WooolAdmin@
Acuma am remarcat ca esti din acelas oras cu mine.....
Din ce imi dau seama nu ai decat un atelier si site-ul, nu ai magazin de prezentare, marfa expusa la un revanzator, etc...Este total gresit sa abordezi doar partea de online. Site-ul in bransa aceasta e doar o veriga dintr-un lant.
Am sa iti dau un exemplu sau cateva exemple mai clare :
Site-ul unui mare producator de mobila, trafic in medie 1200 /1300 unici/zi, circa 30 de magazine de prezentare in toata tara ( inclusiv francizele). Comenzi online maxim 5 /luna si asta la lucruri care nu presupun executare la comanda. Restul sunt cereri de informatii, intalniri in magazinele de prezentare, etc. Fara un spatiu de prezentare pe masura site-ul isi cam pierde utilitatea.
La capitolul mobila si mai ales mobila la comanda lucrurile functioneaza un pic diferit fata de alte afaceri online.
Un alt exemplu e un produs conex domeniului tau, ma ocup de site personal 99% din comenzile online sunt din afara orasului Timisoara cei de pe plan local vin la magazinul de prezentare, vor sa vada, vor sa discute, etc.
Site-ul tau ar trebui sa fie doar o interfata, iar partea cea mai importanta ar trebui sa fie magazinul de prezentare...sincer nu prea vad sa functioneze o afacere in acest domeniu doar cu un site si un atelier.

Răspunde cu citat