D-le Tom eu doar pe local vreau nu vreau pe alceva .. si nu vreau 1000 de clienti sunt constient ca nu am cum sa ajung pe locul 1 in cautarile google din prima ... eu vreau la inceput sa am destui clienti cat sa imi asigur un salar pe luna ... si incet incet ... nu vreau totul dintro data ... de aia am cerut si parerea voastra .. ce itne de "cms , wp, joomla, etc " nici nu stiu cum se scrie bine mai ales sa stiu ce sunt alea ... ma gandesc ca daca e sa cumpar un alt domeniu il voi distruge si pe acela mai mult ca sigur, si da sa zicem ca pana la urma ma invart sa imi faca cineva un site ... si ce am facut sincer eu vreau sa si invat ... nu in sensul sa fac o afacere din siteuri ... dar sa stiu sa imi tin siteul tot timpul la punct sa il actualizez zilni, si asa mai departe .... daca intelegeti ce vreau sa spun ... am sa ma pun zilele astae sa citesc cat pot mai mult din rubrica pentru incepatori din acest forum si sa vad ce concluzi pot sa trag .... dumneavoastra ce spuneti sa ma risc sa achizitionez un domeniu nou ? care sunt sansele sa il distrug si pe acela ... iar daca m-as ocupa de domeniu asta care ar fii sansele sa il salvez ? :d

Răspunde cu citat