Dar da rezultate inscrierea in directoare? Din cate am vazut nu mai este o solutie....
Dar da rezultate inscrierea in directoare? Din cate am vazut nu mai este o solutie....
Acum o luna am ridicat un site pentru o cunostinta doar din directoare web. Este adevarat ca siteul fiind a unei firme care lucreaza doar local, cautarile sunt relevante doar pentru cuvant cheie + nume oras, asa ca nu a avut o concurenta mare. Dupa ce a fost optimizat pe cuvantul cheie ales si a fost inscris in aproximativ 100 de directoare a ajuns in prima pagina din google. Probabil in timp o sa cada daca nu vor continua promovarea, dar pana acum a mers.
Mie asta imi spune ca inscrierea in directoare inca functioneaza. Este adevarat ca majoritatea directoarelor web nu au continut unic, asa ca este posibil ca paginile lor dupa un timp sa dispara din motoare de cautare, asa ca nu poti sa te bazezi doar pe directoare web dar pentru o promovare generala inca poate fi utilizata. Cele mai bune directoare web sunt cele care cer continut unic la descriere.
Zoltan, un exemplu de astfel de directoare poti sa mi dai? Totusi, 100 mi se pare un numar mare... L ai inscris manual?
Cateva "idei" si aprecieri referitor la link building:
1 - Linkurile din forumuri sunt luate in considerare de Google in sens pozitiv, important e sa postezi pe threaduri related. Din exerienta spun ca e preferabil e sa poti pune linkul in postare, nu in semnatura.
2 - Linkurile din directoare sunt luate in considerare de Google, in sens pozitiv, importanta e variatia titlului si descrierii, alegerea corecta a categoriei si (evident) inscrierea in directoare cat mai putin spamate, cu aprobare manuala.
3 - Comentariile pe bloguri dofollow sunt luate in considerare de Google, in sens pozitiv, importanta e variatia keyword si alegerea unor bloguri related sau a unor posturi related (pentru comentariile pe bloguri generaliste). Mixeaza dofollow cu nofollow.
4 - Guest posting pe site-uri generaliste sau related.
E foarte important sa mentii un echilibru intre ele, ca numar.
Spor!
pe dirpedia.ro ai in jur de 350 de directoare web care nu cer backlink. Totodata poti gasi mai multe informatii si liste directoare web romanesti aici.
Da, le scriu manual maxim 10 pe zi si 50 pe saptamana.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)