Atingi foarte multe puncte in postul anterior, mi-e cam greu sa te urmaresc: de la nerespectarea legislatiei europene pana la ce decid sa afisez prioritar. Voi incerca sa-ti raspund la o parte dintre ele, chiar daca foarte multe nu au legatura cu ideea acestui topic.
1. Respectarea sau nu a legislatiei europene nu o impun eu. Exista organisme abilitate, nu voi incepe eu sa fac politie.
2. Stiu ca ai ceva cunostinte despre zona tehnica a problemei expuse si, mai mult, presupun ca si ceva interes pe aceasta nisa (gresesc?). Crezi ca un astfel de proiect a fost facut pentru castiguri din adsense?
3. Ma voi abtine sa comentez intrebarea "ce le arat". E clar ca exista o divergenta de opinii pe acest subiect si nu voi relua discutia aici.
4. Acces la XML ofera destul de multi, problema este ca fiecare are formatul propriu si ai doua variante: te adaptezi sau ii obligi sa se adapteze. Merg pe prima varianta. PS. Deja sunt 50 de agentii in sistem, unele s-au multumit sa posteze 3 oferte, altele sunt active. Eu ma gandesc cum voi gestiona 500 de agentii.
5. Ok, trecem la zona de cazare (total diferita de zona de agentii). Stiu care sunt neajunsurile pe acest segment, de aceea nu intentionez monetizarea pe termen scurt si mediu.
6. In prezent: cazare, croaziere, sejururi, bilete de avion. In viitorul apropiat bilete la concerte, muzee, obiective, tururi etc.

Răspunde cu citat