Rezultate 1 la 6 din 6

Subiect: Pareri despre o firma gazduire

soltare este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    12th May 2013
    Locaţie
    Undeva in sud
    Posturi
    2
    Putere Rep
    0

Implicit Pareri despre o firma gazduire

Salut,
    Nu scriu intentionat din start numele firmei la care sunt reseller, pentru a nu fi considerata reclama, fie si negativa.
    Ma intereseaza parea voastra (pot spune ca este o firma de renume in RO) despre reactia departamentului plati la cererea de a trece de la un pachet vechi (care in fapt nici nu mai exista in oferta lor) la unul nou. Mentionez ca:
    - actualul pachet expira la sfarsitul lunii curente
    - noul pachet este pe SSD
    - s-a eliberat o factura automata pentru perioada urmatoare pe actualul profil de reseller
    Citez o parte din discutie:
    "In acest moment modificarile contractuale catre un pachet din oferta curenta nu sunt posibile, pentru ca este vorba despre platforme diferite.
    Din dorinta de a imbunatati calitatea serviciilor noastre, abonamentul dumneavoastra de hosting urmeaza sa fie transferat pe un server SSD in perioada urmatoare.
    Totodata, la momentul finalizarii transferului veti primi un mesaj de instiintare pe adresa de e-mail atasata contului de client.
    Totodata, va mentionez faptul ca nu se pot face modificari contractule cat timp exista o factura emisa pe cont si neachitata. Trebuie mai intai realizata plata, iar ulterior modificarii contractuale, suma platita in avans se recalculeaza si atribuie noului pachet."
    Observatiile mele:
    -Nu vad de ce as plati in continuare pachetul vechi daca vreau din start alt pachet
    -La fiecare intrebare eram pus in asteptare sa intrebe o colega/un coleg
    -Daca transferul de la tipul vechi la tipul nou, se face "transparent" pt clienti, nu inteleg incrancenarea lor de a cere intai reziliere contract ca ulterior sa fac altul. Poate pentru a mai plati o suma de activare? Nu ca ar fi o valoare, dar ma deranjeaza cum se pune problema.
    - In dialog, la un moment dat discutat si cu "baiatul de la IT", n-am ce sa-i reprosez, omul stia ce zice si ne-am inteles reciproc fara detalii inutile
    In asteptarea parerilor voastre,
    Numai bine!

lovelife este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    103
    Data înscrierii
    8th July 2006
    Locaţie
    Galati
    Vârstă
    49
    Posturi
    5.993
    Putere Rep
    103

Implicit

O factura neachitata se poate anula oricand (de obicei este o proforma), eu am facut asta de multe ori la firmele de hosting cu care lucrez si apoi mi-au facut o factura pe ce am dorit.
    Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama

Analiză este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    25
    Data înscrierii
    1st November 2012
    Locaţie
    Braila
    Posturi
    357
    Putere Rep
    25

Implicit

Citat Postat în original de lovelife Vezi Post
    O factura neachitata se poate anula oricand (de obicei este o proforma), eu am facut asta de multe ori la firmele de hosting cu care lucrez si apoi mi-au facut o factura pe ce am dorit.
    Corect, firma la care am eu hosting, imi schimba din luna in luna pachetul de host daca cer acest lucru(de la un pachet mai mic la mai mare sau invers),imi anuleaza fara nici un comentariu o factura daca e gresita, totul cred ca este efectuat online, nu trebuie sa se faca vro operatiune complicata, in cateva minute se rezolva daca cei de la asistenta is online.
    Sunt firme care se cred prea importante si neglijeaza clientii.

CezarAdrian este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    29th April 2013
    Locaţie
    Suceava
    Vârstă
    32
    Posturi
    22
    Putere Rep
    0

Implicit

As putea sa adaug doar ca uneori conteaza si persoana de contact care este la munca in acel moment. De fiecare data cand am avut probleme, si firma respectiva ofera servicii si dupa un program normal de munca 8-16 am preferat sa mai astept si sa intru in discutie cu personalul de ,,dupa program" oameni care de obicei sunt mai relaxati si cu care chiar ai ce vorbi si nu a existat niciodata la firmele de hosting la care am apelat pentru mine sau clientii mei probleme care sa nu le rezolve. @lovelife are dreptate.
    Daca mai pot adauga ceva la tot ce s-a zis as spune ca si o firma care are mii de clienti cum e romtele...(sper sa nu fie reclama) atunci cand i-am amenintat oarecum mi-a facut o oferta de nerefuzat din partea lor stiind ca daca ma refuza pe mine, eu mai zic si la alta lume astfel mai bine multumesc un client si eu am mai adus inca 3-4 fie ei si prieteni stiind ca serviciile sunt bune. Firmele care sunt mari daca nu coopereaza si intelege publicul vor pica sub greutatea lor. Sunt atatea exemple. In final ai rezolvat ?

soltare este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    12th May 2013
    Locaţie
    Undeva in sud
    Posturi
    2
    Putere Rep
    0

Implicit

Salut,
    Da si nu, sa explic. Amintirea OPC in discutie cu ei, nu parea sa conteze, dar am incercat sa raman calm, in fond doamna de la contabilitate/plati e un angajat care spune replicile invatate si care nu se abate de la "linia de urmat", tocmai ca sa evite situatiile "asteptati sa sun un coleg si revin cu detalii". Initial eram anuntat sa platesc proforma ca sa fie executat upgrade pachet (automat cum afirma dansa). Dar ulterior platii, am aflat ca nu este posibil acest lucru fiindca sunt pachete distincte, ca nu poate trece de pe un pachet "vechi" pe unul "nou" si nici nu poate sa transfere plata la pachetul nou si nici sa-mi restituie banii. Nu are rost sa va incarc cu nervii din acele momente, dar poate ca luciditatea/rabdarea mea de a o face sa inteleaga situatia, ca nu doresc sa risc sa raman fara host in scurt timp (reamintesc ca pe 30 luna curenta expira actualul pachet) am reusit sa o fac sa revina cu o oferta de pachet "vechi" de capacitate 50GB, iar ulterior upgrade-ului (cu promisiunea ca voi fi printre cei prioritari) pot face un downgrade la SSD de 10GB, in fapt pachetul care-l doresc. Ce este regretabil, nonsalanta cu care se trateaza aspectul plecarii clientului "si vi se reduce perioada scadenta deoarece veti avea pachet de capacitate marita si va hotariti pana atunci daca mai ramaneti la noi" (nu garantez ca recit din memorie 100% corect, dar cam asa suna afirmatia dansei). Deci putem afirma ca am prelungit agonia... Glumesc desigur. Nu-mi ramane decat sa observ evolutia si sa studiez piata (am achizitionat de la alt furnizor un pachet personal, sa vad cum sunt serviciile). Ca si concluzie, lipsa de profesionalism combinata cu o contabilitate extra rigida intaresc ideea ca traim intr-o zona arida afacerilor de orice tip (bineinteles legale). Si ca sa pun punct, programator ca pasiune, acum ceva timp am incercat sa aflu cum pot primi plati din afara pentru programele realizate si o simpla intrebare la banca a produs o "simpla" ridicare de umeri a interlocutorului. Numai bine si calm sa aveti!

Catalin C. este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    44
    Data înscrierii
    5th April 2013
    Locaţie
    retired
    Posturi
    1.035
    Putere Rep
    44

Implicit

Citat Postat în original de soltare Vezi Post
    Salut,
    , acum ceva timp am incercat sa aflu cum pot primi plati din afara pentru programele realizate si o simpla intrebare la banca a produs o "simpla" ridicare de umeri a interlocutorului. Numai bine si calm sa aveti!
    Cum se primesc de cand lumea, prin transfer bancar, ordin de plata, din contul lor in contul tau.

Sau cum se primesc de cand internetul, prin paypal.

Nu era necesar nici sa te duci la banca nici sa te enervezi pentru atata lucru, te puteai informa lejer ori pe net, ori pe forum, ori pe la prieteni...
    Retired

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Răspunsuri: 7
    Ultimul Post: 21st February 2013, 13:35
  2. pareri, cat mai multe pareri despre director web
    De odiv în forumul Studii de caz
    Răspunsuri: 6
    Ultimul Post: 13th October 2008, 10:14
  3. Răspunsuri: 6
    Ultimul Post: 15th May 2008, 16:26
  4. Gazduire-situri.net - Spam La Greu De La O Firma De Hosting
    De adriana în forumul SPAM made in .RO
    Răspunsuri: 8