Salut,
Detin un site afiliat 2parale, caruia i-am alocat un buget de aproximativ 400 lei lunar pentru promovare, as dori sa stiu care sunt cele mai eficiente metode de promovare, daca se poate cateva sfaturi si recomandari.Multumesc.
Salut,
Detin un site afiliat 2parale, caruia i-am alocat un buget de aproximativ 400 lei lunar pentru promovare, as dori sa stiu care sunt cele mai eficiente metode de promovare, daca se poate cateva sfaturi si recomandari.Multumesc.
Cumperi linkuri si advertoriale pe site-uri cu trafic si PR
Investesti intr-o pagina de facebook sau cumper share-uri pe pagini mari
Inainte sa investesti, asigura-te ca ai continut interesant care te-ar convinge pe tine sa cumperi ceea ce ai acolo. Daca nu, mai lucreaza la asta!
Ofer servicii de content writing !
In primul rand testeaza rata de conversie, iar daca aceasta este ok si siteul converteste atunci poti trece mai departe. Poti sa ai un buget lunar de 10.000 euro si degeaba daca nu vei avea conversii.
Spor la treaba!
ma gandeam la o campanie facebook, cat de rentabile sunt astfel de campanii, sau ma mai gandeam sa promovez direct site-urile respective prin adwords sau facebook.
Depinde ce pagini gasesti...daca gasesti o pagina de facebook cu multi fani care e in acelasi domeniu ca si tine, e posibil sa fie foarte rentabil sa platesti cateva share-uri. Ideea e sa analizezi bine paginile, ce activitate au si ce feedback apoi sa le contactezi. Majoritatea sunt de acord sa vanda share-uri. Bafta!![]()
Ofer servicii de content writing !
Inainte sa investesti trebuie sa te asiguri ca:
- ai un deisgn placut si un site usor de parcurs;
- site-ul tau se incarca repede si nu are probleme de vizualizare pe diferite browsere;
- ai un continut interesant care ofera informatii interesante si utile in acelasi timp;
- ai tagurile paginilor corect adaugate.
Poti investi:
- in articole de calitate pe alte site-uri relevante;
- linkuri de calitate;
- share& like-uri pe Facebook (Facebook Ads, Concursuri etc).
Mult succes cu proiectul tau.
VAND ARTICOLE PE RETEA DE BLOGURI si ofer SERVICII DE SEO COPYWRITING pentru campaniile tale
Au postat anul trecut pe blogul lor un infografic ( blog.2parale.ro/2012/10/romanii-si-comertul-online-ce-se-cumpara-prin-2parale-infografic/ ). Aici poti vedea categoriile care au cele mai multe vanzari si orele/zilele in care se cumpara cel mai mult (miercuri 12:00 - 14:00).
Eu am incercat sa promovez cateva articole cu produse de pe 2parale prin FB Ads si prin AdWords. Am avut putine conversii dar toate erau din AdWords, din FB nimic, doar vizitatori care citeau si atat.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)