Pagina 4 din 5 PrimulPrimul ... 2345 UltimulUltimul
Rezultate 31 la 40 din 41

Subiect: Pareri despre site-ul meu

Fium este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    33
    Data înscrierii
    29th March 2009
    Locaţie
    TIMISOARA
    Posturi
    556
    Putere Rep
    33

Implicit

Tom@

Gama rustic nu are legatura cu mobilierul clasic sunt doua nise total diferite cu modalitati de vanzare/prezentare diferite, dar in acest caz vorbim de mobilier din Pal. Eu asta ii si sugeram sa caute sa faca un produs de nisa si nu copii dupa ikea sau alte branduri.
    Am un Blog

WooolAdmin este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    22nd June 2013
    Locaţie
    Timisoara
    Vârstă
    38
    Posturi
    21
    Putere Rep
    0

Implicit

Am tot cautat pe net dupa ceva domeni ieftine, si am gasit pe nshost.ro 170Ron pentru domeniu.ro pe viata ce parere aveti ?? ii bun preatul ? oare sunt seriosi sau imi iau teapa, ca la restul am vazut ca preturile sunt de la 200 ron in sus.

Catalin C. este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    45
    Data înscrierii
    5th April 2013
    Locaţie
    retired
    Posturi
    1.035
    Putere Rep
    45

Implicit

Citat Postat în original de WooolAdmin Vezi Post
    Am tot cautat pe net dupa ceva domeni ieftine, si am gasit pe nshost.ro 170Ron pentru domeniu.ro pe viata ce parere aveti ?? ii bun preatul ? oare sunt seriosi sau imi iau teapa, ca la restul am vazut ca preturile sunt de la 200 ron in sus.
    Atentie: Suntem o firma neplatitoare de TVA. Preturile sunt Finale afisate in RON.
    De-aici probabil diferenta, restul au +24%.

N-am lucrat cu ei, nu ma pronunt asupra seriozitatatii sau calitatii serviciilor.

P.S. Fa-ti o strategie inainte sa te apuci de inregistrat domenii noi, situl are probleme mari de design si gramatica.
    Daca il promovezi prin adwrods, doemniul e irelevant, poti folosi cel vechi daca shcimbi situl.
    Daca faci SEO, un emd e bun, dar ai bani de seo?
    Fa o lista cu problemele, vezi ce e de facut la fiecare, abia apoi actionezi.
    Stilul asta avantat nu duce nicaieri, te intorci de unde ai plecat.
    Retired

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    22nd June 2013
    Locaţie
    Timisoara
    Vârstă
    38
    Posturi
    21
    Putere Rep
    0

Implicit

pai in principiu asta ar fii idea, sa refac siteul pe adresa woool.ro in momentul in care situl este complet facut il mut pe noul domeniu si incep sa ii fac seo acolo ... pana atuncea poate mai invat cate ceva despre seo ... PS: ce ar trebui sa nu fac pentru al distruge si pe asta ........... am zis ca daca nu il public nici unde nu are cu ce sa il afecteze nu ? daca nu postez adresa pe niici un site google nu are de unde sa stie de el ? sau
    Ultima modificare făcută de WooolAdmin; 27th June 2013 la 23:05. Motiv: am uitat sa mai mentionez ceva :D

Vicarious este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    27
    Data înscrierii
    4th June 2013
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    338
    Putere Rep
    27

Implicit

De principiu, daca muti continutul site-ului woool pe noul domeniu, google va vedea continut duplicat. Eu zic sa iti cumperi noul domeniu si sa incepi acolo noul site, daca nu mai ai rabdare pana atunci poti sa-ti instalezi local site-ul si sa-l perfectionezi.

Domeniul vechi il poti pastra si poti face pe el un site de sustinere pentru cel nou, eventual il poti face blog ca sa poti posta regulat continut si linkuri.

Nichita este deconectat Super Moderator
    Reputatie:
    94
    Data înscrierii
    19th February 2009
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    46
    Posturi
    3.422
    Putere Rep
    94

Implicit

Cred ca ar trebui sa lasi pe altcineva sa iti scrie textele. Gramatica si SEO nu se prea impaca. Doar in postarile de pe forum cred ca vad cateva zeci de greseli. Nu mi-ar placea sa dau peste un site in care textul e scris cu picioarele.

Eu inteleg ca tu vrei sa vinzi cu acel site, adica sa faci profit. Poate ca ar trebui sa te gandesti sa apelezi la cineva pentru un design foarte bun si pentru texte de calitate.
    Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    22nd June 2013
    Locaţie
    Timisoara
    Vârstă
    38
    Posturi
    21
    Putere Rep
    0

Implicit

Citat Postat în original de Vicarious Vezi Post
    De principiu, daca muti continutul site-ului woool pe noul domeniu, google va vedea continut duplicat. Eu zic sa iti cumperi noul domeniu si sa incepi acolo noul site, daca nu mai ai rabdare pana atunci poti sa-ti instalezi local site-ul si sa-l perfectionezi.

Domeniul vechi il poti pastra si poti face pe el un site de sustinere pentru cel nou, eventual il poti face blog ca sa poti posta regulat continut si linkuri.
    din ce am inteles eu tu zici sa pun domeniul sus ... si sa ma apuc de pagina ... sa incep sa lucrez la ea de la 0 ... dar google cand o vede ca tot o modific si o modific nu ma penalizeaza ? de acea am zis ca sa fac situl pe woool si dupacea sa il mut. da ar fii si varianta cu localhost. pentru a vedea cum ruleaza .... orcum trebuie sa ma uit in urmatorul timp foarte mult la ce tine de aspect, culori si asa mai departe, sa gasesc niste scripturi frumoase si interesante pentru poze, ca cele care le am acuma nu functioneaza cum trebuie pe ie.

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    22nd June 2013
    Locaţie
    Timisoara
    Vârstă
    38
    Posturi
    21
    Putere Rep
    0

Implicit

Citat Postat în original de Nichita Vezi Post
    Cred ca ar trebui sa lasi pe altcineva sa iti scrie textele. Gramatica si SEO nu se prea impaca. Doar in postarile de pe forum cred ca vad cateva zeci de greseli. Nu mi-ar placea sa dau peste un site in care textul e scris cu picioarele.

Eu inteleg ca tu vrei sa vinzi cu acel site, adica sa faci profit. Poate ca ar trebui sa te gandesti sa apelezi la cineva pentru un design foarte bun si pentru texte de calitate.

ce tine de corectari gramaticale ar fii cea mai mica problema, recunosc ca nu scriu eu gramatical, iar ce tie de corectari se pot face foarte rapid ... pe mine ma intereseaza sa vad in principiu de unde sa incep. apropo, tom zicea ca sa platesc pe cineva sa imi faca situl, la prima impresie e o idee buna, investesti ceva banutii mai mult si mai putini si ai rezultate ... corect, dar vine urmatoarea intrebare, am inteles ca e o lupta destul de aspra intre google si cei care fac seo, iar cand google isi face asa zisul update. ce am facut iarasi investesc bani ... corect fiecare trebuie sa traiasca, nu zic ca nu, ca si in domeniul meu daca mobila ar fii din "fier" si nu sar mai distruge in timp nu asi mai avea de lucru, dar eu sincer nu prea imi permit momentan sa imi asum riscul sa platesc pentru o anumita perioada de timp, si plus de alta imi si place cat de cat calculatoarele, nu vreau sa fac o profesie din asta dar poate va deveni un hoby intens

Vicarious este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    27
    Data înscrierii
    4th June 2013
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    338
    Putere Rep
    27

Implicit

Nu te va penaliza pentru ca iti dezvolti website-ul. In general, un domeniu nou si cu continut nou nu este listat imediat de google. Intre momentul in care google iti descopera pentru prima data pagina si momentul in care te listeaza poate sa treaca intre 7 si 30 de zile. Nu este nici o problema sa-ti dezvolti site-ul online, desi ar fi mai elegant sa-l faci local.

Inainte sa-ti pui problema ce scripturi sa alegi pentru poze, eu zic ca ai nevoie de niste fotografii ca lumea.

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    22nd June 2013
    Locaţie
    Timisoara
    Vârstă
    38
    Posturi
    21
    Putere Rep
    0

Implicit

Citat Postat în original de Vicarious Vezi Post
    Nu te va penaliza pentru ca iti dezvolti website-ul. In general, un domeniu nou si cu continut nou nu este listat imediat de google. Intre momentul in care google iti descopera pentru prima data pagina si momentul in care te listeaza poate sa treaca intre 7 si 30 de zile. Nu este nici o problema sa-ti dezvolti site-ul online, desi ar fi mai elegant sa-l faci local.

Inainte sa-ti pui problema ce scripturi sa alegi pentru poze, eu zic ca ai nevoie de niste fotografii ca lumea.

ca si fotografi acelea sunt singurele care le am momentan , cele din proecte nu am ajuns sa le termin pe toate, iar cele din portofoliu doar atatea executari am avut. acuma nu o sa ma pun sa iau poze de la alti sa le pun la mine pe pagina si sa le zic uite astea sunt facute de mine ...

iar ce tine de proectarea sitului imi va lua cu siguranta mai mult de 30 de zile sa il aduc la un inceptu cat de cat ... cel putin cu acesta lucrez de aprope 1 an de zile, pana m-am informat cum se face, pana lam scris, si asa mai departe, am pus o idee mi sa parut alceva mai bun am modificat .... de acea imi e frica sa nu public direct domeniul noi, pentru ca daca voi lucra pe el voi proceda la fel ... modificari peste modificar adaugari peste adaugari. Si sincer la inceput m-am gandit sa iau o platforma gata facuta eu doar sa modific titluri poze si asa mai departe, dar nu imi plac cum arata .... mie mi se pare ca sunt toate la fel ... de acea am vrut sa fac ceva mai diferit ...
    ca tot vorbim de domeniu ma tot gandesc care dintre urmatoarele variante sa le aleg sa despart cuvintele de - sau sa le las legate intrun singur cuvand spre exemplu " domeniul-meu.ro sau domeniulmeu.ro " am obeservat in toate paginile concurente ca toti au mobila-... are vreo influenta acea "-"
    Ultima modificare făcută de WooolAdmin; 28th June 2013 la 00:16.

Pagina 4 din 5 PrimulPrimul ... 2345 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Pareri,sfaturi,sugestii despre site-ul meu
    De Yahweh în forumul Studii de caz
    Răspunsuri: 12
    Ultimul Post: 23rd December 2011, 20:59
  2. pareri despre link catre site de videochat
    De jarrel în forumul Google
    Răspunsuri: 11
    Ultimul Post: 11th July 2011, 11:47
  3. pareri, cat mai multe pareri despre director web
    De odiv în forumul Studii de caz
    Răspunsuri: 6