Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul
Rezultate 1 la 10 din 13

Subiect: Acelasi site de 3 ori pe prima pagina

Baxi este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    25
    Data înscrierii
    3rd June 2013
    Posturi
    54
    Putere Rep
    25

Implicit Acelasi site de 3 ori pe prima pagina

Va salut,
    Exact cum am specificat si in titlu, pe nisa containere apare acelasi site de 3 ori in prima pagina google. Odata apare www.numedomeniu.ro, apoi www.numedomeniu.ro/folder(cuvant cheie) si a 3-a oara www.numedomeniu.ro/folder(cuv cheie)/folder(cuv cheie)/

Se poate face ceva in privinta asta ? Si aici ma refer la reclamatie, pentru ca nu mi se pare corect sa apari cu acelasi site de 3 ori.

ValentinMilea este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    25
    Data înscrierii
    17th June 2013
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    42
    Posturi
    68
    Putere Rep
    25

Implicit

Salut !

In primul rand, conform regulamentului, ar trebui sa treci pe la prezentare forumisti ca sa stie lumea cu cine sta de vorba.
    In al doilea rand, cele trei pagini de care spui au continut duplicat? Daca nu, nu e nicio problema, de ce sa nu apara de trei ori?

-Valentin

Reputatie:
    25
    Data înscrierii
    3rd June 2013
    Posturi
    54
    Putere Rep
    25

Implicit

Conform regulamentului am trecut pe la prezentare forumisti si m-am prezentat de cand mi s-a aprobat contul.
    Acel site are foarte putin continutul schimbat si aici ma refer la jocul de cuvinte. Nu sunt articole unice, ci doar un articol cu formulare foarte putin diferita.

SeoMox este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    28
    Data înscrierii
    26th October 2012
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    405
    Putere Rep
    28

Implicit

E ceva de genul asta unde pe prima pagina apar 2 domenii, pozitiile 1 - 9 (trilulilu si 220), si pe pozitia 10 al trei-lea domeniu.
    S-au mai facut cereri dar nu se rezolva nimic pentru ca sunt considerate mai importante decat alte pagini / domenii.
    Servicii de Promovare Online si Marketing.

Reputatie:
    25
    Data înscrierii
    3rd June 2013
    Posturi
    54
    Putere Rep
    25

Implicit

Citat Postat în original de SeoMox Vezi Post
    E ceva de genul asta unde pe prima pagina apar 2 domenii, pozitiile 1 - 9 (trilulilu si 220), si pe pozitia 10 al trei-lea domeniu.
    S-au mai facut cereri dar nu se rezolva nimic pentru ca sunt considerate mai importante decat alte pagini / domenii.
    Ceva in genul mentionat de tine. Nu stiu daca e considerat mai important acel domeniu decat alte pagini/domenii pentru ca e un site greu de inteles cu o structura greoaie, PR0, etc. Sunt domenii care au PR 3 si cu o structura foarte buna a site-ului, continut unic si tot sunt in urma acelui site.

Site-ul copyscape.com ofera acum si un link catre site-ul siteliner.com iar acesta verifica continutul duplicat din interiorul unui site. Am verificat site-ul despre care v-am povestit si imi arata un procent de 66% continutul intern duplicat.

SeoMox este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    28
    Data înscrierii
    26th October 2012
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    405
    Putere Rep
    28

Implicit

Daca continutul de pe site-ul concurent este luat de la tine il poti raporta aici; daca nu este, si are doar pagini duplicate sau canibalizari probabil la urmatorul update de algoritm o sa-l zboare de acolo.
    Servicii de Promovare Online si Marketing.

Reputatie:
    25
    Data înscrierii
    3rd June 2013
    Posturi
    54
    Putere Rep
    25

Implicit

Multumesc pentru raspuns.

Catalin C. este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    45
    Data înscrierii
    5th April 2013
    Locaţie
    retired
    Posturi
    1.035
    Putere Rep
    45

Implicit

Salut

Si eu am un site cu 7 articole pozitiile 1-2-3 pe o combinatie si 1-2 pe alta. Fara link building pr 0, un wordpress, ce-i drept emd cu url atent alese si articole scrise corect, pe o nisa nu foarte aglomerata.

De ce nu lucrezi la situl tau in loc sa te gandesti cum sa-l sapi pe-al celuilalt? De ce nu urci tu primul? Sau pe 2? Pe 3?

Raportarea pe ce motiv o faci? Ca are structura greoaie? Nu vad ce e de raportat in asta, ce anume regula se incalca?

Bafta
    Retired

Reputatie:
    25
    Data înscrierii
    3rd June 2013
    Posturi
    54
    Putere Rep
    25

Implicit

Citat Postat în original de Catalin Cerga Vezi Post
    Salut

Si eu am un site cu 7 articole pozitiile 1-2-3 pe o combinatie si 1-2 pe alta. Fara link building pr 0, un wordpress, ce-i drept emd cu url atent alese si articole scrise corect, pe o nisa nu foarte aglomerata.

De ce nu lucrezi la situl tau in loc sa te gandesti cum sa-l sapi pe-al celuilalt? De ce nu urci tu primul? Sau pe 2? Pe 3?

Raportarea pe ce motiv o faci? Ca are structura greoaie? Nu vad ce e de raportat in asta, ce anume regula se incalca?

Bafta

Tu ai un emd acela nu, tu ai articole alese acela nu, nu vreau sa scap de el nu am facut asta niciodata, doar ca mi se pare aberant. Oferim calitate sau nu ? Imi place sa am concurenta, dar o concurenta buna.

Hakuna Matata este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    48
    Data înscrierii
    21st January 2011
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    46
    Posturi
    791
    Putere Rep
    48

Implicit

@Baxi

Am si eu un site care a luat 8 locuri pe prima pagina pe o nisa extrem de aglomerata. Google a considerat ca asta merit ... acuma iti dai seama ca or fi destui frustrati "cum naiba sta ala acolo cu atatea pagini" insa tin sa te anunt daca site-ul tau prezinta plus valoare vei trece peste acel site chiar daca ar avea 10 pagini nu doar 3.

Nu vad motivul pentru care sa faci reclamatie, altul decat neputinta ta si frustrarea. Inteleg situatia in care esti insa datu in cap altuia ca sa prosperi tu nu este in regula. Verifica-l si fa si tu ce a facut el. Oricum daca vei alege sa-l reclami sigur ii vei amuza pe cei de la G cu mailul tau.

Succes!

Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Poate fi modificata prima pagina a unui site?
    De adrianaf în forumul Utile
    Răspunsuri: 15
    Ultimul Post: 7th October 2011, 12:42
  2. Răspunsuri: 12
    Ultimul Post: 15th March 2011, 20:01
  3. Despre headingul h1 in prima pagina a site-ului
    De username în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 16
    Ultimul Post: 23rd August 2010, 10:18
  4. cum aduci un site pe prima pagina in google
    De daniweb în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 11
    Ultimul Post: 19th June 2009, 01:47
  5. prima pagina prima pozitie in yahoo
    De Lupanu în forumul Yahoo!
    Răspunsuri: 13
    Ultimul Post: 20th February 2009, 15:57

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •