Salut,
Nu scriu intentionat din start numele firmei la care sunt reseller, pentru a nu fi considerata reclama, fie si negativa.
Ma intereseaza parea voastra (pot spune ca este o firma de renume in RO) despre reactia departamentului plati la cererea de a trece de la un pachet vechi (care in fapt nici nu mai exista in oferta lor) la unul nou. Mentionez ca:
- actualul pachet expira la sfarsitul lunii curente
- noul pachet este pe SSD
- s-a eliberat o factura automata pentru perioada urmatoare pe actualul profil de reseller
Citez o parte din discutie:
"In acest moment modificarile contractuale catre un pachet din oferta curenta nu sunt posibile, pentru ca este vorba despre platforme diferite.
Din dorinta de a imbunatati calitatea serviciilor noastre, abonamentul dumneavoastra de hosting urmeaza sa fie transferat pe un server SSD in perioada urmatoare.
Totodata, la momentul finalizarii transferului veti primi un mesaj de instiintare pe adresa de e-mail atasata contului de client.
Totodata, va mentionez faptul ca nu se pot face modificari contractule cat timp exista o factura emisa pe cont si neachitata. Trebuie mai intai realizata plata, iar ulterior modificarii contractuale, suma platita in avans se recalculeaza si atribuie noului pachet."
Observatiile mele:
-Nu vad de ce as plati in continuare pachetul vechi daca vreau din start alt pachet
-La fiecare intrebare eram pus in asteptare sa intrebe o colega/un coleg
-Daca transferul de la tipul vechi la tipul nou, se face "transparent" pt clienti, nu inteleg incrancenarea lor de a cere intai reziliere contract ca ulterior sa fac altul. Poate pentru a mai plati o suma de activare? Nu ca ar fi o valoare, dar ma deranjeaza cum se pune problema.
- In dialog, la un moment dat discutat si cu "baiatul de la IT", n-am ce sa-i reprosez, omul stia ce zice si ne-am inteles reciproc fara detalii inutile
In asteptarea parerilor voastre,
Numai bine!

Răspunde cu citat