indiferent ca pui linkul in footer sau in blogroll, iti recomand sa fie nofollow, ancora sa fie brandul/numele siteului, si sa pui keyword-ul in atributul title.
indiferent ca pui linkul in footer sau in blogroll, iti recomand sa fie nofollow, ancora sa fie brandul/numele siteului, si sa pui keyword-ul in atributul title.
Interesanta discutia .
Sunt intr-o situatie asemanatoare .
Am un banner lateral pe un forum ( cu link catre blog ) Si forumul si blogul sunt detinute de mine ( pe acelasi hosting ) .
Pentru a nu avea posibile probleme am facut linkul nofollow catre blog ( in Webmaster tools apare ca forumul trimite 25000 de linkuri catre blogul meu ).
Era bine sa il las dofollow ( sitewide ) sau este ok ca l-am facut nofollow ? Scopul principal a fost sa aduc vizitatori , nu cresterea rankului .. dar tot nu sunt lamurit daca am procedat bine ,
Blogroll este gandit exact pentru linkuri deci eu unul zic blogroll
mult mai bine nofollow, mai ales ca ai 25000 de linkuri de la un singur site, plus ca ambele se afla pe acelasi hosting.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)