un link sitewide este mai bun DPDV SEO in blogroll sau in footer?
este vreo diferenta intre acestea?
un link sitewide este mai bun DPDV SEO in blogroll sau in footer?
este vreo diferenta intre acestea?
Recomand cel mai frumos magazin online de cosuri Craciun din Romania. Alege GourmetGift cand vrei sa oferi cadouri.
Nici una nici alta, ideal e link pe home sau advertorial.
Daca pui in blogroll sau footer apari pe fiecare pagina, daca are 800 de pagini ai 800 de linkuri pe aceeasi ancora, lucru nu foarte sanatos.
Retired
ok, multumesc de raspuns.
sa presupunem un site cu 30000 links cu ancore diferite ... sa spunem procente nesanatoase ...50% pe Kw1, 20% pe kw2 .... iar ancora pe brand sub 1%.
daca vrei sa cresti procentul de ancora pe brand, un link sitewide cu 2000 pagini chiar ar putea echilibra procentele ...
este doar un exemplu
Recomand cel mai frumos magazin online de cosuri Craciun din Romania. Alege GourmetGift cand vrei sa oferi cadouri.
Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama
am incercat o promovare pe blogroll si inca nu m-au penalizat, bine inteles ceva decent
lovelife, iti respect negativul, desi este lipsit de relevanta!
postul meu de mai sus este o intrebare in categoria : Subiecte pentru incepatori. unica mea greseala este ca am uitat sa pun semnul de punctuatie "?"
Este posibil sa ai pe moment o crestere in serp pe acel cuvant, pana la penalizare pe cuvinantul respectiv cand o sa dispari din google.
Cu multe lucruri nici eu nu sunt lamurit dar dupa cum am observat majoritatea care utilizeaza sitewide sau link footer nu mai utilizeaza ancora pe cuvinat cheie, astfel incearca sa beneficieze de link juice pentru a primi autoritate fara sa incearce manipularea in SERP. Un alt mod de a beneficia de link juice este sa ai banner pe tot siteul in loc de link. Aceste tehnici nu garanteaza ca te ridici in serp si pot fi periculoase datorita numarului mare de linkuri de pe o pagina si totusi am vazut siteuri in primele pozitii in google care le utilizeaza.
indiferent ca pui linkul in footer sau in blogroll, iti recomand sa fie nofollow, ancora sa fie brandul/numele siteului, si sa pui keyword-ul in atributul title.
Interesanta discutia .
Sunt intr-o situatie asemanatoare .
Am un banner lateral pe un forum ( cu link catre blog ) Si forumul si blogul sunt detinute de mine ( pe acelasi hosting ) .
Pentru a nu avea posibile probleme am facut linkul nofollow catre blog ( in Webmaster tools apare ca forumul trimite 25000 de linkuri catre blogul meu ).
Era bine sa il las dofollow ( sitewide ) sau este ok ca l-am facut nofollow ? Scopul principal a fost sa aduc vizitatori , nu cresterea rankului .. dar tot nu sunt lamurit daca am procedat bine ,
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)