1 out of 1 members found this post helpful.
Ma ZimZum, te credeam baiat destept.
Pai daca prietenul tau a dat bani pentru seo, tu vrei consultanta gratuita?
Ia intreaba-l, imi pune si mie un covor din piatra naturala? Pentru ce are el nevoie, e vorba de 1cm2!
Spunei si tu sa de-indexeze site-ul ala cu 2 liniute. Daca il are de brand, atunci e mai complicat
Daca si pentru "covor piatra naturala" se plateste seo, atunci e clar.
Pe cautarile astea apare si mamaie, daca scrie un articol, nu are nevoie de seo, un articol bun e destul. Oricum o sa-si ia un over optimization cat de curand.
La beton ampretat e concurenta cu multe "emd-uri"
, asa ca aici cred ca e nevoie de 3 cm2. De aia si-a luat cu 2 "-"?
Asa inteleg unii seo
Cu 4 "-" mai sunt libere? beton----ampretat.ro/com/net?
Off: vezi ca e un user nou pe forum, care stie o strategie pentru "money keyword keyword keyword", si o am si eu la oferte seo gratuite.
Ultima modificare făcută de Tom; 7th July 2013 la 16:43.
Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.

Postat în original de
ZimZum
Nu neaparat ca a platit pentru
SEO, a fost inclus in pret

.
Tot la chestia asta m-am gandit si eu sa deindexeze al doilea site cu liniute pentru ca il trage in jos pe primul.
Multumesc pentru oferta Tom, o sa o iau in considerare

)))
Acum fara misto, omu e slab (kg), si "prietenul tau" dar si designer-ul. Cand vrei site si seo la 100 euro, ce pretentii sa ai?
" multumim pentru oferta dar am primit mai multe oferte ieftine, si o sa lucram cu ei". Asta primesc eu. Si dupa o perioada, tot eu primesc: "Buna ziua, avem un site care este penalizat" sau " buna ziua, site-ul nostru nu apare deloc in cautari" , sau ...
Vin unii cu cate 400 root (balarii) cu money keyword, ex: 100% beton ampretat! Cate likuri sunt necesare ca % sa ajunga sub 10%? Ai idee cat costa acele linkuri? Asa ca domeniul respectiv si implicit toate munca (investitia) e pierdere!!!
El este unul dintre ei. A vrut ieftin, a primit ce a platit.
Vezi ca e posibil sa si-o ia cu "ofer optimization" . Mai trimitei 30-40 de root cu "naked url" sau "generale", ca sa nu riste sa si-o ia. Si spunei si tu, daca nu a inteles, ca a platit nimic, adica teapa.
La beton e alta discutie. Oricum domeniul ala e inutil, sper ca e platit pe an
Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.

Postat în original de
ZimZum
... Rupi 5 minute din timp-ul tau de Duminica sa l analizezi mai cu atentie?

Ma intereseaza exact problemele site-urilor, continut duplicat, ambele pe acelasi IP, link-uri de la unul la altul.
Pai vezi ca stii si tu. Ce sa mai rup eu?
Oricum stii si tu ce probleme are, ca doar nu e nisa grea. Sunt zeci de colegi noi, care trebuie sa se afirme, e vremea lor. Macar la o nisa simpla sa faca si ei audit.
off: Mi-ai dat comision la ultimul client? Nâț. Iti mai dau? Nâț. 
Daca nu te ajuta nimeni 2 zile, iti zic.