Pagina 2 din 2 PrimulPrimul 12
Rezultate 11 la 13 din 13

Subiect: Acelasi site de 3 ori pe prima pagina

Mishu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    28th March 2013
    Vârstă
    57
    Posturi
    1.307
    Putere Rep
    32

Implicit

Am fost si eu pe pozitii din astea, dar mi-a trecut. Ala a fost momentul cand am aflat de SEO. Dar pe ce cuvinte cheie apare problema?

Baxi este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    25
    Data înscrierii
    3rd June 2013
    Posturi
    54
    Putere Rep
    25

Implicit

Citat Postat în original de Hakuna Matata Vezi Post
    @Baxi

Am si eu un site care a luat 8 locuri pe prima pagina pe o nisa extrem de aglomerata. Google a considerat ca asta merit ... acuma iti dai seama ca or fi destui frustrati "cum naiba sta ala acolo cu atatea pagini" insa tin sa te anunt daca site-ul tau prezinta plus valoare vei trece peste acel site chiar daca ar avea 10 pagini nu doar 3.

Nu vad motivul pentru care sa faci reclamatie, altul decat neputinta ta si frustrarea. Inteleg situatia in care esti insa datu in cap altuia ca sa prosperi tu nu este in regula. Verifica-l si fa si tu ce a facut el. Oricum daca vei alege sa-l reclami sigur ii vei amuza pe cei de la G cu mailul tau.

Succes!

Nu e vorba de neputinta mea, e problema ca se ridica cu un site ce nu prezinta valoare nici din punct de vedere al continutului. Are articole care daca stai sa le citesti atent vezi ca se repeta si le gasesti in alta parte pe site.

Va multumesc tututor pentru raspunsuri.

Vicarious este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    27
    Data înscrierii
    4th June 2013
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    338
    Putere Rep
    27

Implicit

Citat Postat în original de Baxi Vezi Post
    Site-ul copyscape.com ofera acum si un link catre site-ul siteliner.com iar acesta verifica continutul duplicat din interiorul unui site. Am verificat site-ul despre care v-am povestit si imi arata un procent de 66% continutul intern duplicat.
    Cel mai puternic concurent al meu a iesit cu continut duplicat 95% si este pe primul loc. Poate ca n-ai inteles cum functioneaza siteliner si mai mult inseamna mai bine (gluma).
    Nu este nimic mai natural decat sa faci fotografii de produs in studio si apoi le pui pe site.

Pagina 2 din 2 PrimulPrimul 12

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Poate fi modificata prima pagina a unui site?
    De adrianaf în forumul Utile
    Răspunsuri: 15
    Ultimul Post: 7th October 2011, 12:42
  2. Răspunsuri: 12
    Ultimul Post: 15th March 2011, 20:01
  3. Despre headingul h1 in prima pagina a site-ului
    De username în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 16
    Ultimul Post: 23rd August 2010, 10:18
  4. cum aduci un site pe prima pagina in google
    De daniweb în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 11
    Ultimul Post: 19th June 2009, 01:47
  5. prima pagina prima pozitie in yahoo
    De Lupanu în forumul Yahoo!
    Răspunsuri: 13
    Ultimul Post: 20th February 2009, 15:57

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •