Rezultate 1 la 10 din 10

Subiect: Constructia unui site optimizat SEO, de la A la Z! - Alegerea cuvintelor cheie

pettru este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    14th July 2013
    Locaţie
    Slobozia
    Vârstă
    46
    Posturi
    38
    Putere Rep
    0

0 out of 2 members found this post helpful.

Implicit Constructia unui site optimizat SEO, de la A la Z! - Alegerea cuvintelor cheie

Normal, am sa incep cu intrebarea, ce este SEO?
    SEO (Search Engine Optimization) este serviciul de optimizarea site-urilor pentru motoarele de cautare, mai ales pentru Google, pentru a obtine trafic organic si Google PageRank, folosind tehnici SEO si instrumente SEO, pentru unul sau mai multe cuvinte cheie.
    SEO este procesul de imbunatatire a paginilor web astfel incat aceste pagini sa obtina un rang (PageRank) inalt in ochii motoarelor de cautare, pentru un anumit cuvant cheie.

SEO poate fii impartit in doua categorii:

• optimizare On - Page;
    • optimizre Off - Page.

Alegerea cuvintelor cheie potrivite
    Cel mai important lucru in optimizarea SEO a site-ului este alegerea cuvintelor cheie sau a expresiilor de cuvinte cheie pentru care dorim ca site-ul nostru sa obtina rang in paginile cu rezultatele cautarii motoarelor de cautare (SERP). Pentru a obtine rezultate bune, alegerea cuvintelor cheie sau a expresiilor de cuvinte cheie trebuie sa tinem cont de piata, adica acestea sa reflecte ceea ce vindem (produse, servicii, etc.), de numarul de cautari pentru cuvintele cheie sau expresii de cuvinte cheie si competitia pentru ele.

Intodeauna pentru a gasii expresiile de cuvinte cheie cele mai optime pentru site-ul nostru, trebuie sa facem o analiza atenta a concurentei, precum si aflarea numarului de cautari, in scopul de a determina un raport optim intre cat de copetitive sunt expresiile de cuvinte cheie si cat de greu ne este sa ajungem in top 10 pentru aceste cuvinte cheie, in SERP. Trebuie sa tinem seama de faptul ca:

• Motoarele de cautare considera paginile site-urilor un intreg, asa ca optimizarea SEO va fi facuta pagina cu pagina;
    • Cu cat un o expresie de cuvinte cheie este mai putin vizat/a cu atat avem mai putin trafic, traficul obtinut de la persoanele interesate de produsul sau serviciul nostru, va mari rata de conversie. Acest indicator reflecta procentul de persoane convertite in cumparatori, cu cat mai mare cu atat mai bine.
    • Decide-te la doua sau trei fraze, foarte bine directionate, pentru fiecare pagina a site-ului.

Instrumente pentru cercetarea cuvintelor cheie

Cel mai bun instrument de cercetarea cuvintelor cheie este Wordtracker. Prin introducerea unui cuvant cheie referitor la piata noastra Wordtracker prezinta si alti termeni conecsi (singular si plural) si analizeaza competitia pentru fiecare dintre cuvintele cheie.

Instrumente utile pentru cercetarea cuvintelor cheie:

Wordtracker - cel mai popular instrument de cercetarea cuvintelor cheie, ofera cuvinte cheie dupa o cercetare avansata si traduceri.
    KeywordElite - este un instrument pentru cercetarea cuvintelor cheie cu multe caracteristici de cercetare. Acest instrument va colecta mii de cuvintele cheie din diverse locuri. Acesta este folosit de cele mai multe firme SEO de top si marketing PPC.
    Keyword Suggestion Tool
    Keyword Research Tools
    Google Adwords - Keyword Tool.

Sursa: SEO - Cuvinte cheie
    Ultima modificare făcută de pettru; 17th July 2013 la 15:12.

Tom
    Tom este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    131
    Data înscrierii
    25th September 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    3.169
    Putere Rep
    131

Implicit

@pettru, chiar asa de greu este sa dai exemple fara "penis"?

Nichita,ii poti modifca postul, te rog?
    Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    14th July 2013
    Locaţie
    Slobozia
    Vârstă
    46
    Posturi
    38
    Putere Rep
    0

Implicit

Ok mister ...Matt Cutts Nu m-am asteptat ca aceasta comunitate sa fie atat de pudibonda. Am raschetat

Serban Cristian este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    83
    Data înscrierii
    1st November 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    49
    Posturi
    4.328
    Putere Rep
    83

Implicit

pettru: continutul este copiat de pe cuvintecheie.info, nu vad nici un rost pentru care ai da copy/paste pe forum

Zimbru este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    40
    Data înscrierii
    12th August 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    590
    Putere Rep
    40

Implicit

Citat Postat în original de Serban Cristian Vezi Post
    pettru: continutul este copiat de pe cuvintecheie.info, nu vad nici un rost pentru care ai da copy/paste pe forum
    Singura explicatie plauzibila: sa fie aceeasi persoana cu Petre Ioan

@ pettre = verbele nu se articuleaza, expresii de cuvinte gen "cele mai optime" trebuie evitate.
    Ultima modificare făcută de Zimbru; 17th July 2013 la 15:06.
    I'm not a complete idiot, some parts are missing...

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    14th July 2013
    Locaţie
    Slobozia
    Vârstă
    46
    Posturi
    38
    Putere Rep
    0

Implicit

Exact este site-ul meu...

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    14th July 2013
    Locaţie
    Slobozia
    Vârstă
    46
    Posturi
    38
    Putere Rep
    0

Implicit

sper sa nu fie considerat spam.
    Este legat si de proiectul tau, postat si pe serv si cum nu ai dorit sa-mi raspunzi,,,,,

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    14th July 2013
    Locaţie
    Slobozia
    Vârstă
    46
    Posturi
    38
    Putere Rep
    0

Implicit

uf, am atatea restrictii...
    asa este, este site-ul meu si cum vezi am dat si sursa...cum nu am posibilitatea la link-uri....
    Totusi dand sursa, nu se putea considera a fi un articol bun care ajuta incepatorii si pe care l-am adus in atentia comunitatii?

Serban Cristian este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    83
    Data înscrierii
    1st November 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    49
    Posturi
    4.328
    Putere Rep
    83

Implicit

Nu sunt aici sa iti critic articolul, doar ca nu sunt de acord sa copiem text dintr-un articol publicat ca sa facem un thread pe forum.
    Insisti ca nu ti-am raspuns, nu am idee la ce si mai ales unde. Daca ai o problema nerezolvata cu mine, foloseste cu incredere functia de mesaje a forumului.

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    14th July 2013
    Locaţie
    Slobozia
    Vârstă
    46
    Posturi
    38
    Putere Rep
    0

Implicit

Nu sunt aici sa iti critic articolul, doar ca nu sunt de acord sa copiem text dintr-un articol publicat ca sa facem un thread pe forum.
    Insisti ca nu ti-am raspuns, nu am idee la ce si mai ales unde. Daca ai o problema nerezolvata cu mine, foloseste cu incredere functia de mesaje a forumului.
    Ok, am inteles asta si n-am sa mai public articole deja publicate pe site-ul meu. Am citit articolul tau de pe seoserv*ro "Ghid - Cum sa iti faci un site de micronisa fara cunostinte avansate" si iti cerusem permisiunea sa folosesc acest articol (cu trimitere catre seoserv si cu citarea sursei) sa completez pe cuvintecheie*info articolul "Constructia unui site optimizat SEO, de la A la Z!" fiindca nu mi s-a parut cusher sa completez articolul meu si cu alegerea nisei, folosindu-ma si de articolul tau. Nu era deloc greu.

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Constructia unui link intern
    De Catalin Andrei Bunduc în forumul Subiecte pentru incepatori
    Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 22nd May 2012, 23:30
  2. Numarul Cuvintelor Cheie
    De Pîrvan Marian în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 5
    Ultimul Post: 25th March 2012, 19:33
  3. Densitatea cuvintelor cheie
    De valentin în forumul Stiri despre motoarele de cautare, SEO si Marketing
    Răspunsuri: 3
    Ultimul Post: 22nd December 2011, 10:06
  4. Se Ofera 500$ Pentru Constructia Unui Site.
    De dragoserv în forumul Locuri de munca
    Răspunsuri: 9
    Ultimul Post: 27th April 2006, 01:41
  5. Logica alegerii cuvintelor cheie
    De matryx în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 8
    Ultimul Post: 25th January 2005, 21:49

Etichete pentru acest subiect

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •