Pagina 3 din 5 PrimulPrimul 12345 UltimulUltimul
Rezultate 21 la 30 din 41

Subiect: Pareri despre site-ul meu

WooolAdmin este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    22nd June 2013
    Locaţie
    Timisoara
    Vârstă
    38
    Posturi
    21
    Putere Rep
    0

Implicit

Citat Postat în original de MirceaG Vezi Post
    Am aruncat o privire pe keywordul abordat de tine, si este unul destul de dificil. Nu te vor ajuta cateva ore de invatat, pentru ca acolo te lupti cu persoane care stiu cate ceva despre SEO. Si nu faci decat sa pierzi orele degeaba. Pana la un impact adevarat, te sfatuiesc sa investesti vreo 300 lei in adwords. (ai cuponul acela de 200 gratuit la 50 bagati), si iti poti face o idee la ce sa te astepti daca ajungi sus, si cat poti investi pentru a ajunge acolo.

Daca esti la inceput pe segment, atunci concentreaza-te pe el. In loc sa inveti seo, mai bine te uiti pe cataloage cu mobila, gasesti modele de mobilier care atrag, cauti modele apreciate, si rupi gura targului cu ele. E mai greu sa rupi gura targului pe SEO. Altii au ani de zile de Seo, si nu stiu suficient...
    am avut si adwords , si pentru ca siteul este asa cum este nu prea am avut suces cu el ... din 300 de vizualizari am avut circa 10 apeluri, de aia am zis ca prima data trebuie sa imi fac siteul cum trebuie si dupacea sa platesc la google ... ca alfel nu are efect. intra lumea se plimba rapid prin site si ieseau, banuiesc ca motivele sunt care leati specificat mai sus ... de acea am zis sa ma inregistrez pe seopedia sa cer pareri sa fac siteul cum trebuie si dupacea sa ma arunc mai departe :d

Fium este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    33
    Data înscrierii
    29th March 2009
    Locaţie
    TIMISOARA
    Posturi
    556
    Putere Rep
    33

Implicit

WooolAdmin@

Acuma am remarcat ca esti din acelas oras cu mine.....

Din ce imi dau seama nu ai decat un atelier si site-ul, nu ai magazin de prezentare, marfa expusa la un revanzator, etc...Este total gresit sa abordezi doar partea de online. Site-ul in bransa aceasta e doar o veriga dintr-un lant.
    Am sa iti dau un exemplu sau cateva exemple mai clare :

Site-ul unui mare producator de mobila, trafic in medie 1200 /1300 unici/zi, circa 30 de magazine de prezentare in toata tara ( inclusiv francizele). Comenzi online maxim 5 /luna si asta la lucruri care nu presupun executare la comanda. Restul sunt cereri de informatii, intalniri in magazinele de prezentare, etc. Fara un spatiu de prezentare pe masura site-ul isi cam pierde utilitatea.
    La capitolul mobila si mai ales mobila la comanda lucrurile functioneaza un pic diferit fata de alte afaceri online.

Un alt exemplu e un produs conex domeniului tau, ma ocup de site personal 99% din comenzile online sunt din afara orasului Timisoara cei de pe plan local vin la magazinul de prezentare, vor sa vada, vor sa discute, etc.

Site-ul tau ar trebui sa fie doar o interfata, iar partea cea mai importanta ar trebui sa fie magazinul de prezentare...sincer nu prea vad sa functioneze o afacere in acest domeniu doar cu un site si un atelier.
    Am un Blog

Tom
    Tom este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    131
    Data înscrierii
    25th September 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    3.169
    Putere Rep
    131

Implicit

Citat Postat în original de Fium Vezi Post
    Restul sunt cereri de informatii, intalniri in magazinele de prezentare, etc.

Site-ul tau ar trebui sa fie doar o interfata, iar partea cea mai importanta ar trebui sa fie magazinul de prezentare...sincer nu prea vad sa functioneze o afacere in acest domeniu doar cu un site si un atelier.
    Pai asa functioneaza. Cereri de informatii, vizualizare portofoliu, oferta pe baza de "dimensiuni" si preferinte, ... Produsul final este "la comanda", deci este nisa de leads. Daca site-ul genereaza 100 de apeluri/medie (cereri de oferta, intalniri, etc.) lunar, eu zic ca si-a atins scopul, si este un business, nu un salar'.
    Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.

SeoMox este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    28
    Data înscrierii
    26th October 2012
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    405
    Putere Rep
    28

Implicit

Citat Postat în original de WooolAdmin Vezi Post
    De ceva timp am deschis un mic atelier de mobila la comanda, si ca ori ce dezvoltator care nu are un buget de lansare consistent, am zis ca cea mai buna modalitate de publicitate ar fii o pagina de net ...
    Din cate vad, acum ca ma uit mai atent (initial ti-am spus cate ceva despre backlink-urile pe care le ai) site-ul tau are 19 pagini de categorii si 5 pagini principale.
    Din cele 19 pagini, produse sunt doar 7 dintre care 5 in categoria "Dormitor", iar restul de categorii sunt goale.

Citat Postat în original de WooolAdmin Vezi Post
    de vreo jumatete de an ma tot chinui sa o aduc pe primele pagini, dar se pare ca nu sunt prea bun
    Cum ai incercat sa ajungi in primele pagini pe google.ro daca site-ul este gol, categoriile principale sunt goale cu o exceptie, iar produsele sunt prezente doar in pagina de portofoliu unde nici acolo nu prea merge nimic... pozele nu merg, ori sunt mutate, redenumite, sau puse intr-un folder gresit, iar pana si textele nu sunt corect scrise gramatical "Detali in privinta acestor produse in curand disponibile". Nu poti face seo la un astfel de site, cel putin nu pana cand nu este organizat si structurat cum trebuie, si asta nu tine foarte mult de seo.

Sfat: organizeaza-ti site-ul si dupa aia te poti gandi la seo si primele pagini din google sau ia-o de la inceput cu un site nou, simplu, care cred ca ar fi pe departe cea mai buna varianta.
    Servicii de Promovare Online si Marketing.

Reputatie:
    33
    Data înscrierii
    29th March 2009
    Locaţie
    TIMISOARA
    Posturi
    556
    Putere Rep
    33

Implicit

Tom@

Clientul nu comanda pe baza unui pliant, sau a unor poze daca in spate nu exista un brand. Toti vor sa atinga, sa traga sa impinga, etc. Administrez de circa 2 ani o fabrica care produce articole conexe acestui domeniu, in magazinele de prezentare avem si ceva paturi metalice..99% ( barbati ) din clienti vin si trag de ,, capul '' patului. Este ok sa ai 100 de apeluri dar daca aduci clientul intr-un garaj prafuit nu rezolvi nimic. Clientul de pe online e un pic mai pretentios .
    Am un Blog

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    22nd June 2013
    Locaţie
    Timisoara
    Vârstă
    38
    Posturi
    21
    Putere Rep
    0

Implicit

ok am sa ma mai ocup de ce tine de aspect poze si detali despre produse iar in momentul in care ii gata va mai cer o parere si daca va fi cat de cat ok, atuncea am sa cumpar si un domeniu daca ii necesar ... orcum va multumesc frumos multa stima si respecte domnilor

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    22nd June 2013
    Locaţie
    Timisoara
    Vârstă
    38
    Posturi
    21
    Putere Rep
    0

Implicit

Fium ai dreptate , stiu la ce te referi ... eu am stat de vorba de pe internet cu 40 de persoane de la inceputul anului pana acuma, din care doar 2 comenzi am finalizat 1 ca iam oferit cel mai mic pret iar la a doa ii o comanda cu figuri dar nu ia realizato nimeni ii din mdf curbat vopsit sper ca nu am deranjat ca am deviat umpic de la subiect, acuma ce tine de ce zici tu ca ii important sa ai un spatiu de prezentare, nu am nici cea mai mica posibilitate , 1 chirie 2 salariat 3 materiale investite in mobilierul de expunere, deci pt a avea un stand de prezentare nu se pue vorba in momentul de fata, momentan ma chinui asa sa vedem ce o iesi ... luna asta 1 luna vitoare unu ... si tot asa pana se ajuge sa se spuna din gura in gura ... orcum vizitele pe site nu leam avut prin google leam avut ori platite ori de pe situri de anunturi ... ca primul afisaj dupa un cuvant cheie il am pe pagina 7 sau 8 ...

Reputatie:
    33
    Data înscrierii
    29th March 2009
    Locaţie
    TIMISOARA
    Posturi
    556
    Putere Rep
    33

Implicit

Nu iti trebuie neaparat spatiu, ai nevoie de cateva produse bune , la un pret ok, expuse in magazine de profil. Daca le lasi cu plata la vanzare cu siguranta te vor accepta. Poti sa te vezi cu potentialul client acolo, evident este si un risc, sa cumpere un alt produs decat al tau..dar nu ai ce sa faci momentan. Cunosc acest domeniu de activitate pe Timisoara, fara prezenta in magazine sau centre gen Alfa, Kappa, nu prea existi. Adica prinzi comenzi doar de la cunoscuti sau ceea ce alti nu pot face sau nu fac la un pret ok. O alta varianta ar fi sa te specializezi in ceva anume, de exemplu eu am cautat un cuier mai deosebit si nu am gasit, va trebui sa il desenez si sa il fac la comanda..dar e posibil ca nici asa sa nu imi placa..as fi preferat sa merg la un producator exclusiv de cuiere..ma rog mobilier de hol.
    Am un Blog

Mishu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    28th March 2013
    Vârstă
    57
    Posturi
    1.307
    Putere Rep
    32

Implicit

Ideea cu site-ul este foarte buna. Atata timp cat sunt cautari inseamna ca sunt si potentiali clienti. Chiar daca vor fi putini, este important sa ai un site bine pozitionat in SERP, sa se poata auzi de tine.
    Poate ar trebui totusi sa tii cont de majoritatea parerilor de aici si sa o iei de la zero, pe o platforma WP, chiar si pe acelasi domeniu. Garantat iti va fi mai simplu, vei avea un site mai ordonat, mai bine optimizat si vei putea oricand sa adaugi singur continut, fara niciun fel de ajutor. Nu te gandi la ce ai investit pana acum, gandeste-te ca nu va mai fi nevoie sa investesti pe viitor pentru administrare samd.

Tom
    Tom este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    131
    Data înscrierii
    25th September 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    3.169
    Putere Rep
    131

Implicit

Citat Postat în original de Fium Vezi Post
    Tom@

Clientul nu comanda pe baza unui pliant, sau a unor poze daca in spate nu exista un brand. Toti vor sa atinga, sa traga sa impinga, etc. Administrez de circa 2 ani o fabrica care produce articole conexe acestui domeniu, in magazinele de prezentare avem si ceva paturi metalice..99% ( barbati ) din clienti vin si trag de ,, capul '' patului. Este ok sa ai 100 de apeluri dar daca aduci clientul intr-un garaj prafuit nu rezolvi nimic. Clientul de pe online e un pic mai pretentios .
    Serios?

Sa presupunem ca eu vreau o masa de curte din "buturugi", sau vad la tine pe site, in portofoliu un pat superb, crezi ca am nevoie sa vad produsul in "magazin"? Pai daca vreau sa-l vad, ma duc la magazinele de mobila, nu caut "la comanda".

"la comanda" inseamna ca produsul se livreaza pe baza cerintelor mele, si "ulterior". Prefer oricand un tamplar bun, care sa ma asculte, sa-si ia notite, decat un brand de mobila, care sa-mi dea dimensini si modele fixe.

Imi fac o cabana la munte, crezi ca o mobilez cu mobila de ikea? Nu, vreua ceva "misto" din lemn masiv. Pentru acasa vreau ceva unic, iar daca e unic, nu este "expus".
    Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.

Pagina 3 din 5 PrimulPrimul 12345 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Pareri,sfaturi,sugestii despre site-ul meu
    De Yahweh în forumul Studii de caz
    Răspunsuri: 12
    Ultimul Post: 23rd December 2011, 20:59
  2. pareri despre link catre site de videochat
    De jarrel în forumul Google
    Răspunsuri: 11
    Ultimul Post: 11th July 2011, 11:47
  3. pareri, cat mai multe pareri despre director web
    De odiv în forumul Studii de caz
    Răspunsuri: 6