Are vreun efect(seo) atunci cand se posteaza un link in cadrul profilului( de exemplu a unui forum), acolo unde ai optiunea de a ti trece websiteul?
Are vreun efect(seo) atunci cand se posteaza un link in cadrul profilului( de exemplu a unui forum), acolo unde ai optiunea de a ti trece websiteul?
Are un efect prea mic ca sa te obosesti sa faci mii de profile, ceea ce oricum dauneaza.
Mai bine faci cont pe cateva forumuri pe care sa stai activ .. si acolo conteaza mai mult.
De ex daca iti faci cont pe forumuri care afiseaza pe prima pagina userii care sunt logati si stai acolo logat zi/noapte .. si esti si activ pe forum .. poate in cateva luni va prinde PR pagina profilului tau si poate va avea un efect putin putin mai mare. Altfel .. cantitatea nu te ajuta prea mult..
Ma gasiti pe www.SeoPower.ro.
Sau sa incerc sa mi pun in semnatura.... si sa activez pe threadurile cu page rank mare. Ma intereseaza cateva idei pt backlinkuri.
Atentie la linkurile din semnatura, daca pui pe un cuvant cheie si ai sute de postari este posibil sa nu fie catalogate backlinkuri naturale si sa atraga penalizare.
In plus postarile pe care le faci trebuie sa fie relevante si naturale, nu pentru backlink (post hunting). Backlinkul este doar un beneficiu de care poti beneficia sau nu ca urmare a postarilor eficiente pe o platforma.
Eu folosesc link-uri in semnatura numai pe forumuri de profilul site-ului pentru care fac seo. De exemplu: este din aria materialelor de constructii, caut cat mai multe forumuri din domeniu, le aleg pe cele cu autoritate mai mare, creez un profil complex si raspund cat mai complex si util la intrebari.
In semnatura adaug o mica povestioara: Vand materiale de constructii de calitate sau ceva de genul asta si pun link pe cuvintele care ma intereseaza.
Pe alte forumuri, gen seopedia, care au alt profil, este bine povestioara aia din semnatura sa fie cat mai bine scrisa, astfel incat langa link-ul tau sa se identifice cuvinte cheie din aria site-ului tau si nu despre cu totul si totul altceva.
Nu stiu daca este universal valabila povestea, eu cam asa gandesc povestea forumurilor.
Pai ma gandesc sa sortez un forum( cu page rank mare) in functie de paginile cu cel mai mare page rank. Si sa postez acolo.
Undeva zilnic, la vreo 2-3 posturi in semnatura, in mod constant.
Este ok?
Parerea mea este ca 2-3 posturi zilnice, in aceeasi pagina, inseamna cam multicel si poate sa iti dauneze mai mult decat sa te ajute cu ceva.
Eu postez in medie 2 raspunsuri/saptamana/forum. Ori... 6 sau 7 forumuri, inseamna un total de 12-14 posturi pe saptamana. Si numai in contextele materialelor de constructii.
Ma repet, nu sunt convinsa ca este varianta optima, dar macar sunt linkuri constante inconjurate de cuvinte cheie relvante pentru site.
Nu prea, depinde insa si de forum.
Pe concret aici: link spre blogul meu pe anchor Pagină Personală, pr 1
Asta nu inseamna insa ca nu poti obtine si un pr de 7 (am avut pe un profil de yahoo in trecut).
Credinta la institutiile specializate. Aici facem Servicii de seo
Mi se spunea 1nesco
In sensul ca 2-3 postari zilnice, adica cate una pe forum.
M am gandit asa: azi aleg 1-2 forumuri, cu legatura apropiata, page rank mare, sortez din google threadurile cu cel mai mare page rank. Postez 1 raspuns acolo. Apoi la acelasi forum o sa mai revin inca 1 data in cursul aceleiasi saptamani, dar aleg alt thread, tot cu page rank mare. Intr o saptamana voi avea in jur de 3-4 forumuri cu 6-8 backlinkuri.
Alte metode de a obtine backlinkuri mai cunosti? Ma intereseaza si unele siteuri .edu/ .gov
Directoare web romanesti, directoare articole romana, directoare firme , comunicatele de presa... tone
Credinta la institutiile specializate. Aici facem Servicii de seo
Mi se spunea 1nesco
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)