Rezultate 1 la 7 din 7

Subiect: Problema cu un site

ZimZum este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    26
    Data înscrierii
    29th October 2012
    Locaţie
    Iasi
    Posturi
    109
    Putere Rep
    26

Implicit Problema cu un site

Salut inca odata.

Incerc sa-mi ajut un prieten care are site-ul PASDesign - Covor piatra naturala .
    Cuvintele cheie care sunt cele mai importante sunt "beton amprentat" si "covor piatra naturala" .
    Cine i-a facut site-ul i-a luat ceva bani si pe "SEO" spune el, dar totusi nu urca de nici un fel pe ce are el nevoie.
    Al doilea site care il are este facut de aceiasi persoana BETON AMPRENTAT DECORATIV POLIMER , si sunt cam identice.
    Vreau sa ii explic unde e problema si m-am gandit ca sfaturile voastre mi-ar fi de ajutor.

Multumesc

Tom
    Tom este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    131
    Data înscrierii
    25th September 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    3.169
    Putere Rep
    131

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Ma ZimZum, te credeam baiat destept.

Pai daca prietenul tau a dat bani pentru seo, tu vrei consultanta gratuita?

Ia intreaba-l, imi pune si mie un covor din piatra naturala? Pentru ce are el nevoie, e vorba de 1cm2!

Spunei si tu sa de-indexeze site-ul ala cu 2 liniute. Daca il are de brand, atunci e mai complicat

Daca si pentru "covor piatra naturala" se plateste seo, atunci e clar.

Pe cautarile astea apare si mamaie, daca scrie un articol, nu are nevoie de seo, un articol bun e destul. Oricum o sa-si ia un over optimization cat de curand.

La beton ampretat e concurenta cu multe "emd-uri" , asa ca aici cred ca e nevoie de 3 cm2. De aia si-a luat cu 2 "-"? Asa inteleg unii seo Cu 4 "-" mai sunt libere? beton----ampretat.ro/com/net?

Off: vezi ca e un user nou pe forum, care stie o strategie pentru "money keyword keyword keyword", si o am si eu la oferte seo gratuite.
    Ultima modificare făcută de Tom; 7th July 2013 la 16:43.
    Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.

Catalin C. este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    44
    Data înscrierii
    5th April 2013
    Locaţie
    retired
    Posturi
    1.035
    Putere Rep
    44

Implicit

Mie imi apar primele doua in serp pe "covor piatra naturala", si 2-3 pe cautare imagini.

Vrea mai sus? Sau vrea 1-2-3 in serp? Sau de ce nu apare la alea galbene prin SEO?
    Retired

Reputatie:
    26
    Data înscrierii
    29th October 2012
    Locaţie
    Iasi
    Posturi
    109
    Putere Rep
    26

Implicit

Nu neaparat ca a platit pentru SEO, a fost inclus in pret .
    Tot la chestia asta m-am gandit si eu sa deindexeze al doilea site cu liniute pentru ca il trage in jos pe primul.
    Multumesc pentru oferta Tom, o sa o iau in considerare)))

Tom
    Reputatie:
    131
    Data înscrierii
    25th September 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    3.169
    Putere Rep
    131

Implicit

Citat Postat în original de ZimZum Vezi Post
    Nu neaparat ca a platit pentru SEO, a fost inclus in pret .
    Tot la chestia asta m-am gandit si eu sa deindexeze al doilea site cu liniute pentru ca il trage in jos pe primul.
    Multumesc pentru oferta Tom, o sa o iau in considerare)))
    Acum fara misto, omu e slab (kg), si "prietenul tau" dar si designer-ul. Cand vrei site si seo la 100 euro, ce pretentii sa ai?

" multumim pentru oferta dar am primit mai multe oferte ieftine, si o sa lucram cu ei". Asta primesc eu. Si dupa o perioada, tot eu primesc: "Buna ziua, avem un site care este penalizat" sau " buna ziua, site-ul nostru nu apare deloc in cautari" , sau ...

Vin unii cu cate 400 root (balarii) cu money keyword, ex: 100% beton ampretat! Cate likuri sunt necesare ca % sa ajunga sub 10%? Ai idee cat costa acele linkuri? Asa ca domeniul respectiv si implicit toate munca (investitia) e pierdere!!!

El este unul dintre ei. A vrut ieftin, a primit ce a platit.

Vezi ca e posibil sa si-o ia cu "ofer optimization" . Mai trimitei 30-40 de root cu "naked url" sau "generale", ca sa nu riste sa si-o ia. Si spunei si tu, daca nu a inteles, ca a platit nimic, adica teapa.

La beton e alta discutie. Oricum domeniul ala e inutil, sper ca e platit pe an
    Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.

Reputatie:
    26
    Data înscrierii
    29th October 2012
    Locaţie
    Iasi
    Posturi
    109
    Putere Rep
    26

Implicit

Tom inteleg misto-ul tau si ai dreptate, dar ca idee, lui i se spune ca se lucreaza la optimizare, eu i-am zis ca nu se lucreaza adica nu vad mare lucru diferenta in ultimele 2 luni sa spun asa. Rupi 5 minute din timp-ul tau de Duminica sa l analizezi mai cu atentie?
    Ma intereseaza exact problemele site-urilor, continut duplicat, ambele pe acelasi IP, link-uri de la unul la altul.

Tom
    Reputatie:
    131
    Data înscrierii
    25th September 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    3.169
    Putere Rep
    131

Implicit

Citat Postat în original de ZimZum Vezi Post
    ... Rupi 5 minute din timp-ul tau de Duminica sa l analizezi mai cu atentie?
    Ma intereseaza exact problemele site-urilor, continut duplicat, ambele pe acelasi IP, link-uri de la unul la altul.
    Pai vezi ca stii si tu. Ce sa mai rup eu?

Oricum stii si tu ce probleme are, ca doar nu e nisa grea. Sunt zeci de colegi noi, care trebuie sa se afirme, e vremea lor. Macar la o nisa simpla sa faca si ei audit.

off: Mi-ai dat comision la ultimul client? Nâț. Iti mai dau? Nâț.

Daca nu te ajuta nimeni 2 zile, iti zic.

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Problema site
    De midanius în forumul Subiecte pentru incepatori
    Răspunsuri: 12
    Ultimul Post: 20th September 2012, 00:44
  2. Problema site
    De buicky în forumul Google
    Răspunsuri: 7
    Ultimul Post: 26th August 2012, 16:32
  3. Problema site
    De buicky în forumul WordPress
    Răspunsuri: 18
    Ultimul Post: 7th February 2012, 22:50
  4. Problema cu site-ul !?
    De MaXz în forumul Google
    Răspunsuri: 8
    Ultimul Post: 29th August 2011, 23:18
  5. Problema cu un site!
    De freezy în forumul Metode de promovare, Analiza trafic.
    Răspunsuri: 1
    Ultimul Post: 1st September 2007, 11:54

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •