, dar din ce am observat majoritatea directoarelor web mari cu adevarat importante accepta si subdomenii
    Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama

RedHat este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    45
    Data înscrierii
    23rd September 2010
    Locaţie
    Iasi
    Posturi
    896
    Putere Rep
    45

Implicit

Am inscris eu eu de curand cateva subdomenii in directoare.
    Daca ar fi sa dau un procent aproximativ al directoarelor de pe dirpedia.ro care accepta subdomenii ar fi 60%.

Citat Postat în original de StarTrek Vezi Post
    Ar trebui sa te gandesti mai bine. Eu personal as merge pe domenii. Nu mai zic ca la 30 poti obtine o reducere frumusica.
    Ultima modificare făcută de RedHat; 6th June 2011 la 19:28.

Robert este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    96
    Data înscrierii
    7th August 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    47
    Posturi
    4.027
    Putere Rep
    96

Implicit

Citat Postat în original de RedHat Vezi Post

Ar trebui sa te gandesti mai bine. Eu personal as merge pe domenii. Nu mai zic ca la 30 poti obtine o reducere frumusica.
    Si anul ce vine va trebui sa reinoiesti 30 de domenii ..... adica undeva la 300$ grosso modo. Nu cred ca se merita, mai ales ca si subdomeniile se pot provofa foarte bine separat de domeniul mama.
    Referitor la Directoare, cele respectabile, in care intr-adevar merita sa inscrii, si aici cred ca Lovelife, care administreaza unul dintre directoarele de top de pe la noi, poate confirma, accepta subdomenii.
    Asa ca, parerea mea, mergi pe subdomenii, poti obtine rezultate fantastice (vezi softpedia).
    Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!

RedHat este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    45
    Data înscrierii
    23rd September 2010
    Locaţie
    Iasi
    Posturi
    896
    Putere Rep
    45

Implicit

Citat Postat în original de robyroy Vezi Post
    Si anul ce vine va trebui sa reinoiesti 30 de domenii ..... adica undeva la 300$ grosso modo.
    Daca intr-un an, din 30 de site-uri nu crezi ca poti sa amorsezi o asemenea investitie, nu se merita sa incepi ...

Sorin Frumuseanu este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    63
    Data înscrierii
    2nd August 2005
    Locaţie
    Orsova
    Vârstă
    52
    Posturi
    3.946
    Putere Rep
    63

Implicit

De ce o parte din directoarele romanesti, chiar si cele cu page rank mare, nu accepta sa inscriem subdomenii ?
    ...
    Nu vad logica pentru care un director web nu ar permite inscriere de subdomenii.
    Dar la mine nu e cazul, sunt subdomenii create manual, in fiecare am continut total diferit.
    ...
    Exista o logica, foarte simpla chiar, care vine de la subdomeniile facute pe hosting gratuit: Daca omul considera ca afacerea lui nu merita investitia de
    x lei nume domeniu + x lei hosting, de ce as accepta-o pe un director in care s-a investit deja asa ceva? Cam asa erau specificatiile ownerilor de directoare pentru care am lucrat.
    Probabilitatea ca un subdomeniu sa fie abandonat e mult mai mare + ca hostingul gratuit azi e, maine nu e. Ale verificari, alta distractie, alti bani platiti la omul care se ocupa de admnistrare.

La Dmoz: cate subdomenii au fost acceptate in ultimul an? Probabil au fost acceptate la inceput, ca sa fie consistenta. Apoi?
    Credinta la institutiile specializate. Aici facem Servicii de seo
    Mi se spunea 1nesco

lovelife este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    101
    Data înscrierii
    8th July 2006
    Locaţie
    Galati
    Vârstă
    48
    Posturi
    5.993
    Putere Rep
    101

Implicit

Probabilitatea ca un site pe un domeniu personal .com sa dispara este mai mare (numia plateste domeniul, hosting) decat un site facut pe un subdomeniu wordpress, si in cazul unui subdomeniu la un domeniu cumparat are aproape aceeasi durata de iata cu a domeniului.
    Mie mi-a fost acceptat subdomeniu in DMOZ, de fapt toate subdomenile propuse
    Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama

Sorin Frumuseanu este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    63
    Data înscrierii
    2nd August 2005
    Locaţie
    Orsova
    Vârstă
    52
    Posturi
    3.946
    Putere Rep
    63

Implicit

Fiecare owner cu politicile lui, fiecare director cu costurile sale de admnistrare.
    Ma tot uit cum evluat lista de directoare romanesti din 2004. Cate mai sunt online azi?
    Credinta la institutiile specializate. Aici facem Servicii de seo
    Mi se spunea 1nesco

Adrianenache87 este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    14th April 2011
    Locaţie
    Bucharest
    Vârstă
    37
    Posturi
    18
    Putere Rep
    0

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Multe opinii. Vine și a mea.
    a.Mă gândeam dacă portalul Acasa.ro ar trebui să își cumpere 38 de domenii, cam atâtea subdomenii aveau când am plecat de la ei ... doar iese ieftin (au doar 70,000 unici pe zi).
    Evident că dacă îți faci un portal / o platformă cu zeci de subdomenii vrei să le păstrezi pe toate restrânse și să le ai sub control. Drept urmare încerci să centralizezi.

b.Dacă ai o platformă cu 30 de subdomenii, nu cred că înscrierea în directoare ar trebui să fie principala ta tehnică SEO :-s. Nu vreau să sune aiurea, dar sunt sigur că ar trebui să te focusezi în alte direcții.

Offtopic: Nu sunt profesor de română, dar când citesc "se merită" (și observ constant forma aceasta) simt că ne fac cei din afară analfabeți cu un motiv cât de cât întemeiat.

lukiano este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    18th June 2011
    Locaţie
    Curtea de Arges
    Vârstă
    32
    Posturi
    106
    Putere Rep
    0

Implicit

De exemplu eu am un site, cu peste 30 de subdomenii, cu continut total diferit. Tocmai de asta l-am impartit pe subdomenii, ca sa pot inscrie fiecare subdomeniu in categoria potrivita si sa dau o descriere sugestiva. Asa daca inscriu domeniul mare, nu-mi ajunge spatiul pentru cata descriere ar trebui sa scriu acolo, fiindca ar trebui sa scriu foarte multe chestii, din fiecare subdomeniu cate ceva. Si mi-e greu ba chiar imposibil, sa aleg o categorie pentru domeniul mare. Eventual ar merge sa-l inscriu doar la Diverse, daca ar exista o asemenea categorie.
    Si in afara de asta, daca din 30 de subdomenii, numai 10 sunt finalizate sa zicem, inscriu numai alea 10, nu tot site-ul. Nu vad logica pentru care un director web nu ar permite inscriere de subdomenii. Cel mult ar putea sa refuze subdomeniile generate automat, adica de exemplu daca un site de comert electronic genereaza cate un sobdomeniu pentru fiecare produs in parte, e logic sa nu se permita inscrierea intr-un director a fiecarui subdomeniu.

Dmoz.org de exemplu accepta subdomenii, si e foarte normal asa.
    Din cate am observat majoritatea directoarelor web romanesti cu un PR considerabil refuza sa accepte subdomenii sau accepta doar cu conditia ca subdomeniul sa aiba minim PR 3 si in plus nu iti pune la dispozitie decat o categorie speciala pt toate subdomeniile indiferent de categoria de continut existent pe acestea.

E putin ciudat dar conform statisticilor majoritatea subdomeniilor create si inscrise in directoare sunt inchise destul de repede de catre webmasteri dupa ce acestia gasesc tot felul de nereguli cum ar fi numele prost ales al subdomeniului sau realizeaza ca defapt continutul existent ori este greu de promovat ori este necautat.

Nu putini sunt webmasterii ce creeaza un site pe un subdomeniu sau un domeniu cu un anumit continut fara ca macar sa studieze piata, iar apoi cand realizeaza ca interesul publicului este destul de scazut pentru respectivul continut sau promovarea SEO se exercita foarte greu din cauza concurentei masive acestia il inchid.
    Ultima modificare făcută de lukiano; 18th June 2011 la 18:11.

Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Subdomenii sau nu ?
    De StarNET în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 5
    Ultimul Post: 28th October 2009, 11:50
  2. mii de subdomenii
    De Mascka în forumul Google
    Răspunsuri: 4
    Ultimul Post: 18th October 2009, 01:32
  3. Subdomenii dinamice
    De deadworldisee în forumul Server side
    Răspunsuri: 10
    Ultimul Post: 29th July 2008, 13:25
  4. Promovare prin subdomenii
    De fedoras în forumul Domenii
    Răspunsuri: 5
    Ultimul Post: 7th February 2007, 13:08
  5. subdomenii sau htm
    De orio777 în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 4
    Ultimul Post: 6th February 2007, 01:05

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •