Pagina 6 din 20 PrimulPrimul ... 4567816 ... UltimulUltimul
Rezultate 51 la 60 din 195

Subiect: Cei mai simpli pași pentru a ajunge in prima pagina Google / cum anulezi penalizarile

felix este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    45
    Data înscrierii
    30th November 2010
    Locaţie
    Baia Mare
    Vârstă
    51
    Posturi
    1.343
    Putere Rep
    45

Implicit

Citat Postat în original de CDK;
    liste cu mii domenii ce au pr între 9 și n/a, la care am acces full.
    Ele au transferat pr8?
    Studiu de caz pentru un magazin online, FashionLand, Bld, Bulevardul Regele Mihai I 55, Baia Mare 430012

CDK
    CDK este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    35
    Data înscrierii
    17th June 2013
    Vârstă
    43
    Posturi
    94
    Putere Rep
    35

Implicit

Poți dezvolta puțin întrebarea te rog? Nu înțeleg exact la ce te referi.

felix este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    45
    Data înscrierii
    30th November 2010
    Locaţie
    Baia Mare
    Vârstă
    51
    Posturi
    1.343
    Putere Rep
    45

Implicit

Daca tu ai link pe un site cu pr9, el ti-a transferat din pr si cat?
    Studiu de caz pentru un magazin online, FashionLand, Bld, Bulevardul Regele Mihai I 55, Baia Mare 430012

CDK
    Reputatie:
    35
    Data înscrierii
    17th June 2013
    Vârstă
    43
    Posturi
    94
    Putere Rep
    35

Implicit

Nimic. Linkurile pe site-uri cu pr de la 6 în sus le elimin după aproximativ 1 lună jumate și nu apucă să paseze rankul mai departe.

AntonioTony este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    64
    Data înscrierii
    9th February 2011
    Locaţie
    Brasov
    Vârstă
    43
    Posturi
    1.090
    Putere Rep
    64

Implicit

Intrebarea mea: Ai sanse sa ajungi in top 3 sau chiar locul 1 la o competitie mare sau foarte mare, dar fara sa te folosesti deloc de link-uri sitewide?
    Ma gasiti pe www.SeoPower.ro.

lovelife este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    103
    Data înscrierii
    8th July 2006
    Locaţie
    Galati
    Vârstă
    49
    Posturi
    5.993
    Putere Rep
    103

Implicit

Citat Postat în original de AntonioTony Vezi Post
    Intrebarea mea: Ai sanse sa ajungi in top 3 sau chiar locul 1 la o competitie mare sau foarte mare, dar fara sa te folosesti deloc de link-uri sitewide?
    Dupa pinguini DA
    Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama

CDK
    Reputatie:
    35
    Data înscrierii
    17th June 2013
    Vârstă
    43
    Posturi
    94
    Putere Rep
    35

Implicit

Citat Postat în original de AntonioTony Vezi Post
    E posibil. E cu dus și întors cu linkurile sitewide. Ori te ajută foarte mult, ori te trag în jos.

Ovidescu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    30
    Data înscrierii
    28th April 2013
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    297
    Putere Rep
    30

Implicit

@Ovi - ai un exemplu concret mai aproape decat crezi si anume la concursul ... o lada de bere. Un concurent a pus un articol pe un site dedicat, autorul articolului fiind in peste 650 de cercuri ... ghice ce articolul a fost adaugat pe pagina 4 intr-o nisa initial fara concurenta si dupa ce s-a format concurenta bazata pe links a zburat pe pagina 7 [vezi attach]
    @Hakuna, exemplul pe care il dai este fortat, ma indoiesc ca multi se vor apuca sa faca linkbuilding pe pagini interne pentru long tail, iar traficul din long tail este semnificativ ca pondere pentru multe website-uri. Evident ca niste linkuri bune atarna mai greu in balanta, dar Authorshipul te scuteste, pe competitie mica, de grija asta. Combinat cu ajutorul vizual pe care aduce poza autorului, plus traficul targetat pe care-l aduce SM in mod direct, eu consider ca merita investitia.

Social e poveste pentru SEO in momentul de fata, social e bun pentru balarii, societatea in ansamblul ei se prosteste de la o zi la alta si nu e interesata de lucruri care "plictisesc" si pe care nu le poate intelege, societatea vrea altceva ... fun, prosteli, balarii nu inteligenta
    A explicat si emm si poate am ajutat si eu putin in descrierea a ce (abia) incepe sa insemne SM pentru SEO. Vremurile in care SEO era detinut doar de cativa indivizi tehnici, inteligenti si abili ca CDK(il dau pe el exemplu fiind initiatorul discutiei de fata), incep sa se schimbe. Eu stiu cateva exemple de bloguri de nisa care n-au facut deloc SEO clasic si stau foarte bine in cautari, comparativ cu websites optimizate si cu backlinking serios. Se bazeaza doar pe articole de peste 700-800 cuvinte, publicate zilnic si date pe SM. Ce linkuri au adunat intr-un an de la lansare sunt doar chestii naturale, fiindca scriu bine, placut si documentat. Poate ca unii dintre noi, daca-si incordeaza muschii intr-un concurs, pot sa-i faca sa dispara de pe primele pagini, pentru cateva keywords, dar pentru performanta globala a website-ului ar fi irelevant.
    Eu as paria oricand ca SM va conta din ce in ce mai mult in urmatoarea perioada, asta neinsemnand ca tehnicile SEO clasice nu mai au eficacitate, ci ca tabloul devine putin mai amplu.
    Ultima modificare făcută de Ovidescu; 30th June 2013 la 22:02. Motiv: Corectura nume
    Totul despre IT&C, pe Solutii PC. Stiri si tutoriale, reviews si recomandari de cumparare.

Tom
    Tom este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    131
    Data înscrierii
    25th September 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    3.169
    Putere Rep
    131

Implicit

Citat Postat în original de Ovidescu Vezi Post
    A explicat si emm si poate am ajutat si eu putin in descrierea a ce (abia) incepe sa insemne SM pentru SEO. Vremurile in care SEO era detinut doar de cativa indivizi tehnici, inteligenti si abili ca CDK(il dau pe el exemplu fiind initiatorul discutiei de fata), incep sa se schimbe. Eu stiu cateva exemple de bloguri de nisa care n-au facut deloc SEO clasic si stau foarte bine in cautari, comparativ cu websites optimizate si cu backlinking serios. Se bazeaza doar pe articole de peste 700-800 cuvinte, publicate zilnic si date pe SM. Ce linkuri au adunat intr-un an de la lansare sunt doar chestii naturale, fiindca scriu bine, placut si documentat. Poate ca unii dintre noi, daca-si incordeaza muschii intr-un concurs, pot sa-i faca sa dispara de pe primele pagini, pentru cateva keywords, dar pentru performanta globala a website-ului ar fi irelevant.
    Eu as paria oricand ca SM va conta din ce in ce mai mult in urmatoarea perioada, asta neinsemnand ca tehnicile SEO clasice nu mai au eficacitate, ci ca tabloul devine putin mai amplu.

@Ovidescu.

Din ciclul, sa vorbim vorbe.

Tu spui ca SM ajuta pentru ca primesti linkuri. Ok, si? Pana acum SEO era altfel? Faptul ca postez pe aces forum un link catre un articol, iar acel link este mentionat mai departe, se chiama ca fac social media. Asa este de cand lumea.

SM nu a aparut ieri, luna trecuta, acum 3 ani, ... SOCIAL este dintotdeauna, doar platformele (tipurile) de socializare au crescut.

Si daca iti dau un link pe mess, este tot SOCIAL. Faptul ca tu vrei sa recomanzi acel continut (link), este alegerea ta, dar daca o faci, pe mine ma ajuta pentru SEO. Si mirc-ul tot Social era, doar ca nu erau bloguri pe vremea aia

Daca ramane doar postat in platformele de SM, este de multe ori inutil.
    Ultima modificare făcută de Tom; 30th June 2013 la 22:17.
    Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.

Hakuna Matata este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    47
    Data înscrierii
    21st January 2011
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    46
    Posturi
    791
    Putere Rep
    47

Implicit

Pot spune cai ai punctat bine partea cu blogs, in rest nu se aplica [desigur parerea mea]. Daca faci blogging desigur merita invetitia, devi incet incet o autoritate si primesti mai multi bani pentru blog post in rest povesti asa cum am mai spus

Ma opresc aici ... cu sau fara muschi incordati

Citat Postat în original de Ovidescu Vezi Post
    @Hakuna, exemplul pe care il dai este fortat, ma indoiesc ca multi se vor apuca sa faca linkbuilding pe pagini interne pentru long tail, iar traficul din long tail este semnificativ ca pondere pentru multe website-uri. Evident ca niste linkuri bune atarna mai greu in balanta, dar Authorshipul te scuteste, pe competitie mica, de grija asta. Combinat cu ajutorul vizual pe care aduce poza autorului, plus traficul targetat pe care-l aduce SM in mod direct, eu consider ca merita investitia.

Pagina 6 din 20 PrimulPrimul ... 4567816 ... UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Prima pagina la Google cu numai 30 linkuri
    De stefaniavoiku în forumul Link Building
    Răspunsuri: 21
    Ultimul Post: 31st March 2012, 21:59
  2. Negocieri: prima pagina in google
    De Sorin Frumuseanu în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 4
    Ultimul Post: 8th February 2011, 09:29
  3. cum aduci un site pe prima pagina in google
    De daniweb în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 11
    Ultimul Post: 19th June 2009, 01:47
  4. Disparitie prima pagina din indexul Google
    De mobshop în forumul Google
    Răspunsuri: 13
    Ultimul Post: 10th February 2007, 08:27
  5. Caderi de pe prima pagina de la Google
    De dary5ro în forumul Google
    Răspunsuri: 18
    Ultimul Post: 11th December 2006, 19:04

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.