Rezultate 1 la 10 din 10

Subiect: blogroll vs advertorial

cris este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    9th July 2007
    Vârstă
    42
    Posturi
    1.034
    Putere Rep
    0

Implicit blogroll vs advertorial

care are relevanta mai mare pentru cresterea pagerankului: sa cumpar un advertorial sa un link in blogroll?

broski este deconectat Guest
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    6th July 2011
    Locaţie
    Timisoara
    Vârstă
    30
    Posturi
    599
    Putere Rep
    0

Implicit

linkul in blogroll cu siguranta , el se va afisa pe toate paginile site-ului .

I. Laurentiu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    28th April 2011
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    33
    Posturi
    692
    Putere Rep
    32

Implicit

Opteaza pentru linkuri in continut si uita de pagerank, nu te premiaza nimeni daca ai pagerank mare.
    Vand pachet de advertoriale pe site-uri autoritare -> vezi oferta
    Ai nevoie de un site profi pentru afacerea ta? Contacteaza-ma!

lawrians este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    28
    Data înscrierii
    26th April 2011
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    40
    Posturi
    264
    Putere Rep
    28

Implicit

am incercat la un moment dat cu link-uri site-wide contextuale. Un textulet pe 2 randuri, care sa contina si ancora vizata. Am avut rezultate bune.
    Am un blog cu Amenajari Interioare

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    9th July 2007
    Vârstă
    42
    Posturi
    1.034
    Putere Rep
    0

Implicit

se pare ca @broski si @laurentiu au idei diferite , le puteti sustine?

nu te premiaza nimeni daca ai pagerank mare
    ma intere PR mare ca si orgoliu pentru cei care mai cred in el , oricum e un mit cum ca un site de PR mare e bine de luat in vizor(intradevar nu toti sustin acest mit) adevarul il stie doar nea gogu (TOP SECRET)

MirceaG este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    25
    Data înscrierii
    11th September 2012
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    290
    Putere Rep
    25

Implicit

Citat Postat în original de cris Vezi Post

ma intere PR mare ca si orgoliu pentru cei care mai cred in el , oricum e un mit cum ca un site de PR mare e bine de luat in vizor(intradevar nu toti sustin acest mit) adevarul il stie doar nea gogu (TOP SECRET)
    Nu au idei diferite, ci doar au argumentat diferit ce doresti tu sa afli. In mod logic si sigur linkul in blogroll iti va aduce un pagerank mai mare, dar nu si o valoare mai mare pentru serp. E ok sa ai PR cat mai mare, dar modul in care il faci, te poate duce pana la o penalizare, fapt ce nu cred ca este pe placul nimanui. Un site cu pagerank mare poate fi foarte usor intr-un penalty, PR-ul nereflectand valoarea siteului in SERP.

I. Laurentiu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    28th April 2011
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    33
    Posturi
    692
    Putere Rep
    32

Implicit

Depinde pentru ce faci un site.
    1. Il faci ca sa vinzi linkuri/advertoriale si vrei un PR ridicat doar pentru a obtine un pret mai bun din partea cumparatorului. Si aici e destul de anevoioasa discutia, sunt persoane care tin cont de PR si persoane care tin cont de alte caracteristici alte site-ului(nisa, vechime, autoritate, samd).
    2. Il faci ca sa vinzi diverse produse/servicii. Aici ai nevoie de trafic(deci si de pozitii bune in SERP), de o conversie buna si nu de PR. Te ajuta la ceva daca ai un magazin de scutece cu 10 vizite pe zi, 0 vanzari si PR 4? Eu zic ca nu

Eu zic sa lasi deoparte PR-ul, el o sa vina in mod natural in momentul in care o sa ai linkuri bune.
    Vand pachet de advertoriale pe site-uri autoritare -> vezi oferta
    Ai nevoie de un site profi pentru afacerea ta? Contacteaza-ma!

stefan_hellzone este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    29
    Data înscrierii
    14th November 2010
    Locaţie
    Barlad
    Posturi
    351
    Putere Rep
    29

Implicit

Eu am avut rezultate mai bune cu advertorialele decat link in sidebar.
    Urmeaza o cura pentru detoxifierea organismului.

Tom
    Tom este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    129
    Data înscrierii
    25th September 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    47
    Posturi
    3.169
    Putere Rep
    129

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

care are relevanta mai mare pentru cresterea pagerankului: sa cumpar un advertorial sa un link in blogroll?
    PR se transfera din pagina unde ai linkul.

Ai link in advertorial = 1 pagina. Pagina respectiva trebuie sa aibe pr mare. Daca cumperi un advertorial trebuie sa verifici PR pe index si sa scazi, 1-2-3, pentru ca la un moment dat advertorialul tau, fie ca a stat 1-2 sapt pe index, ajunge intr-o pagina interioara. De ex, daca index are pr3, in cel mai bun caz vei avea pr2 (daca prinzi update in perioada cand articolul tau era pe index), si in cel mai frecvent caz pr0 (daca din index pleaca link catre tine, combinat cu alte zeci de links catre alte pagini).

Ai link in blogroll = sitewide. Aici PR-ul se imparte la toate linkurile din root (idex). Daca index are 3, cu putine linkuri (externe si interne) poti primii pr2, daca linkurile sunt multiple, primesti pr1. Daca site-ul tau are pr1, atunci nu te ajuta la PR. Sitewide este motiv de penalizare.

Cand cauti PR, trebuie sa tii cont de PR-ul paginii care iti da link, si nr de linkuri (ext+int) din pagina respectiva.

--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")

Citat Postat în original de I. Laurentiu Vezi Post
    Depinde pentru ce faci un site.
    1. Il faci ca sa vinzi linkuri/advertoriale si vrei un PR ridicat doar pentru a obtine un pret mai bun din partea cumparatorului. Si aici e destul de anevoioasa discutia, sunt persoane care tin cont de PR si persoane care tin cont de alte caracteristici alte site-ului(nisa, vechime, autoritate, samd).
    2. Il faci ca sa vinzi diverse produse/servicii. Aici ai nevoie de trafic(deci si de pozitii bune in SERP), de o conversie buna si nu de PR. Te ajuta la ceva daca ai un magazin de scutece cu 10 vizite pe zi, 0 vanzari si PR 4? Eu zic ca nu

Eu zic sa lasi deoparte PR-ul, el o sa vina in mod natural in momentul in care o sa ai linkuri bune.
    1. Si daca ai de ales intre pr0 si pr3? Aceasi nisa, aceasi vechime, samd?
    2. Un link bun (ce include si PR) iti ofera pozitie mai buna in serp, implicit trafic mai mare. Conversia nu are legatura cu SEO si implicit nu are legatura cu PR.

Conversia se "lucreaza" dupa ce ai trafic. Traficul se obtine prin SEO (printre altele), iar in SEO, linkurile bune (cu PR), conteaza.

Citat Postat în original de MirceaG Vezi Post
    Nu au idei diferite, ci doar au argumentat diferit ce doresti tu sa afli. In mod logic si sigur linkul in blogroll iti va aduce un pagerank mai mare, dar nu si o valoare mai mare pentru serp. E ok sa ai PR cat mai mare, dar modul in care il faci, te poate duce pana la o penalizare, fapt ce nu cred ca este pe placul nimanui. Un site cu pagerank mare poate fi foarte usor intr-un penalty, PR-ul nereflectand valoarea siteului in SERP.
    Oare?

Iti dau eu link dintr-o pagina cu PR5.
    Imi dai tu link (blogroll) dintr-un blog cu pr 1.

Care link ofera PR mai mare? In mod logic?

Zi-mi un brand fara PR mare?
    Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    9th July 2007
    Vârstă
    42
    Posturi
    1.034
    Putere Rep
    0

Implicit

daca eu am PR 2 si pun un link catre mine in blogroll care are PR 1 , are vreun efect sau e zero barat sau ma ajuta dar foarte putin?

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Recomandare blogroll plugin
    De midanius în forumul Studii de caz
    Răspunsuri: 3
    Ultimul Post: 1st February 2013, 11:48
  2. 10 Link-uri in Blogroll
    De Sorin.V în forumul Link-uri/Bannere
    Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 4th January 2013, 13:02
  3. 4 link-uri disponibile in blogroll
    De Havrince Daniel în forumul Link-uri/Bannere
    Răspunsuri: 4
    Ultimul Post: 11th December 2012, 20:10
  4. Link in Blogroll contra unui articol.
    De Guess Who în forumul Link-uri/Bannere
    Răspunsuri: 1
    Ultimul Post: 20th June 2011, 21:46
  5. Cumpar articole si blogroll pe nisa auto
    De mihh în forumul Link-uri/Bannere
    Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 7th July 2009, 09:03

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii