Salutare, de aproximativ două luni am zis să încerc și eu affilierea, cu ceva "ușor", însă renunț, momentan, așa că pun la vânzare domeniul TableteOK.Com.
Știu, conținutul este de calitate super slabă, are doar 9 articole, dar totuși rankează pe prima poziție pe cuvântul "tablete ieftine", de unde-și ia în jur de 80-100 vizitatori pe zi. Site-ul este făcut în urmă cu două luni, de pe 27 Aprilie mai exact, iar domeniul este cumpărat din 10 Aprilie de la GoDaddy.
De ce îl dau? Pentru că nu știu să vând produsele și nu știu cum să creez articolele astfel încât să am cât mai multe comisioane.
Am avut comisioane? Da, am avut câteva la eMAG, iar de curând mi-am făcut cont și pe 2Parale, unde am obținut 2 comisioane aprobate și peste 300 de vizitatori + peste 1000 de click-uri.
Print cu dovezile pentru comisioane vi le trimit pe privat, dar vă spun și aici cât am făcut. Pe eMAG 177,86 RON (100 RON fiind acel bonus pentru 50 de click-uri, să nu existe dubii sau să credeți că ceva este "necurat" la mijloc). Pe 2Parale, au fost săptămâna trecută cele 2 comisioane de aproximativ 10-15 RON.
Detalii despre traffic aici, statisticile de pe WTA sunt deblocate și se pot vedea fără probleme căutările, etc...
Cât cer pe el? Sincer să fiu nu știu, aștept oferte aici sau pe privat, oricum prețul la care mă gândesc nu este deloc piperat și site-ul cu un conținut bun și cu o experiență în affiliere poate produce bănuți frumoși, bănuiesc!
Edit: Pagina 5 la cuvântul "tablete", acum am văzut!

Răspunde cu citat